Ψάχνω αν εχει κανένα παιδί που έχει για πούλημα κανένα πλαστικό κουτί με πορτουα που βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο για να μεταφέρεις σκύλους.
Επίσης αν ξέρετε που πουλούν καινούρια σε καλή τιμή.
Βασικά παρόλο του ότι έχω κοτσαδορο δεν θέλω να πιάσω τρέιλερ διότι δεν έχω χώρο να το παρκάρω και έτσι μιας και το αυτοκίνητο μου είναι station wagon σκέφτηκα αυτή τη λύση.
Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου
- marinos.a
- Site Admin
Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου
Si vis pacem, para bellum
- 'petros'
Re: Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου
φιλε μαρινο εχουν τα petsop διαφορα size και οι τιμες για ενα μεγαλο περιπου 150 ευρω νομιζω
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- AndreasDr
Φίλε είδα σε ένα pet-shop λλιο πιο κάτω απο το k-cineplex αν είσαι απο Λευκωσία. Απο τιμές δεν ξέρω.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Breda Pegaso
Στο Robin pet shop στο Καιμακλι εχει απ οτι ξερω...Δρομος round about BATA
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- πανικος
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ 120 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΝΩ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΤΗΛ 99476552marinos.a έγραψε:Ψάχνω αν εχει κανένα παιδί που έχει για πούλημα κανένα πλαστικό κουτί με πορτουα που βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο για να μεταφέρεις σκύλους.
Επίσης αν ξέρετε που πουλούν καινούρια σε καλή τιμή.
Βασικά παρόλο του ότι έχω κοτσαδορο δεν θέλω να πιάσω τρέιλερ διότι δεν έχω χώρο να το παρκάρω και έτσι μιας και το αυτοκίνητο μου είναι station wagon σκέφτηκα αυτή τη λύση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- APOLLON_1
ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΕΤΕΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ PETSHOP ΕΠΙΑΣΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΙΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
EPANIEL POWER