Ρε παιθκια με το ίδιο σκεπτικο για την αστυνομία τι να πουμε δηλαδη....ποση δυναμη εν η αστυνομια Κυπρου και αστυνομευει σχεδον 1.000.000 κοσμο μεν εκολλησαμε στο νουμερο.sotiris!129 έγραψε:bravo ρε Αρηστε εκαληψες με ακριβος με την κοκκινη παραγραφο
προσεχουμε για να εχουμε, πρεπει να σταματισουμε την νοοτροπια του "ε σιγα εν ο 1ς λαος που ετσιλισα? εν το 1 περτιζι παραπανω που επαιξα?" και να αντηστραφει στο μιαλο μας ως "εν η μια χαρτουτσια παραπανω που εν να παιξω!!!" και να εβεσθιτοπιιθουμε λιγο στο θεμα συνεπιας του να παταμε την σκανδαλη, δεν ειναι το 1 μπαμ παραπανω ουτε το κρεας που θα καρποθουμε που κανει εναν καλο κυνηγο να ξεχωριζει, αλλα το να μπορεσει να αντιμετοπισει το θυραμα στο βιοτοπο του να κουραστει να απολαφσει την ιχνηλασια και ολα τα αλλα πρην τον πυροβολισμο και οχι ενα μπαμ στην μεση του χωματοδρομου!
οταν απετουμε απο 65 ατομα να κανουν ολα αυτα σκεφτειτε τι περιμενουν αυτα τα 65 ατομα απο εμας που ειμαστε 50 000!!!
Αν χρειάζετε βοήθεια το Ταμειο Θηρας το μόνο που έχει να κάμει το ταμειο θηρας ειναι να την ζητησει
Εθελοντες πολλοι κι εγω μεσα σ αυτους αλλα δεν γινετε να παιζω ενα κορωνο που τη μια και να λεω καμνω καλο στη πανιδα και ταυτόχρονα να ειμαι εκτός νόμου....
Νομιζω οτι και ο Αριστος και ο πετρος και όλοι συγκλινουμε στο ότι σε προσωπικο επίπεδο όλοι πρεπει να βάλουμε ενα λιθαράκι αλλα διαφωνουμε στη ποιοτητα της δουλειας που παραγεται απο το Ταμειο Θηρας προς αυτη τη κατευθυνση.
Αριστε μου πρεπει να δεχτουμε οτι νοσει το συστημα ρε φίλε . Ξαναλεω οτι δεν πρεπει να ειμαστε ισοπεδωτικοι αλλα εκει που θα μπορουσαν να παραξουν 5 παραγουν ενα και με κόπο.
Χρειαζετε μια τεχνοκρατικη προσεγγιση και να πειστουν να σταματησουν να τραβουν τα καρβουνα κοντα τους.
Εκεινο που πραγματικα με προβληματιζει παρα πολυ ειναι γιατι ΟΛΕΣ οι μελέτες που ανακοινωνουνται ειναι για να τεκμηριώσουν το γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κατι. Μια μελέτη για το τι μπορει να γινει εγω δεν διαβασά απο το ταμειο θηρας
Ερκουνται βιολογοι στη Κυπρο καμνουν μελετες παρακολουθουν και μας λεν εν γινετε
Εγινε μελέτη και λεει οτι μόνο το 2% των απελευθερωμενων πουλιων επιβιωνει . ΝΑΙ το 2% αμα τα ξαπολυσεις βουναρι σε μια κλουβα, Αν τα απελευθερωνεις δεκα δεκα καθε 2 τετραγωνικα χιλιόμετρα ποσα επιβιώνουν ???
Αν εν λιγοι και δεν προλαβαινουν ας τα δωσουν στους συλλογους
Ακουσαμε ότι αν απελευθερωνονται τα περδικια τον Αυγουστο προχτες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να επιβιωσουν και το θηραμα ειναι καλητερης ποιοτητας . τουτον εγω ακουω το εχει 10 χρονια. παλε εμεις ατου μιαν εβδομαδα πριν και ανα 200.
Αριστε τα λαθη ειναι για να βελτιωνομαστε και οχι για να επαναλαμβανονται . σαφεστατα πιστωνουμε το ταμειο θηρας ειναι το μοναδικο εργαλειο εναντια στη λαθροθηραι και στη διασφαλιση του χομπυ που τοσο απολαμβανουμε αλλα τα επαναλαμβανομενα λάθη αγγιζουν τα όρια της κοροιδίας.