Κάμερα για το κυνήγι

Απάντηση
MONO AU-79
Full Member

Re: Κάμερα για το κυνήγι

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

Vasils-TOZ34E έγραψε:Παιθκιά είπα και εγώ να ασχοληθώ με το θέμα camera και το έψαξα λίγο. Απ’ ότι είδα μέσα στο forum οι πιο καλές είναι η GoPro και η SJcam.

Λόγο της τιμής και των video που ανεβάζει ο Σόλωνας είπα να πιάσω την SJ4000 ή την SJ5000.
Την SJ4000 την βρίσκω στην Κύπρο €125.

Υπάρχει κανένα έγκυρο website που μπορώ να την βρώ πιο φτηνή? Πια η άποψη σας για την camera? Προτείνετε κάποια άλλη?

Φιλε μπορείς να τις αγοράσεις και από ebay σε πολλά πιο χαμηλή τιμή. Υπάρχουν και η απομιμήσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η συγκεκριμένη από ebay( http://www.ebay.co.uk/itm/SC01-Genuine- ... 2c85d22383) είναι γύρο στα 75 euro και είναι η "αφθεντικι".
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Ευχαριστώ πολύ παιθκιά.

Αν ξέρεται μπορεί η JS4000 να στερεωθεί πάνω στο όπλο?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Vasils-TOZ34E έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιθκιά.

Αν ξέρεται μπορεί η JS4000 να στερεωθεί πάνω στο όπλο?
ναι φιλε μπορει...ειτε με ετοιμη bash η custom
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Εσεις που εχετε την 4000 δεν φαινονται πολυ μικρα τα αντικειμενα...με 170 μοιρες οπτικο πεδιο??
Εκανα μερικες δοκιμες με την go pro σε ~60 μοιρες, ~90 και ~120 και ακομα με την ρυθμιση στις 60 μολις που φαινοταν η φασσα στα 35 μετρα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καθόλου τυχαίο φιλούι μου....είναι για να τις παίζεις στα 25-30 μέτρα τζαι να λαλείς οτι εν στα 50-60 μέτρα.....μουάχαχαχαχχα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

vti-chris έγραψε:Εσεις που εχετε την 4000 δεν φαινονται πολυ μικρα τα αντικειμενα...με 170 μοιρες οπτικο πεδιο??
Εκανα μερικες δοκιμες με την go pro σε ~60 μοιρες, ~90 και ~120 και ακομα με την ρυθμιση στις 60 μολις που φαινοταν η φασσα στα 35 μετρα.
Chris ποια gopro εχεις και βγαζεις 60;

εγω απ οτι ξερω η gopro εχει field of view W=170, M=120 και Ν=90.

εγω χρησιμοποιω το Ν.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Ειναι του κουνιαδου μου...Herro 3 black.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

A ok. Μαλλον 90 ειναι. Ειπα και γω αν εχει και 60 ακομα πιο καλα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Alb. Einstein
vti-chris
Full Member

Sorry...Hero black 3+ που ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vti-chris την 27 Αύγ 2015, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”