HUNT & SHOOT CAFE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: HUNT & SHOOT CAFE

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Είδετε ρε παίδες ; κ τζίκλες να μην έχει το γέλιο κ το χάζιν εν άφθονο στο φόρουμ μας!
Εγώ προτείνω το καφέ hunt and shoot να γίνει στη Λεμεσό, κάπου παραλιακά. Όχι γιατι η Λεμεσός είναι πιο ωραία, που είναι, ;) απλά για να βολεύονται οι κοπέλες του φίλου valentinou τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ HUNT & SHOOT, ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HUNT & SHOOT, KAI TATTOO HUNT & SHOOT STO ΠΩΠΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙ ....ΗΝΤΑ ΚΑΛΑ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εγω λεω να ανοιξουμε που την αρχη το μπουρδελο...
αφου ετσι και αλλιως σε καποια φαση ενα το καμουμε μπουρδελο.... οπως βλεπω τα πραματα...
να το καμουμε που την αρχη , μπας και μεσολαβησει τιποτε και εν προλαβουμε... :lol: :lol: :lol:
και εγω υποσχομαι οτι bachelor party γινεται , ενα τους φερνω τζιαμε... να εχουμε και εσοδα... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Παιδια σορρυ αν γραφω σε λαθος ποστ αλλα δεν βρικα καποιο σχετικο να το γραψω. Σχετικα με τα pajero μιλο για το κοντο 28αρι η 25αρι τουρπο ποσα θελουν για αδειες κυκλοφοριας αν μπορει καποιοσ να βοηθειση ευχαριστω
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

να πιστεψω εν εχει κανεας pajero?
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

HunterCY έγραψε:Παιδια σορρυ αν γραφω σε λαθος ποστ αλλα δεν βρικα καποιο σχετικο να το γραψω. Σχετικα με τα pajero μιλο για το κοντο 28αρι η 25αρι τουρπο ποσα θελουν για αδειες κυκλοφοριας αν μπορει καποιοσ να βοηθειση ευχαριστω

φίλε ρώτησα ένα φίλο μου που είχε 28άρι τούρπο 2θέσαιο ήταν γύρω στα 200ευρώ. Το 4θέσαιο 500-600ευρώ
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”