Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας

Απάντηση
Costas_
Full Member

Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας

Δημοσίευση από Costas_ »

Πολλοί απο εμάς εκτός απο κυνηγοί είμαστε και μανιταράδες! Φέτος δυστηχώς λόγω ανομβρίας, πίστευα ότι ακόμα δεν βγήκαν μανιτάρια. Έχω ακούσει όμως ότι αρκετοί έχουν βρεί κάποια και μάλιστα καλής ποιότητας και μεγέθους. Έχει βρεί κανενας τπτ?
JiniosEmba
Full Member

Re: Μανιτάρια Αλαθρήκας - Βανούκας

Δημοσίευση από JiniosEmba »

ακομα ρε φιλε μου αλλα εννα μεινω να καμει νερα τουν το σαββατοκυριακο οπως λενε τα προγνωστικα τζιαι εννα μηνω να δωκω το γυρο μου την αλλην εφτομαδα τζιαι μακαρι να βρουμε,,,παντος τα χωματα δα στην εμπα εν βρεμενα τζιαι ετσι βοηθα το μανιταρι να αναπτυχθει
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Costas_ έγραψε:Πολλοί απο εμάς εκτός απο κυνηγοί είμαστε και μανιταράδες! Φέτος δυστηχώς λόγω ανομβρίας, πίστευα ότι ακόμα δεν βγήκαν μανιτάρια. Έχω ακούσει όμως ότι αρκετοί έχουν βρεί κάποια και μάλιστα καλής ποιότητας και μεγέθους. Έχει βρεί κανενας τπτ?
Κωστα καμε λιγη υπομονη να φκαλει 1-2 μερες ηλιο :D Οντως απο μανιακους του ειδους του μανηταριου της βανουκας εχω ακουσει ενθαρυντικα μυνηματα και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα!! Εγω παντος σκεφτουμε να αλλαξω να αλλαξω ειδος, "τρουφομανηταρα" κοπελια 300 ευρω το κιλο ;) Προς το παρον γυρεφκω εξοπλισμο, ακουσα πως χρειαζεσαι σκυλλο τρουφοσκυλλο αν γνωριζει κανεις για ετσι σκυλλο που να φερμαρει να σκαφκει και να καμνει απορτ στα τρουφομανηταρα ειδοποιαται με :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σαν τα κοκκινα εν εχει...να παιζεις 4-5 ζικλες 2-3 τραχιλες να βρισκης ζε 4-5 μανιταρκα ζε καθεσε την νυχτα στο νζακι να απολαμβανεις τους κοπους της μερας ς
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

sotiris!129 έγραψε:σαν τα κοκκινα εν εχει...να παιζεις 4-5 ζικλες 2-3 τραχιλες να βρισκης ζε 4-5 μανιταρκα ζε καθεσε την νυχτα στο νζακι να απολαμβανεις τους κοπους της μερας ς
παντα με λιο κρασουι κοκινο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”