Κυριαρχες Βρετανικες Βασεις και κυνηγι
-
- Full Member
Κυριαρχες Βρετανικες Βασεις και κυνηγι
δεν μασ φτάνει που κατέχουν τα ομορφότερα κομμάτια της κυπριακής δημοκρατίας και απαγορεύεται το κυνήγι σχεδόν σε ολη την επικράτεια τους μας ανακοίνωσαν σήμερα οτι αναστέλλεται το κυνήγι σήμερα στις περιοχές Επισκοπής Παραμαλιού, και Σωτήρας απο τις 21/02/2001 μέχρι τις 25/02/2011. στο Τρόοδος εβαλαν το χεράκι τους για να κοπεί η περιοχή τάχα οτι είναι οι πίστεσ χιονοδρομίας. ξυπνάτε μ...........ες και χάνουμε τα πάντα. συνεχώσ μασ κτυπάνε απο παντού. σε λίγο θα μας γ.................ουν και θα λέμε και ευχαριστώ. μην κοιμάστε άλλο γιατί οταν ξυπνήσετε θα είναι πλέον αργά.
- Laurona
Re: Κυριαρχες Βρετανικες Βασεις και κυνηγι
............ξυπνάτε μ...........ες και χάνουμε τα πάντα. συνεχώσ μασ κτυπάνε απο παντού. σε λίγο θα μας γ.................ουν και θα λέμε και ευχαριστώ. μην κοιμάστε άλλο γιατί οταν ξυπνήσετε θα είναι πλέον αργά
Σε λιγοοο........????????????????????????
Εχει κατι χρονια που ειμαστε η πουτ......... ολων αυτων, της Αμερικης, της Τουρκιας,........... καλα της Ευρ. Ενωσης δεν μπορεις να το πεις τοσο προστυχα.......πε το .........οικιακη βοηθος που καμνει δευτερη δουλεια τες βιζιτες................
Απλα που το πολυ γαμ................εσυνηθισαμεν......γιαυτο νομιζουμε οτι .......εν μας εγαμ...........ακομα......
ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ............και λεμε να στε καλα , ευχαριστω, να μας ξαναερθετε...............
Σε λιγοοο........????????????????????????
Εχει κατι χρονια που ειμαστε η πουτ......... ολων αυτων, της Αμερικης, της Τουρκιας,........... καλα της Ευρ. Ενωσης δεν μπορεις να το πεις τοσο προστυχα.......πε το .........οικιακη βοηθος που καμνει δευτερη δουλεια τες βιζιτες................
Απλα που το πολυ γαμ................εσυνηθισαμεν......γιαυτο νομιζουμε οτι .......εν μας εγαμ...........ακομα......
ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ............και λεμε να στε καλα , ευχαριστω, να μας ξαναερθετε...............
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ............και λεμε να στε καλα , ευχαριστω, να μας ξαναερθετε...............[/quote]

-
- Full Member
εγω παντος επεθανα που το γελιο