ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
τελιασμενο
- Rai
- Full Member
Re: τελιασμενο
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- marinos.a
- Site Admin
+ 1Rai έγραψε:ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
κοπελια γνωρίζει κανένας τι άδειες χρειάζονται για να άνiξei κάποιος ένα τελιασμενο ?
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
μετα τις καταστροφικες πυρκαγιες που ειχαμε τις μερες που περασαν δυστυχως καταστραφηκε σχεδον ολοκληρο το τελιασμενο του Κυριακου και μετα που συνομιλια που ειχαμε θελει να ευχαριστησει ολους οσους ελαβαν μερος στην κατασβεση της.λογω των καταστροφων πλεων ειναι δυσκολη η επισκεψη στο χωρο για σκυλλια μεγαλα και γρηγορα..απο δω και περα θα προσφερεται ΜΟΝΟ για εκπαιδευση νεαρων σκυλλιων μεχρι να γινει αποκατασταση και να αποκτησει ξανα ο χωρος των χαρακτηρα που ειχε..
μετα το μηνυμα που ηθελε να μεταφερω θελω και γω με την σειρα μου να τον ευχαριστησω που με την βοηθεια του και την υπομονη του στρατευσε τα σκυλλια μου αλλα και αλλων συναδελφων που επισκεφτηκαν το χωρο
μετα το μηνυμα που ηθελε να μεταφερω θελω και γω με την σειρα μου να τον ευχαριστησω που με την βοηθεια του και την υπομονη του στρατευσε τα σκυλλια μου αλλα και αλλων συναδελφων που επισκεφτηκαν το χωρο
- Nikos
axerkwtis έγραψε:μετα τις καταστροφικες πυρκαγιες που ειχαμε τις μερες που περασαν δυστυχως καταστραφηκε σχεδον ολοκληρο το τελιασμενο του Κυριακου και μετα που συνομιλια που ειχαμε θελει να ευχαριστησει ολους οσους ελαβαν μερος στην κατασβεση της.λογω των καταστροφων πλεων ειναι δυσκολη η επισκεψη στο χωρο για σκυλλια μεγαλα και γρηγορα..απο δω και περα θα προσφερεται ΜΟΝΟ για εκπαιδευση νεαρων σκυλλιων μεχρι να γινει αποκατασταση και να αποκτησει ξανα ο χωρος των χαρακτηρα που ειχε..