ΑΡΒΥΛΑ
-
- Full Member
Re: ΑΡΒΥΛΑ
Όντως αυτή η σόλα της Irish Setter έχει πάρα πολύ καλό κράτημα. Τη δοκίμασα πέρσι (σε άλλο μοντέλο απο αυτό του γιατρού) σε πολύ δύσκολα τερέν με μεγάλη κλίση και εννοείται με πολύ περπάτημα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Μου έβγαλαν 1 σαιζόν + εκπαιδευτικά και σίγουρα θα μου βγάλουν τουλάχιστον άλλη μια γεμάτη σαιζόν.
Η σόλα μετά απο 1 χρόνο σκληρής χρήσης. Γενικά αχρηστεύω πολύ γρήγορα τα άρβυλά μου μάλλον λόγω τρόπου περπατήματος. Αν είχε και ένα προστατευτικό μπρόστά απο τα δάκτυλα θα ήταν το τέλειο άρβυλο για μένα.
Η σόλα μετά απο 1 χρόνο σκληρής χρήσης. Γενικά αχρηστεύω πολύ γρήγορα τα άρβυλά μου μάλλον λόγω τρόπου περπατήματος. Αν είχε και ένα προστατευτικό μπρόστά απο τα δάκτυλα θα ήταν το τέλειο άρβυλο για μένα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Anthimos
- Moderator
Εχω κι εγω ενα ζευγαρι IRISH SETTER τα οποια δεν ειναι και ασχημα
Απο σολα και κρατημα ειναι πολυ πολυ καλα.
Τα μειονεκτηματα ειναι , αδυνατες ενωσεις΄στα μοντελα που ειναι συνδυασμος Gore Tex με δερμα . Σε αυτα τα σημεια ανοιγουν με αποτελεσμα να μην ειναι αδιαβροχα
Λογω του οτι ειμαι αρκετα βαρετος και λογω των περιοχων που κυνηγουμε τα Αρβυλα περνούν τεστ αντοχης πανω μου...Τελευταια ξεχωρισα τα Crispie ( Beretta) ως value for money αρβυλακια .
Ξεχασα να πω οτι φορω κοφτο μποτακι χαμηλο λιγο πανω απο τον αστραγαλο και πιστευω για εντονο περπατημα ειναι το καλυτερο επειδη δεν σε κοφκει στον τενοντα με αποτελεσμα να κουραζετε το ποδι....
Απο σολα και κρατημα ειναι πολυ πολυ καλα.
Τα μειονεκτηματα ειναι , αδυνατες ενωσεις΄στα μοντελα που ειναι συνδυασμος Gore Tex με δερμα . Σε αυτα τα σημεια ανοιγουν με αποτελεσμα να μην ειναι αδιαβροχα
Λογω του οτι ειμαι αρκετα βαρετος και λογω των περιοχων που κυνηγουμε τα Αρβυλα περνούν τεστ αντοχης πανω μου...Τελευταια ξεχωρισα τα Crispie ( Beretta) ως value for money αρβυλακια .
Ξεχασα να πω οτι φορω κοφτο μποτακι χαμηλο λιγο πανω απο τον αστραγαλο και πιστευω για εντονο περπατημα ειναι το καλυτερο επειδη δεν σε κοφκει στον τενοντα με αποτελεσμα να κουραζετε το ποδι....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Nikos
Φίλε Άνθιμε για τα Beretta θα συμφωνήσω όσο αφορά , κράτημα και σόλα.
Όσο αφορά τις ενώσεις όμως , δυστυχώς είχα και έχω ακόμα δηλαδή πρόβλημα....Φευγουν οι ραφές με επακόλουθο όπως είπες κι εσυ να μην είναι αδιάβροχα.
Μίλώ για κανονικό άρβυλο, ψηλό και όχι μποτάκι όπως αναφέρεις εσυ.
Καλημέρα σε όλους
Νίκος Α.
Όσο αφορά τις ενώσεις όμως , δυστυχώς είχα και έχω ακόμα δηλαδή πρόβλημα....Φευγουν οι ραφές με επακόλουθο όπως είπες κι εσυ να μην είναι αδιάβροχα.
Μίλώ για κανονικό άρβυλο, ψηλό και όχι μποτάκι όπως αναφέρεις εσυ.
Καλημέρα σε όλους
Νίκος Α.
-
- Full Member
Με τον αδερφό μου χρησιμοποιούμε Duilios ...κάθε ζευγάρι μας βγάζει περίπου 5-7 χρόνια...κυνήγι και εκπαιδευτικα.
Το μόνο παράπονο είναι με τα βρεγμένα χόρτα όπου αν δεν τα αδιαβροχοποιήσεις με κρέμα ή σπρέϋ μπάζουν!!
Το μόνο παράπονο είναι με τα βρεγμένα χόρτα όπου αν δεν τα αδιαβροχοποιήσεις με κρέμα ή σπρέϋ μπάζουν!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- marinos.a
- Site Admin
Ου Χριστός...Anthimos έγραψε:Ξεχασα να πω οτι φορω κοφτο μοτακι χαμηλο

Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Ανθιμε,
Δοκίμασε με φτερά. Που ακούω από κάποιες φίλες, από τότε που κυκλοφόρισαν τα μοτάκια με φτερά είναι VERY HAPPY!!

Υ.Γ. Γιατι πάνω από τον αστράγαλο?? Διαβασε τις οδηγίες χρήσης. Νομίζω βάλεις την λάθος!
Δοκίμασε με φτερά. Που ακούω από κάποιες φίλες, από τότε που κυκλοφόρισαν τα μοτάκια με φτερά είναι VERY HAPPY!!

Υ.Γ. Γιατι πάνω από τον αστράγαλο?? Διαβασε τις οδηγίες χρήσης. Νομίζω βάλεις την λάθος!
- πανικος
με ειδικα πτερυγια δεν λερωνειmarinos.a έγραψε:Ου Χριστός...Anthimos έγραψε:Ξεχασα να πω οτι φορω κοφτο μοτακι χαμηλο![]()
![]()

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Anthimos
- Moderator

Εν για να μεν φαινετε κατω που το κολαν

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!