Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
dimitris savva

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από dimitris savva »

AU-79 έγραψε:
dimitris savva έγραψε: ρε τους δικους μου εν τους δειχνει μεσα αραγε που ειναι :lol: :lol:εμενα εν να θελουν και ενα ελικοπτερο να ειμαι που πανω τους :lol:
Βαρτους που μια πας τα κουνια :lol:
ειπαμε να την βαλουμε πας τον Μιχαλη για δοκιμη αλλα εν στεκει ενα τοπο παει τζαι ερκετε εν ειναι καλος εικονοληπτης εν τους προλαβαινει. :lol: :lol: :lol:
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

axerkwtis έγραψε:
cyprohunter έγραψε: Φαίνεται καλή αλλά τα πουλιά φαίνουντε; Πάρτην στο σκοπευτήριο όπως εμένα να την σάσεις οπως θέλεις πριν το κυνήγι ( πάστο καπέλο/πουκάτω που το όπλο - το ζουμ κτλ)
σε μιαν φαση που επερασαν κατι περτιτζια εχτος βολης ομως επιασε τα ειχε κ τον ηλιο απεναντι..κεινο που λες με το σκοπευτηριο εν μεσα στα σχεδια για να ρεουλαριστει και να δω που εν καλυτερα πανω σε καπελο ή πας το οπλο..?παντως πας το καπελο ειναι σαν πως και εχεις ενα τζιερατο πας την κκελε σου :?
Σωστά, αλλά δε ήνταλως φαίνεται... Εν χάννει! http://www.youtube.com/watch?v=xR3q6nzrwF8 όπως βλέπεις σε τούτο το βιντ. εν πολλά ωραία το όπλο έτσι όπως τα δείχνει αλλά σε κάπιοια άλλα βίντ. που εν πουκάτω που την κάννη ενεν πολλά σπουδαία αλλά φαίνοντε πιο καλά τα πουλιά. Όταν την έχεις πάνω στο καπέλο μπορείς επίσης να διακρίνεις που έκαμες την ματσουτζιά τζαι εκαλλήκωσες το πουλί έτσι ώστε να βοηθηθείς απο μόνος σου στο σημάδι! Σκέψου το... τα πέρασα και εγώ αυτά και κατέληξα σε αυτό που με ικανοπιοιεί περισσότερο. Αλλά πρόσεξε δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα σωστά και να σπαταλήσεις μια καλή βολή επειδή δεν "φαινόταν" στη βιντεογράφηση!
Φιλικά,
Αναστάσης
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

dimitris savva έγραψε:
AU-79 έγραψε:
dimitris savva έγραψε: ρε τους δικους μου εν τους δειχνει μεσα αραγε που ειναι :lol: :lol:εμενα εν να θελουν και ενα ελικοπτερο να ειμαι που πανω τους :lol:
Βαρτους που μια πας τα κουνια :lol:
ειπαμε να την βαλουμε πας τον Μιχαλη για δοκιμη αλλα εν στεκει ενα τοπο παει τζαι ερκετε εν ειναι καλος εικονοληπτης εν τους προλαβαινει. :lol: :lol: :lol:
εβαλα τυχαιο βιντεο αλλα σε κεινη την φαση ξερεις που ηταν οι δικοι σ...παω παω πισω του!!!ηταν τσοντα και χτες αλλα η μεγαλυτερη τσοντα ηταν που τον κοσμο και τους σκυλλους..ελασσαν τα σεγκουτσι εμφανιζονταν που παντου πλασματα και σκυλλοι..υγεια..!δημητρη μου προτεινω σου τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερο με την πεζινα..εν να καμεις την δουλεια σου! :lol: :lol: :lol:
εκαμνα την τεστ γιαυτο εγυριζα συνεχεια να δουμε αν μαγγωνει οπως καμνουν αλλες εν καταλαβεις το λογο :ugeek:
dimitris savva

ευχαριστω τους ανθρωπους που δουλεψαν και εκαναν τουτη την ρατσα των σκυλων :)
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ξεκίνησα να καμνω τες δοκιμές μου με την νεοαποκτηθείσα καμερα.

Η εφαρμογή στο καπέλο μου άρεσε πάρα πολυ δοιτι η κάμερα ειναι ελαφριά και την ειχα πανω στη κεφαλη μου απο το πρωι μεχρι το απόγευμα χωρις προβλημα.

Εικόνα Εικόνα

Η βολη ειναι σε ενα μακρινό τρυγονακι

Si vis pacem, para bellum
dimitris savva

εχει κανεις σας δοκιμασει αυτη την καμερα? την ειδα και σκεφτομαι να την πιασω.

http://gopro.com/?gclid=COLp8_Tki7kCFQSS3godnnwA-w
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Για κάμερες εισηγούμε να περιμένετε μέχρι το τέλος Αεπτεβρίου θα βγούν στην αγορά 3 καινούργιες απο Garmin- Prestigio- Sony πέραν απο τις γνωστές που υπάρχουν στην αγορά.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

dimitris savva έγραψε:εχει κανεις σας δοκιμασει αυτη την καμερα? την ειδα και σκεφτομαι να την πιασω.

Περίμενε να ελέγξω το καινούργιο λογιστικό στην δική μου μην αγοράσεις ακόμα
Είχα την και την έστειλα πίσω είχε κάποιο Bug το λογιστικό
Οι τιμές παγκόσμια είναι οι ίδιες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
dimitris savva

Γιατρός έγραψε:
dimitris savva έγραψε:εχει κανεις σας δοκιμασει αυτη την καμερα? την ειδα και σκεφτομαι να την πιασω.

οκ μολις την ελεξεις πες μου
beretta687
Full Member

Δημοσίευση από beretta687 »

dimitris savva έγραψε:
Γιατρός έγραψε:

οκ μολις την ελεξεις πες μου
Φίλε Δημήτρη όλες η τιμές τον gopro είναι η ίδιες .εγω είχα όλες της gopro από την 1 μέχρι την 3 αυτή την στιγμή έχω την gopro black edition σου την συνιστο με κλειστά τα ματιά !!!!ειναι περίπου 430 με 450 ευρώ !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”