Προσκληση για απελευθερωση λαγων

Απάντηση
kynigoslagoy
Full Member

Re: Προσκληση για απελευθερωση λαγων

Δημοσίευση από kynigoslagoy »

admin έγραψε:Γιατί εγώ νομίζω ότι οι ευνόητοι λόγοι είναι για να ακούσει και πάλι Μπράβο είσαι σπουδαίος κυνηγός.

Νομίζω φίλε chris αφού μεταφέρεις μυνήματα πές στον φίλο Σωτήρι ότι ξέρουμε καλά την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό και αν συνεχίσει θα πρέπει ανα αποκαλύψουμε πράγματα καικαταστάσης γιατί αρκετοί απο εδώ μέσα πήγαν και μαζί του κυνήγι και ξέρουν πράματα άσε που δέν μιλούν. Αν θέλει να κάνει μια καλή πράξη να την κάνει γιατί το νιώθει όχι γιατί έχει την ανάγκη να ακούσει μπράβο
+10000
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

kynigoslagoy έγραψε:
admin έγραψε:Γιατί εγώ νομίζω ότι οι ευνόητοι λόγοι είναι για να ακούσει και πάλι Μπράβο είσαι σπουδαίος κυνηγός.

Νομίζω φίλε chris αφού μεταφέρεις μυνήματα πές στον φίλο Σωτήρι ότι ξέρουμε καλά την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό και αν συνεχίσει θα πρέπει ανα αποκαλύψουμε πράγματα καικαταστάσης γιατί αρκετοί απο εδώ μέσα πήγαν και μαζί του κυνήγι και ξέρουν πράματα άσε που δέν μιλούν. Αν θέλει να κάνει μια καλή πράξη να την κάνει γιατί το νιώθει όχι γιατί έχει την ανάγκη να ακούσει μπράβο
+10000
:D :D :roll: :roll: :lol:
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

apo kinito. file chris to oti i idea itan diki sou auto den ine iper tou sigekrimenou atomou to opio eno zitise na diagrafi kapioi gia kapious logous theloun na to epanaferoun alithia den xero giati alla o anthropos arhise na xefeugi ke epidi tha hontrini to prama kalitera stamatate ospou en ora tin kouventa aurio chris t
ha ehis pm
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

;)
LAGOS έγραψε:
kynigoslagoy έγραψε:

+10000
:D :D :roll: :roll: :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”