ΦΙΔΙΑ
-
- Full Member
ΦΙΔΙΑ
Ε παιδια συγνωμη αλλα αν δεν είναι θεμα τουτο για το φορουμ αλλα ως κυνιγοι θα μπορουσατε να βοηθησετε .
Βρηκα το φιδι στην εικονα μεσα στη κουζινα μου,,,,δεν ξερω πως εμπηκε και δεν ξερω αν ηταν δηλητηριωδες.Ηταν μικρο γυρω στα 40 εκ και αρκετα λεπτο.... δυστηχως επρεπε να το σκοτωσω λογο των μωρων γυναικας να φωναζει κτλ κτλ....
αν ξερει κανενας... να μας πει...
ισως θα ειναι καλο ποστ για να βαλλετε τζιαι φιδια που βλεπετε στα κυνυγιας,,,
ευχαριστω
Βρηκα το φιδι στην εικονα μεσα στη κουζινα μου,,,,δεν ξερω πως εμπηκε και δεν ξερω αν ηταν δηλητηριωδες.Ηταν μικρο γυρω στα 40 εκ και αρκετα λεπτο.... δυστηχως επρεπε να το σκοτωσω λογο των μωρων γυναικας να φωναζει κτλ κτλ....
αν ξερει κανενας... να μας πει...
ισως θα ειναι καλο ποστ για να βαλλετε τζιαι φιδια που βλεπετε στα κυνυγιας,,,
ευχαριστω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- tracker686
- Full Member
Re: ΦΙΔΙΑ
Φιλε μου τουτον επατσαλι....ειναι μη δηλητιριοδες και ακυνδινο,αλλα εξακολουθη να ειναι Φιδι,και ειδικα αν το δει μια γιναικα
ΠΣ
ΠΣ
- Breda Pegaso
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- tracker686
- Full Member
[quote="ΚΥΡΙΑΚΟΣ"]τουτη ειναι φινα ρε παιδια ?
Ειναι παλιοφινα ΝΑΙ.....
εφκαλα της φοτο που το αυτοκινητο στον ακαμα φετος το καλοκαιρι[/quotΕιναι παλιοφινα ΝΑΙ.....

- tracker686
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:
και αυτη ειναι φινα...