εν τα κοπελια εισαστε... μαλλον ενα καταληξετε με την φυσουνα... αν θελετε μπορουμε να σας βοηθησουμε με τον 129.... αλλα εμεις με τες σφεντονες...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
εν τα κοπελια εισαστε... μαλλον ενα καταληξετε με την φυσουνα... αν θελετε μπορουμε να σας βοηθησουμε με τον 129.... αλλα εμεις με τες σφεντονες...
ε φιλε εγω εγινα οικολογος , δεν πυροβολω θηραματα πλεων αλλα μονο πυλινους στοχους!
απορω δηλαδη πως μπορειτε να κοιμαστε τα βραδια , εγω πεφτω την νυχτα και περνουν που το μιαλο μου 24314123142131 φασεις που αφαιρεσα την ζωη σε καποιο ζωο !
Το ιδιο κε με τα σαπουνακια, αν θα τα βαλετε χαμε καλιτερα κρεμασμενα με ττελλουι μεσα σε σωληνες. Κε παντα με γαντια, για την υγεια σας αλλα και για το οτι δεν πρεπει να παει ανθροπινι μιροδια πανο
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!