εν ζε να χαθουμε ρε Πετρη εν να θκιαβαζω τα αποτελεσματα σας που την ισπανια ζε να πορονουμε... πρην ερτω πισω τα χριστουγενα εν να σας ενημερωσω να κανονισουμε μια εξωρμιση...
ε Μαρινο εκπαιδεφσε τον να μινισκει ακινητος παραπανω που 30 λεπτα να μεν μας τους λαοσει την ωρα που να ερκετε το σμινος να κατσει ζε να μεν παιξουμε 1 στο τελος
Anthimos έγραψε:Ε παιθκια ....
λυστε μου την εξής απορια...
Εσας ερχονται κορακοειδή τζαι αλουποι στο πόστο σας στη φασσα η σε αλλα κυνηγια επειδη εμενα εν μου ετυχε ποττε ..
Μολις ακουσουν μιαν σιπεθκια πετου στο θεό!!!
Φιλε Ανθιμε μεν ακουης πελαρες εγω που το 99.9% των εξορμισεων ο κολος μου ειναι βιδομενος πας το καρεκλουι σε καρτερι , οι μονες περιπτοσης να πεξης που τουντα τα μισισμενα τα πουλια ειναι το πρωι σκοτινα τζαμε που ειναι τζιθκιασμενα τζε κανενα γεροκορονο που επαθε ιλιαση μες τα μεσομερκα του αυγουστου
Η μονη φορα που επεξα τζε ευχαριστιθικα καμια 15 ρια ηταν περσι τον αυγουστο κοντα στον φρακτη της κληρου, ειχε πυρκαγια στο παλαιχορι εβουτουσαν τα ελικοπτερα για νερο τζε εχαντακοθικαν τζε ερκουταν ραμα πανω μου εκαταλυσα 1 πακετο πευκος zyplas 3 no πανο τους
ε Αθο το ποστο για τους κορονους πρεπει να ειναι εφνιδιαστικο! δλδ να ξερεις την πορεια τους και να εβρεις ενα οχτουι να κατσεις πουπισω, ουτε εσυ θα τους βλεπεις ουτε ζινοι ομως, τες παραπανω φορες κλεεν τουτοι ζε προετιμαζεσε για το ποθεν εν να φκουν αρα μολις ποσιεπασουν τρων την κελε τους
φετος εγω στα ποστα που αλασα για τες φασες που τα πραπανω ετσι ηταν ερκουνταν οπως τους παλαβους ειχε φορα που επαιξα και του καθου που ηρταν και εκατσαν μπροστα μου, η σε ενα αλλο ποστο μου για φασες ηταν ενας ποταμος με ψηλα βατα ενδιαμεσα απο 2 οργομενα που μεσα στο 1 οργομενο ειχε και 3-4 πεφκους μεγαλους που ερκουνταν οι φασες και καθουνταν πανω στους πεφκους , εγω εκαμα ποστο μεσα στα βατα και εκαθουμουν μονο μια τριπα εφκαλα στα βατα για να βλεπω τον πεφκο και ερεσαν και κορονοι που ζιαμε τελεια χαμιλα ετροαν την κελε τους!
πρεπει να μεν φενεσαι 100% και να μεν ταρασεις καθολου οσπου να σε καπελιασει!
οταν δεις καπιον να οργονει χωραφι με το τραχτερ ζιαμε να δεις πανικο!!! βουρουν το τραχτερ πουπισω και καρτερουν να τσιλισει τπτ καθουνται και βοσκουν πισω που το τραχτορ, ενα ποστουι διπλα που το χωραφι να μεν φενεσαι και θα κανεις αριθμο!
(οταν παιξεις κοραζινο κουτσοφτερο οσο βιαιο και να ακουγεται μην τον σκωτοσεις) αρκεφκει και κλεει και οι αλλοι σιναουνται πουπανω του σε υψος και σιγα σιγα χαμιλονουν να τον σοσουν!!! "κραχτεις με λια λογια"
sotiris!129 έγραψε:ε Αθο το ποστο για τους κορονους πρεπει να ειναι εφνιδιαστικο! δλδ να ξερεις την πορεια τους και να εβρεις ενα οχτουι να κατσεις πουπισω, ουτε εσυ θα τους βλεπεις ουτε ζινοι ομως, τες παραπανω φορες κλεεν τουτοι ζε προετιμαζεσε για το ποθεν εν να φκουν αρα μολις ποσιεπασουν τρων την κελε τους
φετος εγω στα ποστα που αλασα για τες φασες που τα πραπανω ετσι ηταν ερκουνταν οπως τους παλαβους ειχε φορα που επαιξα και του καθου που ηρταν και εκατσαν μπροστα μου, η σε ενα αλλο ποστο μου για φασες ηταν ενας ποταμος με ψηλα βατα ενδιαμεσα απο 2 οργομενα που μεσα στο 1 οργομενο ειχε και 3-4 πεφκους μεγαλους που ερκουνταν οι φασες και καθουνταν πανω στους πεφκους , εγω εκαμα ποστο μεσα στα βατα και εκαθουμουν μονο μια τριπα εφκαλα στα βατα για να βλεπω τον πεφκο και ερεσαν και κορονοι που ζιαμε τελεια χαμιλα ετροαν την κελε τους!
