ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Παιδια τι γνωμη εχετε για τα γυαλια προστασιας στο κυνηγι , τι προτιματε εσεις ?
με μονοκοματο φακο η με διακεκομενο και τι χρωμα ?

Εγω βαζω στο σκοπευτηριο με διακεκομονο φακο κιτρινα και ειμαι μια χαρα και στο κυνηγι δεν μπορω να τα φορεσω ουτε λεπτο , το ξερω ειναι λαθος μου αλλα οταν τα φορεσω νομιζω οτι δεν βλεπω καλα.
Ο μονοκοματος φακος λετε να μου λησει το προβλημα ?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ

Δημοσίευση από admin »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Παιδια τι γνωμη εχετε για τα γυαλια προστασιας στο κυνηγι , τι προτιματε εσεις ?

Εγω βαζω στο σκοπευτηριο με διακεκομονο φακο κιτρινα και ειμαι μια χαρα και στο κυνηγι δεν μπορω να τα φορεσω ουτε λεπτο , το ξερω ειναι λαθος μου αλλα οταν τα φορεσω νομιζω οτι δεν βλεπω καλα.
Φίλε για το κυνήγι μονοκόμματο φακό clear και α έχεις και ένα μαντηλάκι στην τσέπι να τα καθαρίζεις όταν θολώνουν. Στο κυνήγι επειδή έχουμε διαφοροποιήσεις στο φώς και στο backround δέν πρέπει να βάζεις χρώμα γιατί μετά έχεις είτε περισσότερο φώς απο το κανονικό είτε λιγότερο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Φιλε Κυριακο, εγω αγορασα 2 ζεβγαρια κιτρινα γιαλια προστασιας,στο σκοπεφτιριο βοηθουν αρκετα,αλλα στο κυνηγι πιστεψε με καθολου γιατι τα δοκιμασα, καθαρο γυαλι με clear φακο για το κυνηγι και οπως ειπε και ο admin να το καθαριζεις με ενα ρουχο οταν θολωνει απο τον ιδρωτα,γιατι μια φορα θα μας τυχει και η ζημια ειναι ανεπανορθοτη στα ματια.... και ελπιζω ολοι οι κυνηγοι να αρχισουν την συνηθεια του προστατευτικου γυαλιου!!
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Οκιτρινος φακος ειναι φωτινος και φοριετε μεχρι να ξημερωσει δηλ 7 το πρωι. Οταν εχει ηλιο ειναι ο κοκκινος. Οταν ειναι καλης ποιοτητας αεριζονται και δεν θαμπωνουν.
The best there is
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλοι μου αυτα που εχω ειναι με 3 φακους κιτρινο , μαυρο , διαφανες και τους δοκιμασα ολους , το προβλημα νομιζω ειναι στο οτι εχουν αυτο το χωρισμα στη μεση .
εχει καμια μαρκα με μονοκοματο φακο που σας εβολεψε να μου πειτε ?

.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Τα oakley radar xl που εχω ειναι μονοκομματα και ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα.
The best there is
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

αυτά φαίνονται καλά

http://www.patrolstore.com/oakley-s-i-b ... -lens.html
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Εγω προτεινω για αγορα γυαλιων ασφαλειας να πατε απο υλικα οικοδομης,και να προσπαθεισετε να δειτε εκει γυαλια δοκιμασμενα απο σκαγια,γιατι μαρκες πολλες αλλα ποιοτητα λιγα,εγω ειδα κατι πεγμενα γυαλια απο τα 10 μετρα και ουτε ενα σκαί διαπερασε το γυαλι,και αυτο με επεισε να αγορασω απο αυτη την μαρκα....
Mr. F3
Full Member

Δημοσίευση από Mr. F3 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Παιδια τι γνωμη εχετε για τα γυαλια προστασιας στο κυνηγι , τι προτιματε εσεις ?

Φιλε δοκιμασε τα γυαλια της Beretta με τον μονοκομματο φακο. Υπαρχουν σε χρωματα σκουρο μπλε, πορτοκαλι και διαφανες. Δεν θαμπωνουν σε καμια περιπτωση, δεν γδερνονται, ειναι παναλαφρα, εχουν αψογη εφαρμογη και ειναι αρκετα φθηνα. Απλα κορυφαια.
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

διστυχως στεκει και εδω το οτι πληρωσης παιρνης, λιγο πολυ ολα τα γιαλια ασφαλειας παρεχουν ασφαλεια αλλα για ποιοτητικη οραση χωρις παραμορφωσεις σε διαφορες συνθηκες φωτισμου και σε διαφορετικα εδαφοι πρεπει να τα σκασεις χοντρα, τα καλα γιαλια δυσκολα θαμπωνουν , δυσκολα γδερνονται ( αν και πολικαρπον φακοι γδερονται πιο ευκολα σε σχεση με αλλους), εχουν χαμηλες παραμορφωσεις και πραγματικα εχτος απο ασφαλεια εχεις και πολυ καλητερη οραση. προτιμησε απο εταιρεια αναγνωρισμενη για σκοπευτικα γιαλια γιατι τα συγκεκριμενα γιαλια καθονται πιο ψυλα σε σχεση με τα αλλα ωστε κατα την σκοπευση να βλεπουμαι το στοχο μεσα απο τον φακο και οχι με γυμνο ματι. αν εχεις προβλημα με τα ματια ( μυωπια - αστυγματισμο κλπ) υπαρχουν φακοι που μπορης να βαλης το προβλημα σου η σε συγκεκριμενα μοντελα υπαρχη η επιλογη αγορας επιπλεου μικρου σκελετου που μπαινη στον κυριως σκελετο .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”