Vasils-TOZ34E έγραψε:Παιθκιά είπα και εγώ να ασχοληθώ με το θέμα camera και το έψαξα λίγο. Απ’ ότι είδα μέσα στο forum οι πιο καλές είναι η GoPro και η SJcam.
Λόγο της τιμής και των video που ανεβάζει ο Σόλωνας είπα να πιάσω την SJ4000 ή την SJ5000.
Την SJ4000 την βρίσκω στην Κύπρο €125.
Υπάρχει κανένα έγκυρο website που μπορώ να την βρώ πιο φτηνή? Πια η άποψη σας για την camera? Προτείνετε κάποια άλλη?
Φιλε μπορείς να τις αγοράσεις και από ebay σε πολλά πιο χαμηλή τιμή. Υπάρχουν και η απομιμήσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η συγκεκριμένη από ebay( http://www.ebay.co.uk/itm/SC01-Genuine- ... 2c85d22383) είναι γύρο στα 75 euro και είναι η "αφθεντικι".
Εσεις που εχετε την 4000 δεν φαινονται πολυ μικρα τα αντικειμενα...με 170 μοιρες οπτικο πεδιο??
Εκανα μερικες δοκιμες με την go pro σε ~60 μοιρες, ~90 και ~120 και ακομα με την ρυθμιση στις 60 μολις που φαινοταν η φασσα στα 35 μετρα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
vti-chris έγραψε:Εσεις που εχετε την 4000 δεν φαινονται πολυ μικρα τα αντικειμενα...με 170 μοιρες οπτικο πεδιο??
Εκανα μερικες δοκιμες με την go pro σε ~60 μοιρες, ~90 και ~120 και ακομα με την ρυθμιση στις 60 μολις που φαινοταν η φασσα στα 35 μετρα.
Chris ποια gopro εχεις και βγαζεις 60;
εγω απ οτι ξερω η gopro εχει field of view W=170, M=120 και Ν=90.
εγω χρησιμοποιω το Ν.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vti-chris την 27 Αύγ 2015, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.