......

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Re: ......

Δημοσίευση από tracker686 »

sotiris!129 έγραψε:τουτο με τους καλικες αθελα μου εν το καμο στο κυνηγι του λαγου-περδικου λογο του οτι περπατο και ααααθελα μου πας την φαση ανιο το οπλο πετασουντε και βουρω :shock: στη ζικλα ομως παντα πριν φιο που το ποστο πανδα σορεφκοτες... τενεκουθκια μπουκαλες και και και και ειναι ο χαρος μου να τα βλεπω χαμε,ποσο μαλον να τα πετασω εγω!
κυριε Σωτηρη :D :D :D :D :D ειδες τον παντως τον Αγγελο,με τον τροπο που μιλα παντως φενεσται να βγει ενας καλος κυνηγος και στην συμπεριφορα και στο κυνηγη....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κυριε!!! τωρα το επιαε το ματι μου
φιλε μου μεν με λαλις κιριε γιατι ειμαι 23
και γιατι κιριο λαλουν με μονο ζινες που πιανουν για καμια ερευνα στο τηλ... :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

α ζε κοπελια sorry δηλαδη αλλα αμαν πεξεται περτιζι η λαο εν κανει που εχουμε την ενια του που εν να πεσει εν να εχω και την ενια που να πεσουν οι χαρτουτσιες? ασινεσθιτα ανιω το οπλο πετασουντε ζε που να τες πιαις μετα! καταλαβω πως εν λαθος εν ειμαι βλακας αλλα εν ασινεσθιτα
Canis

Δημοσίευση από Canis »

καλημέρα κοπέλια....
ρε φιλέ και εγώ ασυναίσθητα βάλω το χαίρι μου πίσω που τα ijectors και τα πιάννω και ασυναίσθητα γυρίζω το χαίρι μου πίσω και τα βάζω στο πίσω μέρος του γιλέκου.
πάρα πολλές φορές μετά απο μία καλή βολή ήθελα να δώ τι είχα μέσα αλλά χώρίς να το καταλάβω οι κάλυκες βρέθούντε πίσω μέσα στο γιλέκκο και δεν φκάλω ακρή. ιδικά αν είναι στην περίοδο τησ τζίκλασ και έχει ενα σωρό αδειες...γαμισέτα....
πριν να γίνει αυτό το φόρουμ ενόμισα ότι δεν ύπαρχουν καθόλου ευσηνήδιτοι στην Κύπρο αλλά προφανός εκαμνά λάθος....
χαιρουμέ ιδιαίτερα που βλέπω και άλλα άτομα να ακολουθούν σωστές κυνηγετικές τακτικές και σεβασμό προσ τη φύση....
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

marinos.a έγραψε:Συμπληρώνοντας τους προηγούμενους και τους επόμενους εγώ θα σε συμβουλευσω να προσπαθείς να απαλύνεις τη φύση από το βάρος της ρύπανσης μαζεύοντας σκουπίδια από το βουνό και προσπαθώντας να μην αφήνεις κενούς κάλυκες πίσω σου μετά το κυνήγι. Πολλή θα σε κοιτάζουν παράξενα αλλά εσύ να νιώθεις περήφανος. ;)
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΛΥΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ......ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΝΟΩ.....ΓΙΑΤΙ ΩΡΕΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ????
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ....ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ???? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ !!!!! (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ρε παιδια εκτος απο προστασια του περιβαλλοντος ,μαζευωντας τους καλικες δεν προδιδης το ποστο σου απο περαστικους!!!!! :lol: :lol:
Aggelos
Full Member

Δημοσίευση από Aggelos »

sotiris!129 έγραψε:τουτο με τους καλικες αθελα μου εν το καμο στο κυνηγι του λαγου-περδικου λογο του οτι περπατο και ααααθελα μου πας την φαση ανιο το οπλο πετασουντε και βουρω :shock: στη ζικλα ομως παντα πριν φιο που το ποστο πανδα σορεφκοτες... τενεκουθκια μπουκαλες και και και και ειναι ο χαρος μου να τα βλεπω χαμε,ποσο μαλον να τα πετασω εγω!
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ........... ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΙΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ , ΠΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ???????
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”