Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας
-
- Full Member
Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας
Πολλοί απο εμάς εκτός απο κυνηγοί είμαστε και μανιταράδες! Φέτος δυστηχώς λόγω ανομβρίας, πίστευα ότι ακόμα δεν βγήκαν μανιτάρια. Έχω ακούσει όμως ότι αρκετοί έχουν βρεί κάποια και μάλιστα καλής ποιότητας και μεγέθους. Έχει βρεί κανενας τπτ?
-
- Full Member
Re: Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας
ακομα ρε φιλε μου αλλα εννα μεινω να καμει νερα τουν το σαββατοκυριακο οπως λενε τα προγνωστικα τζιαι εννα μηνω να δωκω το γυρο μου την αλλην εφτομαδα τζιαι μακαρι να βρουμε,,,παντος τα χωματα δα στην εμπα εν βρεμενα τζιαι ετσι βοηθα το μανιταρι να αναπτυχθει
-
- Full Member
Κωστα καμε λιγη υπομονη να φκαλει 1-2 μερες ηλιοCostas_ έγραψε:Πολλοί απο εμάς εκτός απο κυνηγοί είμαστε και μανιταράδες! Φέτος δυστηχώς λόγω ανομβρίας, πίστευα ότι ακόμα δεν βγήκαν μανιτάρια. Έχω ακούσει όμως ότι αρκετοί έχουν βρεί κάποια και μάλιστα καλής ποιότητας και μεγέθους. Έχει βρεί κανενας τπτ?

σαν τα κοκκινα εν εχει...να παιζεις 4-5 ζικλες 2-3 τραχιλες να βρισκης ζε 4-5 μανιταρκα ζε καθεσε την νυχτα στο νζακι να απολαμβανεις τους κοπους της μερας ς
-
- Full Member
παντα με λιο κρασουι κοκινοsotiris!129 έγραψε:σαν τα κοκκινα εν εχει...να παιζεις 4-5 ζικλες 2-3 τραχιλες να βρισκης ζε 4-5 μανιταρκα ζε καθεσε την νυχτα στο νζακι να απολαμβανεις τους κοπους της μερας ς