CHEVROLET ΑCCESORIES/ΜΗΧΑΝΗ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

CHEVROLET ΑCCESORIES/ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσίευση από tracker686 »

Παιδια σας χεραιτω και παλι,
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ σας,1 μηνα πριν το κυνηγη και μου εκρουσε η μηχανη του αυτοκινητου που εχω για τα κυνηγια μου,δυστυχως πριν να κρουσει το ειχα παρι για Servise σε καποιο μηχανικο αλλαξε τα παντα λαστιχα μηχανης,πιλλιες να μην τα πολθλεμε μου εκατσε 1000 ευρο και 10 μερες μετα που το επιασα μου πεταξε ολο το νερο εξο απο την μηχανη και μου την εκρουσε,το αυτοκινητο ειναι του 1992 και ειναι σε καλη κατασταση,ρωτεισα κανενα 2 τοπους (Τσεντας,Κολοκωτρωνης) αλλα οι μηχανες ειναι αφαντες,παρακαλω αν καποιος εχει κατι που μπορει να με βοηθειση ας επικοινωνησει μαζι μου(μηχανη) , η μηχανη ειναι (28 Turbo )

Ευχαριστω εκ τον Προτερων
ΠΣ
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Re: CHEVROLET ΑCCESORIES/ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Φιλε μου Καλημερα,

Δοκιμασε το Καζεππη & τον Καποδιστρια,

Δυστηχως δεν εχω τα τιλεφωνα τους αλλα μπροεις ευκολα να τα βρεις στο χρυσο οδηγο,

Που την αλλη πιστευω συμφερει σου να πιασεις αλλο αυτοκηνιτο (η μηχανη θα ειναι μινιμουμ καμια 500-800 ευρο + την εφαρμογη .. Σουμα, υπολογισε καμια 1200-1400 Ευρο)
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Browning Ultra plus έγραψε:Φιλε μου Καλημερα,

Δοκιμασε το Καζεππη & τον Καποδιστρια,

Δυστηχως δεν εχω τα τιλεφωνα τους αλλα μπροεις ευκολα να τα βρεις στο χρυσο οδηγο,

Που την αλλη πιστευω συμφερει σου να πιασεις αλλο αυτοκηνιτο (η μηχανη θα ειναι μινιμουμ καμια 500-800 ευρο + την εφαρμογη .. Σουμα, υπολογισε καμια 1200-1400 Ευρο)
Μακαρι να ηταν 500-800 φιλε μου καλε ειναι 1500 και πανω,να τους δοκιμασω και αυτους να δω τι θα γινει αλλα αν ξερει και καποιος αλλος κανενα,η ειναι ο ιδιος μηχανικος τοτε πολυ ευχαριστος να συνεργαστουμε
Περιμενω την απαντησει σας
Ευχαριστω
ΠΣ
Panikos Solomonides
Full Member

Δημοσίευση από Panikos Solomonides »

Φίλε μπορείς να επικοινωνήσεις με το Χριστόδουλο Νικολαϊδη στο 22431081 ο οποίος φέρνει μηχανές σχεδόν για όλα τα αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Panikos Solomonides έγραψε:Φίλε μπορείς να επικοινωνήσεις με το Χριστόδουλο Νικολαϊδη στο 22431081 ο οποίος φέρνει μηχανές σχεδόν για όλα τα αυτοκίνητα.
Να τον παρω και αυτον φιλε μου
Ευχαριστω
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”