την βοηθεια σας παρακαλω

Απάντηση
markiller
Full Member

την βοηθεια σας παρακαλω

Δημοσίευση από markiller »

παιδια για σας.Παρακολουθω ολες τις συζητησεις σας με μεγαλο ενδιαφερον,καπιοι μπορει να με γνωριζουν και απο παλια σε ενα αλλο φορουμ για κυνηγους . θελω να ακουσω τις αποψεις σας γυρω απο ενα θεμα που μου συνεβηκε την περασμενη παρασκευη. μου εκλεψαν το οπλο μου απο σπιτι μου και πηγαν να το πουλησουν ,τελως παντον το οπλο βρεθηκε και το κατεχει η αστυνομια και την παρασκευη που τελειωνω τις εξετασεις μου θα παω στην αστυνομια για καταθεση. Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις σε ποσο καιρο σου επιστρεφουν το οπλο και τι συνεπειες θα εεχω που μου το εκλεψαν?
NIBA
Full Member

Re: την βοηθεια σας παρακαλω

Δημοσίευση από NIBA »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΒΡΕΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ.ΕΥΤΙΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ.ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ. ;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ
markiller
Full Member

ευχαριστω φιλε ΝΙΒΑ για την απαντηση σου .
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

εαν σε περιοδο 2 μηνων το δηλωσες οτι σου το εκλεψαν δεν φερεις καμια ευθηνη,και εαν η αστυνομια βρηκε τον παραβατη τοτε το οπλο θα κρατηθη για τεκμηριο μεχρι την εκδικαση της υποθεσης,εαν δεν τον βρηκε τοτε σε περιοδο 6 μηνων θα σου επιστραφη!
mugen
Full Member

Δημοσίευση από mugen »

μπορεις να στηλεις επιστολη στον Αστυνομικο Διευθυντη τησ επαρχιας οπου διαμενεισ και να ζητας το οπλο σου. Εαν δεν ειναι απαραιτητο που νομιζω δεν ειναι θα το φωτογραφισουν και θα σου το παραδωσουν. στο δικαστηριο θα παρουσιασουν τισ φωτογραφιες.
markiller
Full Member

τελος καλο ολα καλα για αυτη την περιπετεια ,ευτυχως το οπλο μου το επιασα σημερα απο την αστυνομια σε διαστημα μολις 5 ημερων και μπορω να συνεχισω την ζωη μου ,την αρρωστια μου ,το κυνηγι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”