τελιασμενο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: τελιασμενο

Δημοσίευση από Rai »

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Rai έγραψε:ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
+ 1
Si vis pacem, para bellum
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

κοπελια γνωρίζει κανένας τι άδειες χρειάζονται για να άνiξei κάποιος ένα τελιασμενο ?
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

μετα τις καταστροφικες πυρκαγιες που ειχαμε τις μερες που περασαν δυστυχως καταστραφηκε σχεδον ολοκληρο το τελιασμενο του Κυριακου και μετα που συνομιλια που ειχαμε θελει να ευχαριστησει ολους οσους ελαβαν μερος στην κατασβεση της.λογω των καταστροφων πλεων ειναι δυσκολη η επισκεψη στο χωρο για σκυλλια μεγαλα και γρηγορα..απο δω και περα θα προσφερεται ΜΟΝΟ για εκπαιδευση νεαρων σκυλλιων μεχρι να γινει αποκατασταση και να αποκτησει ξανα ο χωρος των χαρακτηρα που ειχε..
μετα το μηνυμα που ηθελε να μεταφερω θελω και γω με την σειρα μου να τον ευχαριστησω που με την βοηθεια του και την υπομονη του στρατευσε τα σκυλλια μου αλλα και αλλων συναδελφων που επισκεφτηκαν το χωρο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

axerkwtis έγραψε:μετα τις καταστροφικες πυρκαγιες που ειχαμε τις μερες που περασαν δυστυχως καταστραφηκε σχεδον ολοκληρο το τελιασμενο του Κυριακου και μετα που συνομιλια που ειχαμε θελει να ευχαριστησει ολους οσους ελαβαν μερος στην κατασβεση της.λογω των καταστροφων πλεων ειναι δυσκολη η επισκεψη στο χωρο για σκυλλια μεγαλα και γρηγορα..απο δω και περα θα προσφερεται ΜΟΝΟ για εκπαιδευση νεαρων σκυλλιων μεχρι να γινει αποκατασταση και να αποκτησει ξανα ο χωρος των χαρακτηρα που ειχε..
μετα το μηνυμα που ηθελε να μεταφερω θελω και γω με την σειρα μου να τον ευχαριστησω που με την βοηθεια του και την υπομονη του στρατευσε τα σκυλλια μου αλλα και αλλων συναδελφων που επισκεφτηκαν το χωρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”