Κάμερα για το κυνήγι
- Breda Pegaso
Re: Κάμερα για το κυνήγι
Βασικα Νarrow!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Στεφανε στη σελιδα που εβαλα βγαζει οπως σου τα ειπα 60,90,120...περιπου.N,M k Wide.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Breda Pegaso
εχει wide 170 τωρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Σε μας δεν χρειαζεται πιστευω. Εγω πηρα την Mobius με narrow lens...γραφει 1080/30fps με 86 μοιρες και 720/60 με 46 μοιρες πεδιο...οταν ερθει με το καλο...
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
- Breda Pegaso
ρε φιλε ολη η υποθεση στο κυνηγι ειναι λιγες μοιρες και πολλα frames. Θελεις καλη αργη κινηση.
Εγω τωρα τραβω 720p και 120 frames. Στα 1080p 60 frames εχω και στην αργη κινηση δεν με ικανοποια...
Η gopro 4 τραβα 1080 και 120 frames, και 720 και240 frames! Aλλα εν καλα και τα λεφτα της!
Εγω τωρα τραβω 720p και 120 frames. Στα 1080p 60 frames εχω και στην αργη κινηση δεν με ικανοποια...
Η gopro 4 τραβα 1080 και 120 frames, και 720 και240 frames! Aλλα εν καλα και τα λεφτα της!
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Pathfinder
Συγκρινετε 2 καμερες εντελως διαφορετικες...η μια ειναι 80 ευρω και η αλλη 400.Δεν ειναι δυνατον να εχουν την ιδια ποιοτητα βιντεο.Για μενα η gopro ειναι μια που τις top of the line αλλα οπως ειπε και ο breda εν καλα και τα λεφτα της.Αν εχεις και αλλα χομπυ φιλε και θα την χρησιμοποιας και αντεχει και η πουγκα σου πηγαινε ασυζητητι με gopro.Η 4000 εν μια καλη φτηνη καμερα.Για γρηγορες σκηνες οπως το κυνηγι οσα παραπανω fps εχεις τοσο το καλυτερο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Φιλε δεν συγκρινουμε καμια με την gopro...το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η οποια camera για να μας εξυπηρετει οσο καλυτερα γινεται. Τωρα αν η sj4000 η μια αλλη με FOV 170 μοιρες ειναι η καλυτερη επιλογη για το κυνηγι...παω πασο. Απλα θεωρω πως εστω και σε αυτα τα λεφτα 70-100 ευρω υπαρχουν και αλλες εξισου καλες με FOV 90-120. Κ λεω εξισου καλες με την Sj4000 διοτι εστω και με το λιγο που ασχοληθικα ειναι μια απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν στην κατηγορια των 100ευρω και κατω. Μερικες φορες καποια μοντελα βγαινουν στην παραγωγη και με διαφορετικο FOV ...δεν γνωριζω αν ισχυει και για την 4000.
- Breda Pegaso
Για αυτο παντα ειναι οτι πληρωσεις περνεις. Εξαρταται και τι ζητα ο καθε ενας και πως ικανοποιειται.
Για μενα η ανωτερη ειναι η gopro 4 black.
Για μενα η ανωτερη ειναι η gopro 4 black.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Σωστος...οπως επισης και οταν γινεται εναλλαγη σκοτεινου με φωτεινου μερους, ποσο γρηγορα μπορει να προσαρμοζεται.Πανικος Setter έγραψε:Παιδιά κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη στις κάμερες είναι και η ποιότητα λήψης όταν έχουμε απέναντι μας τον ήλιο
Εδω θα βρειτε αρκετα reviews για action cameras αν δεν εχει αναφερθει ηδη.
http://www.youtube.com/playlist?list=PL9AE23A7F0C9FDC91
- Pathfinder
Συμφωνω απολυτα...και εγω ειμαι της αποψης (μετα που δοκιμη) οτι 120 μοιρες ληψης ισως να ειναι το καλυτερο ιδιαιτερα σε κυνηγια με καπως μακρυνες βολες +30μ.vti-chris έγραψε:Φιλε δεν συγκρινουμε καμια με την gopro...το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η οποια camera για να μας εξυπηρετει οσο καλυτερα γινεται. Τωρα αν η sj4000 η μια αλλη με FOV 170 μοιρες ειναι η καλυτερη επιλογη για το κυνηγι...παω πασο. Απλα θεωρω πως εστω και σε αυτα τα λεφτα 70-100 ευρω υπαρχουν και αλλες εξισου καλες με FOV 90-120. Κ λεω εξισου καλες με την Sj4000 διοτι εστω και με το λιγο που ασχοληθικα ειναι μια απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν στην κατηγορια των 100ευρω και κατω. Μερικες φορες καποια μοντελα βγαινουν στην παραγωγη και με διαφορετικο FOV ...δεν γνωριζω αν ισχυει και για την 4000.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?