Παιδιά είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση που κάνετε και θα σας πώ τι μου έτυχε την περασμένη εξόρμηση το οποίο νομίζω είναι σχετικό με την κουβέντα.
Πολλοί απο εσάς μπορεί να θεωρήσουν υπερβολή αυτό που θα πώ και κάπιοι μπορεί και να πούν οτι ήταν λάθος μου που επιχείρησα ετσι βολή γιατι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τραυματίσω τον λαγό και να καταλήξει στο πιάτο κάποιας αλεπούς. Για μένα όμως ήταν μια τρομακτική εμπειρία που δεν νομίζω να ξαναζήσω.
Λοιπόν, τραβέρσα σε κατήφορο απο απόσταση 80+ μέτρα. Αποτέλεσμα: 3 σκάγια χτύπησαν τον λαγό, το ένα στο λαιμό το οποίο νομίζω οτι ήταν και το θανατηφόρο πλήγμα.
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι κάποτε χρειάζετε και λίγη τύχη. Είναι καλές και οι 30 και οι 32 ίντζες αλλά αμα δεν σε θέλει και λίγο η γαμημένη η τύχη εν καμνεις τίποτε. Στη δική μου περίπτωση μπορεί τα σκάγια να εκάθουνταν πάνω στο λαό αλλά σε κάποιο σημείο που δεν θα τον σκότωνε.
Γιαυτό μεν ψάχνετε και τόσο πολλά. Είναι καλό να μαθαίνουμε για την διαφορά στα όπλα, στα φυσιγγια και σε διάφορα άλλα θέματα αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε πολλή διαφορά στην κάρπωση ψάχνοντας τέτοιες λεπτομέρειες. Αμα σου κάθετε το όπλο, με ένα καλό φυσίγγιο, λίγη τύχη και αρκετή όρεξη και πάθος για αυτό που κάνεις τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα.
Η ταπεινή μου άποψη.
28ρι vs 30ρι
- LAGOS
- Full Member
Re: 28ρι vs 30ρι
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣ ΤΟ ΦΙΣΙΓΙΟ??????????????ΕΝΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΤΑΝ ΜΕΣ ΤΟ ΟΡΓΟΜΕΝΟ?ΟΚΣΑ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΤΟΣ?LAGOS έγραψε:Παιδιά είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση που κάνετε και θα σας πώ τι μου έτυχε την περασμένη εξόρμηση το οποίο νομίζω είναι σχετικό με την κουβέντα.
Πολλοί απο εσάς μπορεί να θεωρήσουν υπερβολή αυτό που θα πώ και κάπιοι μπορεί και να πούν οτι ήταν λάθος μου που επιχείρησα ετσι βολή γιατι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τραυματίσω τον λαγό και να καταλήξει στο πιάτο κάποιας αλεπούς. Για μένα όμως ήταν μια τρομακτική εμπειρία που δεν νομίζω να ξαναζήσω.
Λοιπόν, τραβέρσα σε κατήφορο απο απόσταση 80+ μέτρα. Αποτέλεσμα: 3 σκάγια χτύπησαν τον λαγό, το ένα στο λαιμό το οποίο νομίζω οτι ήταν και το θανατηφόρο πλήγμα.
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι κάποτε χρειάζετε και λίγη τύχη. Είναι καλές και οι 30 και οι 32 ίντζες αλλά αμα δεν σε θέλει και λίγο η γαμημένη η τύχη εν καμνεις τίποτε. Στη δική μου περίπτωση μπορεί τα σκάγια να εκάθουνταν πάνω στο λαό αλλά σε κάποιο σημείο που δεν θα τον σκότωνε.
Γιαυτό μεν ψάχνετε και τόσο πολλά. Είναι καλό να μαθαίνουμε για την διαφορά στα όπλα, στα φυσιγγια και σε διάφορα άλλα θέματα αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε πολλή διαφορά στην κάρπωση ψάχνοντας τέτοιες λεπτομέρειες. Αμα σου κάθετε το όπλο, με ένα καλό φυσίγγιο, λίγη τύχη και αρκετή όρεξη και πάθος για αυτό που κάνεις τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα.
Η ταπεινή μου άποψη.
- LAGOS
- Full Member
FOB LIEVRE φυσικά. Φέτος δεν με απογοήτευσε σε καμιά περίπτωση, αντιθέτως με ξελάσπωσε 1-2 φορές γιαυτό δύσκολα θα την αλλάξω. Μέχρι πέρσι την είχα πάντα για δεύτερη αλλά φέτος την εχω πάντα για πρώτη και για δεύτερη την LEPRE. Εν εκείνος που ήταν μέστο οργωμένο. Ακόμα εν εκατάφερα να τους ζευγαρώσω σε μιά εξόρμηση φέτος. Πού εννα μου πάν όμως? Με την αλλαγή του καιρού πιστευώ θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Ρε Σωτήρη,
Πόσες ίντζες πρέπει να εν η μπαζούκα μας όμως???
Πόσες ίντζες πρέπει να εν η μπαζούκα μας όμως???
αμαν εξειασα να ρωτησω τον προμηθεφτη μου ... ζε αμαν εκολησαν ουλλοι πανω σε 2 ινζες 28 vs 30 σκεφτου θεμα που να γινει αν δεν τους πω ποσες ινζες εν οι μπαζουκες!!!