ΒΟΗΘΕΙΑ
-
- Full Member
ΒΟΗΘΕΙΑ
ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ
μπορώ να σου βάλω άλλο κωδικό στείλε μου ότι κωδικό θέλεις σε π.μ να σου τον βάλω αλλά αν δέν δουλεύει το μαιλ σου΄δέν θα δουλέψει η παλιά σύνδεση εκτός και εάν αλλάξουμε και το μαιλAPOLLON__1 έγραψε:ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΙΛΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΧΕΧΕΧΕadmin έγραψε:μπορώ να σου βάλω άλλο κωδικό στείλε μου ότι κωδικό θέλεις σε π.μ να σου τον βάλω αλλά αν δέν δουλεύει το μαιλ σου΄δέν θα δουλέψει η παλιά σύνδεση εκτός και εάν αλλάξουμε και το μαιλAPOLLON__1 έγραψε:ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
piasme tilefono i stile mou email me tous kodikous sou kai to mail souAPOLLON__1 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΙΛΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΧΕΧΕΧΕadmin έγραψε:μπορώ να σου βάλω άλλο κωδικό στείλε μου ότι κωδικό θέλεις σε π.μ να σου τον βάλω αλλά αν δέν δουλεύει το μαιλ σου΄δέν θα δουλέψει η παλιά σύνδεση εκτός και εάν αλλάξουμε και το μαιλAPOLLON__1 έγραψε:ADMIN φιλε ο APOLLON_1 ειμαι και δυστιχος εχει μερες να μπω επιδει κατι επαθε το e-mail μου και αναγαστικα να κανω αλλο user με αλλο e-mail δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε το κοδικο του παλιου για να μπω απο εκει?
Προσέχουμε...για να έχουμε