ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΙΓΙΟΥ 2012
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΙΓΙΟΥ 2012
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ....ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΜΠΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Να σας πω, προσωπικη εμπειρια οσο αφορα την εκθεση. Εγω συμμετειχα σαν εκτροφεας ανελλιπως τα τελευταια 4 χρονια. Το κοστος ενοικιασης για το πιο μικρο περιπτερο ηταν με φπα 960 ευρω. Τα προηγουμενα χρονια εκτος απο περσι γινονταν και καποιες πωλησεις κουταβιων, συν καποιες επαφες, συν το γεγονος οτι ερχοσουν σε επαφη με αρκετο κοσμο, προβολη συν, συν,. Εκτος τωρα του ενοικιου και της εξαντλητικης κουρασης βαλε μεταφορικα για 3 μερες, ποστερ, φαγητα, ποτα κλπ κλπ. Ενα συνολικο κοστος 1400 ευρω περιπου για ενα περιπτερο 3χ3. Δινοντας αναλογως ηλικιας 3-4 κουταβιου απλα καλυπτεις τα κοστα σου, και σου μενουν οι επαφες και η κατα καποιο τροπο διαφημιση. Περσι που η οικονομια ηταν σε καλυτερο επιπεδο το ενδιαφερον ηταν μηδαμινο. Δεν καλυψαμε ουτε τα μισα εξοδα. Φετος οι τιμες ειναι κατα πολυ υποτιμημενες γενικα. Γεννες δεν εχουν γινει, ενδιαφερον σχεδον μηδεν. Αρα ξεκινας με δεδομενο οτι θα πρεπει να επιβαρυνεις τον ηδη αρνητικο προυπολογισμο με επιπροσθετο κοστος. Για μενα ειναι λυπηρο που δεν θα συμμετεχω σε αυτη την γιορτη του κυνηγου αλλα δεν υπαρχει επιλογη. Κατα τον ιδιο ακριβως τροπο πιστευω οτι σκεφτονται πολλοι εκθετες.
Οι συνεπειες θα φανουν αρκετα πιο μετα, ειδικα στην εκτροφη καθαροαιμων σκυλιων, ανεξαρτητως φυλης.
Για αυτο εγω προτιμησα φετος το κοστος συμμετοχης να το διαθεσω σε εισαγωγη κουταβιου απο Γερμανια, σε οτι καλυτερο υπαρχει απο πλευρας γενεαλογιας.
Οι συνεπειες θα φανουν αρκετα πιο μετα, ειδικα στην εκτροφη καθαροαιμων σκυλιων, ανεξαρτητως φυλης.
Για αυτο εγω προτιμησα φετος το κοστος συμμετοχης να το διαθεσω σε εισαγωγη κουταβιου απο Γερμανια, σε οτι καλυτερο υπαρχει απο πλευρας γενεαλογιας.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ADMIN
MHΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ PROJECT ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΟΥΣ
Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΛΕΞΗΣ
MHΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ PROJECT ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΟΥΣ
Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΛΕΞΗΣ
-
- Full Member
συναδελφοι εχω την αποψη οτι δεν πρεπει να ονομαζεται εκθεση κυνηγιου αλλα παζαρακι κυνηγετικων ειδων διοτι κανενασ δεν εκθετει. ολοι πωλουν απ'ολα. και αν μπορει καποιος να μου απαντησει πως ειναι δυνατο να υπαρχουν τα οπλα εκτεθημενα για τον καθε ενα να τα παιρνει στα χερια του και ταυτοχρονα να υπαρχουν περιπτερα με φυσιγγια που να πωλουν φυσιγγια ?