spyrosspyrou851 έγραψε:Ε παιδιά, γνωρίζει κανένας στη Λάρνακα που μπορούμε να βρούμε τη συλλογή της HART? Είδα κάποιες που με ενδιαφέρουν. Ο αντιπρόσωπος στη Κύπρο εν ο Γαβριηλίδης της Ολύμπια. Έπιασα τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο μέσα.
Ρε φίλε τα Hart αντιπρόσωπος τους εν ο Γαβριηλίδης. Εν λίγο δύσκολο να τους έβρεις μέσα το πρωϊ. Όσον αφορά τα προϊόντα της Hart έχει πράματα που εν κάλα και κάποια όχι. Εγώ πέρσι έπιασα ένα γιλέκο και ένα παντελόνι. Είχαν πάνω ένα υλικό το οποίο δεν γδέρνεται ή σκίζεται που τα τριψίματα. Το γίλεκο εν πάρα πολλά καλό το παντελόνι εσκίστηκε στες ενώσεις του υλικού τούτου με το ύφασμα. 70 ευρώ μούττη κώλο. Εφόρησα το 2 φορές.
Επιασα ένα καπέλο της Hart αρκετά καλο και αδιάβροχο. Είμαι πολλά Happy. Αν θυμούμαί καλά ήταν 15 ευρώ. Επιασα γάντια πέρσι για τες τζίκλες τζαι τζίνα καλά τζαι έπιασα τζαι αδιάβροζο σετ. Ρε φίλε που τούτα ούλλα εκτός που το παντελόνι είμαι πολλά happy. Συνδιασμός τιμής ποιότητας εν πολλά ΟΚ.
Για τες μπότες που λαλείς εδοκίμασα τες και εγώ πέρσι αλλά δεν τες επιασα γιατί εφανήκαν μου πολλά μαλακτό το υλικό του τζαι λαλώ εννα σκιστούν στες πρώτες 2 φορές. Εφάνηκα τυχερός.
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
vti-chris έγραψε:Με τον αδερφό μου χρησιμοποιούμε Duilios ...κάθε ζευγάρι μας βγάζει περίπου 5-7 χρόνια...κυνήγι και εκπαιδευτικα.
Το μόνο παράπονο είναι με τα βρεγμένα χόρτα όπου αν δεν τα αδιαβροχοποιήσεις με κρέμα ή σπρέϋ μπάζουν!!
Μα ρε φίλε τα άρβυλαμόλις χαλάσει κάτω το πέλμα θέλουν αλλαγή. Ιδιαίτερα όταν κρατάμε όπλο και περπατάμε σε μέρη με κλίση. 7 χρόνια στα δικά μας πετρώδη εδάφη, εν λίγο δύσκολο έως αδύνατο να αντέχει ένα άρβυλο (κατά τη γνώμη μου). Μιλώ για τη σόλα που εν το πιο βασικό μέρος για καλό κράτημα. Σίγουρα εξαρτάται και από το τρόπο περπατήματος του καθενός.
spyrosspyrou851 έγραψε:Ε παιδιά, γνωρίζει κανένας στη Λάρνακα που μπορούμε να βρούμε τη συλλογή της HART? Είδα κάποιες που με ενδιαφέρουν. Ο αντιπρόσωπος στη Κύπρο εν ο Γαβριηλίδης της Ολύμπια. Έπιασα τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποιο μέσα.
Ρε φίλε τα Hart αντιπρόσωπος τους εν ο Γαβριηλίδης. Εν λίγο δύσκολο να τους έβρεις μέσα το πρωϊ. Όσον αφορά τα προϊόντα της Hart έχει πράματα που εν κάλα και κάποια όχι. Εγώ πέρσι έπιασα ένα γιλέκο και ένα παντελόνι. Είχαν πάνω ένα υλικό το οποίο δεν γδέρνεται ή σκίζεται που τα τριψίματα. Το γίλεκο εν πάρα πολλά καλό το παντελόνι εσκίστηκε στες ενώσεις του υλικού τούτου με το ύφασμα. 70 ευρώ μούττη κώλο. Εφόρησα το 2 φορές.
Επιασα ένα καπέλο της Hart αρκετά καλο και αδιάβροχο. Είμαι πολλά Happy. Αν θυμούμαί καλά ήταν 15 ευρώ. Επιασα γάντια πέρσι για τες τζίκλες τζαι τζίνα καλά τζαι έπιασα τζαι αδιάβροζο σετ. Ρε φίλε που τούτα ούλλα εκτός που το παντελόνι είμαι πολλά happy. Συνδιασμός τιμής ποιότητας εν πολλά ΟΚ.
Για τες μπότες που λαλείς εδοκίμασα τες και εγώ πέρσι αλλά δεν τες επιασα γιατί εφανήκαν μου πολλά μαλακτό το υλικό του τζαι λαλώ εννα σκιστούν στες πρώτες 2 φορές. Εφάνηκα τυχερός.
Ακριβώς τούτο έπαθα με τες μπότες, είβρα τους στο τηλέφωνο τζιαι είπαν μου τα καταστήματα. Το αποτέλεσμα όπως είπα τζιαι στην προηγούμενη σελίδα:
spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Γιατρέ είχες απόλυτο δίκαιο και για τις λαστιχένιες, εγόρασα 65 Εuro, μόλις ήρθα σπίτι ανοίγω τες η μια σκισμένη, πιάνω τηλέφωνο λαλεί μου ο άνθρωπος έλα να σου τες αλλάξω, πάω να πιάσω άλλο ζευγάρι βλέπω τζιαι τζίνες προβληματικές. Λαλώ του ανθρώπου συγγνώμη αλλά εγώ δεν προκειται να αγοράσω ελαττωματικά πράματα, τζιαι έδωσε μου τα λεφτά μου πίσω. Βρήκα αλλού 20 Euro πάλε λαστιχένιες 10 φορές πιο ανθεκτικές. Ταπεινή μου άποψη, μείνετε μακρυά.
vti-chris έγραψε:Με τον αδερφό μου χρησιμοποιούμε Duilios ...κάθε ζευγάρι μας βγάζει περίπου 5-7 χρόνια...κυνήγι και εκπαιδευτικα.
Το μόνο παράπονο είναι με τα βρεγμένα χόρτα όπου αν δεν τα αδιαβροχοποιήσεις με κρέμα ή σπρέϋ μπάζουν!!
ΕΓΩ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ DULIOS......ΕΔΕΙΞΑ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ANDREASDR ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΜΑ ΠΑΝΩ.......ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΟΛΗΣΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ......ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ..............
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
έχω κατι αρβυλα φτινα με ψευτικο δέρμα, περιμενω πως και πως να λυσουν αλλα αντεχουν ακομα (τεταρτη χρονια), αλλα το "δερμα" τραβά νερο. εχει κατι να τους βάλω πανο περκει κοψει λιγο το νερο
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!