πρεπει να μεν φενεσαι 100% και να μεν ταρασεις καθολου οσπου να σε καπελιασει!
οταν δεις καπιον να οργονει χωραφι με το τραχτερ ζιαμε να δεις πανικο!!! βουρουν το τραχτερ πουπισω και καρτερουν να τσιλισει τπτ καθουνται και βοσκουν πισω που το τραχτορ, ενα ποστουι διπλα που το χωραφι να μεν φενεσαι και θα κανεις αριθμο!
(οταν παιξεις κοραζινο κουτσοφτερο οσο βιαιο και να ακουγεται μην τον σκωτοσεις) αρκεφκει και κλεει και οι αλλοι σιναουνται πουπανω του σε υψος και σιγα σιγα χαμιλονουν να τον σοσουν!!! "κραχτεις με λια λογια"
Ε sotiri συμφονω απολυτα, αλλα ρε παιδι μου τουντα κολοπουλια εμε τον νου !καμνη μου εντηποση στην περιοχη κελοκεδαρον που κυνηγω ειναι χιλιαδες δεν σου διουν χερι με τιποτα σαν πως τζε ξερουν που ξεκινα η επιτρεπομενη τζε που τελιονι
ε κοπελια οσο νουν ζε να εχουν γραμματα δεν 3ερουν , αρα ζιαμε που ενει εχει κατι που τα τραβα!
ή εφκαλιπτα για φωλιες και κουρνια, ή μαντρα που εχει φαγητο και νερο...
Ολλα τα ζωα ,πουλια ,ψαρια οταν τρων οι εσθησεις τους ατονουν και ειναι πιο εβαλοτα, αρα ειβρες τον τοπο που τρωων και εσταθικες εκει ή στην διαδρομη για αυτον τοτε τα αποτελεσματα θα ειναι τα ιδια με τα ταισματα της φασας!
επισης ζιαμε που κουρνιαζουν τες παραπανω φορες μεγαλα εφκαλιπτα τα πουλια πιενοερκουνται ουλι μερα ζιαμε σε μικρες ομαδες για ξεκουραση με αποκοριφομα το μεγαλο κοπαδι που 8α ερθει 5 λεπτα πρην νυχτωσει!
αρα ειβρες τον τοπο που ζιταζουν, ουλι μερα να εισαι ζιαμε εν να ερκουνται καθε 30λεπτο κορονοι για να ποσκολιεσε! λογικα τες παραπανω φορες εν οι φωλιες τους ζιπανω!
το καιρο του κυνηγιου εγω βρικα δυο τρια τζιταστρα των κορακοοιδων και την ωρα που εσουρουπονε εδωκα τουσ και εκραξαν .την πρωτη φορα που θα τουσ παιξεισ ερκουντε οπωσ τουσ μανουσ οι κοραζινοι και οι καρακαξεσ το ιδιο .επιμενουν και ερκουντε συνεχεια .αν ειναι ψιλα δεντρα οπωσ ευκαλιπτοι παιζεισ μεγαλουσ αριθμουσ .τη δευτερη φορα γινοντε ποιο επιφυλακτικοι και παιζεισ ποιο λιγουσ την τριτη φορα ποιο λιγουσ οχι διοτι δεν ερχοντε αλλα καθιστερουν και μολισ και τουσ βλεπεισ και ετσι γλιτωνουν .αν επειμενησ και αλλεσ φορεσ αλλαζουν τζιτζστρο η ερκουντε τελια σκοτινα .δωκιμαστε το δυο τρια ατομα περικυκλωστε τουσ ευκαλυπτουσ χωστιτε η κυκλοφορατε μεσα και να κοιταζετε πανω και θα εντιπωσιαστιτε τι αριθμουσ θα παιξετε θα ερκουντε οπωσ τουσ παλαβουσ μεχρι να νυκτωση τελιωσ .αφιστε να σουρουπωση και θα ερτουν .10 λεπτα εν να κρουσετε το σιηπετο .εχω το δοκιμασμενο φτανει να πετυχετε τζιταστρο που δεν τουσ ενωχλησε κανενασ και δυο τρια δυλινα θα το χαριτε