ΒΟΗΘΕΙΑ

Απάντηση
APOLLON__1
Full Member

ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση από APOLLON__1 »

ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση από admin »

APOLLON__1 έγραψε:ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
μπορώ να σου βάλω άλλο κωδικό στείλε μου ότι κωδικό θέλεις σε π.μ να σου τον βάλω αλλά αν δέν δουλεύει το μαιλ σου΄δέν θα δουλέψει η παλιά σύνδεση εκτός και εάν αλλάξουμε και το μαιλ
Προσέχουμε...για να έχουμε
APOLLON__1
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON__1 »

admin έγραψε:
APOLLON__1 έγραψε:ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
μπορώ να σου βάλω άλλο κωδικό στείλε μου ότι κωδικό θέλεις σε π.μ να σου τον βάλω αλλά αν δέν δουλεύει το μαιλ σου΄δέν θα δουλέψει η παλιά σύνδεση εκτός και εάν αλλάξουμε και το μαιλ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΙΛΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΧΕΧΕΧΕ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

APOLLON__1 έγραψε:
admin έγραψε:
ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΙΛΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΧΕΧΕΧΕ
piasme tilefono i stile mou email me tous kodikous sou kai to mail sou
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”