Γιατρός έγραψε:Stabiliser έχουν και δουλεύει μέχρι ενός σημείου
Λάστιχο αν βάλεις μέσα στις δύο βάσεις απορροφά πολλούς κραδασμούς
Μακάρι να είχαν οι action cameras motion recognision with auto zoom
Δεν χρειάζεσαι hd για το κυνήγι να λέμε την σλήθεια
Θεωρώ καλύτερο μέρος για την action camera να μπει στο καπέλο ή στον ώμο.
Με το όπλο ανοιχτό ζήτημα να τραβήσω μισό λεπτό την ώρα που εννα τραβήσω την σκανδάλη. Δεν αξίζει.
Αυτό είναι που ρωτώ που τους έχοντες για να ξέρουμε τι να ψάξω να αγοράσω. Τη Sony με το stabilazer που έχει θα την βάλετε στο καπέλο σας;
αν όχι τότε να ψάξουμε για http://store.contour.com/collections/ca ... /contour-2
Φιλέ Κυριακό το καλη - καλύτερη νομιζω είναι υποκειμενικό. Το σίγουρο είναι οτι και οι δυο είναι αξιόπιστες κάμερες. Η δική μου άποψη μετα απο ενδελεχή μελέτη αρκετών μοντέλων κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι η virb υπερέχει της as30 όμως η as100 ειναι εφάμιλλη της gopro. Για το κυνήγι και μονο μια σημαντική παράμετρος είναι το βαρος της virb έναντι της sony όμως διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και περισσότερες επιλογές προσαρτησης, κ άτι που έλυσε η sony με το μοντελο as100.
Priest+++ έγραψε:Φιλέ Κυριακό το καλη - καλύτερη νομιζω είναι υποκειμενικό. Το σίγουρο είναι οτι και οι δυο είναι αξιόπιστες κάμερες. Η δική μου άποψη μετα απο ενδελεχή μελέτη αρκετών μοντέλων κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι η virb υπερέχει της as30 όμως η as100 ειναι εφάμιλλη της gopro. Για το κυνήγι και μονο μια σημαντική παράμετρος είναι το βαρος της virb έναντι της sony όμως διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και περισσότερες επιλογές προσαρτησης, κ άτι που έλυσε η sony με το μοντελο as100.
Την ευχή σου.
Εσυ παπά μου εψαξες το; που θα κατακηγες;
Φιλέ εγώ πήγα σε κατάστημα μου έδωσαν την garmin στο χερι και αλλαξα αιφνιδίως γνώμη και ήθελα την as30! Δεν την είχαν και θα μου την έφερναν! Αλλαζω γνώμη αφού βλέπω την as100 και περιμενω 3 μηνες να γίνει released σε Αμερική και Ευρώπη! Έρχεται ο καιρός, παει ένας φίλος Ελλάδα το Πάσχα και του δίνω λεφτά να μου την φέρει. Τιμή της ηταν €299. Στο καταστημα ενω την διαφήμιζαν του λένε δεν ηρθε ακόμη!!!
Τελικα κέρδισα σε δημοπρασία στο ebay μια καινούργια toshiba camileo x sports, επνασα και εγλιτωσα και €150 !!!!!
Η virb κυριε Δημήτρη ειναι καλύτερη εσυ που τη εχεις; Τωρα που είδες και το πιο πανω βίντεο ποια θα διάλεγες;[/quote]
GARMIN 100% . γιατι οπως βλεπω στον ηλιο δεν εχει καλη εικονα , οι ακτινες του ηλιου σκεπαζουν την εικονα και αλλιωνουν τα χρωματα , δεν ξερω αν υπαρχουν ρυθμισεις που δεν εγειναν στο συκεκριμενο βιτεο γιατι στο διαφημιστικο τα χρωματα ειναι καλα. για την τιμη της ειναι αρκετα ψιλή.