Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου

Δημοσίευση από marinos.a »

Ψάχνω αν εχει κανένα παιδί που έχει για πούλημα κανένα πλαστικό κουτί με πορτουα που βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο για να μεταφέρεις σκύλους.
Επίσης αν ξέρετε που πουλούν καινούρια σε καλή τιμή.

Βασικά παρόλο του ότι έχω κοτσαδορο δεν θέλω να πιάσω τρέιλερ διότι δεν έχω χώρο να το παρκάρω και έτσι μιας και το αυτοκίνητο μου είναι station wagon σκέφτηκα αυτή τη λύση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: Ζητώ κουτί μεταφοράς σκύλου

Δημοσίευση από 'petros' »

φιλε μαρινο εχουν τα petsop διαφορα size και οι τιμες για ενα μεγαλο περιπου 150 ευρω νομιζω
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε είδα σε ένα pet-shop λλιο πιο κάτω απο το k-cineplex αν είσαι απο Λευκωσία. Απο τιμές δεν ξέρω.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Στο Robin pet shop στο Καιμακλι εχει απ οτι ξερω...Δρομος round about BATA
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

marinos.a έγραψε:Ψάχνω αν εχει κανένα παιδί που έχει για πούλημα κανένα πλαστικό κουτί με πορτουα που βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο για να μεταφέρεις σκύλους.
Επίσης αν ξέρετε που πουλούν καινούρια σε καλή τιμή.

Βασικά παρόλο του ότι έχω κοτσαδορο δεν θέλω να πιάσω τρέιλερ διότι δεν έχω χώρο να το παρκάρω και έτσι μιας και το αυτοκίνητο μου είναι station wagon σκέφτηκα αυτή τη λύση.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΣΙ 120 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΝΩ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΤΗΛ 99476552
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΕΤΕΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ PETSHOP ΕΠΙΑΣΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΙΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”