Εγώ στέλνω του sms
έλα κόρη εν πάνω σου παίξε την (φωνή Ηλία Ψινάκη)
άλλο sms ...
ήντα συνολάκι έβαλες σήμερα..το realtree πάει σου πολλά
άλλο sms...
μεν σιήφκεις πολλά τζαι εννά σπάσει η ζώνη και εννά παίξουν και οι χαρτούτσιες με τις ιδιογομώσεις
άλλο sms ....
εσύ ήσουν οξά εν λαός;
ασύρματος...
ούφφου εζεστάθηκε το φραπέ μου ,λαλείς να πάω ως το car οξά εννά περάσει η φάσσα
ασύρματος ...
κόρη ήντα πυρίτιδα σου αρέσκει εσένα, εγώ βάζω και eyeliner μέσα και έχει κλίση δεξιά η σιηπεθκιά
sms ....
τελικά τούτες οι ιδιογομώσεις του Κκόλου εν τέλεια του ....οι εν τέλειες είπα να σε αστειέψω ... πάνω σου by the way είδες την ;
συνεχίζεται ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 23 Αύγ 2012, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εν ok ρε Χαρη έχει κινητικότητα τούτο το ποστ δεν με θελει ακομα για να ζωντανεψει
τωρα που να ποκατσει εν να παω ζεγω που το Litle να πιαω ενα ζεφκαρι ασυρματους να δω ναμπονει ζε να αντακοσουμε
προς το παρον κρατω ζινο που ειπεν ο Κ.Μακρης για τες γεννιες που με συνκλονισε
virtualgreek έγραψε:Καλά ρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα...
κρατάτε πολλή απόσταση ο ένας από τον άλλο, ή σπάζετε τις παγανίες σας και δεν έχετε οπτική επαφή ?
Σ.
εχει φαση που εθορεισ τον αλλο οτι διποτε και να ειναι μπορει να του ΠΕΙΣ ΠΑΝΟ Σ ΝΑ ΤΟΝ ΞΙΤΙΛΑΡΗΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΙΠΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΘΑ ΤΟ ΕΘΟΡΕΝ ΚΥΝΙΓΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ
Χμμμ... ομολογώ πως από τεχνολογία δεν σκαμπάζω και πολύ.
Μπορώ όμως να φανταστώ σε μερικά χρόνια (20-30 χρόνια πάνω κάτω), κυνήγι με υπέρηθρες ακτίνες, δορυφορικό εντοπισμό του θηράματος (που μάλλον θα είναι ποντίκια μέχρι τότε), σκυλιά με ραδιενεργές μύτες που ιχνηλατούν και φερμάρουν 3 χιλιόμετρα μακρυά, φυσίγγια πολυμορφικά με μικροτσίπ τα οποία θα ανοίγουν αυτόματα την κατανομή τους 2-3 μέτρα πριν καταβάλουν το θήραμα, άλλα φυσίγγια τύπου πυραύλου cruise τα οποία θα κατευθύνονται με ειδικές μικροοθώνες στερεομένες στο καπέλο όπως τους πιλότους των ελικοπτέρων Apache (Integrated Helmet and Display Sight System) και πάει λέγοντας.
Αν ακούσετε τότε (σε 20-30 χρόνια δηλαδή) κανένα γέρο με βραχνή φωνή να φωνάζει "Πάνω σου ρεεεεεεεε" μην με παρεξηγήσετε....
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
κρατάτε πολλή απόσταση ο ένας από τον άλλο, ή σπάζετε τις παγανίες σας και δεν έχετε οπτική επαφή ?
Σ.
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΣΤΙΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ . . ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ. ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ) . ΞΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΩ . ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ . ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ . ΡΕ ΛΕΝΑ ΧΑΘΗΚΑ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ? ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ . ΜΑΛΙΣΤΑ. ΒΑΡΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑΝ ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ. ΠΟΥΚΑΤΩ ΕΣΙΕΙ ΜΑΝΤΡΑ. ΠΙΑΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΖΙΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΑΛΕΙ ΡΕ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΦΕΡΕ ΠΑΝΩ ΤΖΙΑΙ ΛΛΙΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΟΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ . ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ . ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΙΞΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΛΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΑΡΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΜΕ ΦΤΕΡΟ ΤΖΙΑΙ ΕΧΑΘΗΚΕ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΕΥΚΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ???
Σ.
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΣΤΙΣ ΤΖΙΗΚΛΕΣ . . ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ. ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ) . ΞΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΩ . ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ . ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ . ΡΕ ΛΕΝΑ ΧΑΘΗΚΑ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ? ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ . ΜΑΛΙΣΤΑ. ΒΑΡΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑΝ ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ. ΠΟΥΚΑΤΩ ΕΣΙΕΙ ΜΑΝΤΡΑ. ΠΙΑΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΖΙΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΑΛΕΙ ΡΕ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΦΕΡΕ ΠΑΝΩ ΤΖΙΑΙ ΛΛΙΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΟΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ . ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ . ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΙΞΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΛΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΑΡΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΜΕ ΦΤΕΡΟ ΤΖΙΑΙ ΕΧΑΘΗΚΕ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΕΥΚΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ???
Δεν διαφωνώ ότι η χρησιμότητα του ασυρμάτου αποδεικνύεται καθημερινός. Αλλά να μην καθιερωθεί σαν πρώτη ανάγκη.
Και στο κάτω κάτω, τι πιο ωραίο να χαθείς και λίγο πάνω στο βουνό, να ταλαιπωρηθείς λίγο περισσότερο και να νοιώσεις ότι είσαι ένα με την φύση.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
LOUIS SETTER έγραψε:ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΡΙ ΤΟΝ ΕΜΡΟΣΘΟΓΕΜΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΑΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΟΥΤΙ ΤΖΙΑΙ ΣΚΑΓΙΑ.
ΚΚΕΤΣΙΕΝ ΕΧΟΥΜΕΝ ΚΑΨΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕΝ, ΜΟΝΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑ ΒΡΟΥΜΕΝ.
ΆΑΆΑ ΜΕΝ ΑΡΚΕΨΟΥΜΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΛΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΆΑ
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛ?
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ.
ΚΥΝΗΓΩ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑ 3 .
φιλουι δεν υπονοησα κατι για σενα προσωπικα και απο οσο σε ξερω δεν νομιζω να χρησιμοποιουσες κατι τετοιο για παρανομιες,αυτο που θελω να πω το ειπε ο κυριος μακρης ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ
εγω σε ορισμενα κυνηγια παραδεχομαι οτι χρησιμοποιω την τεχνολογια αλλα εχω τους λογους μου.το ξερω οτι ειναι λαθος αλλα με τοσους ανεγκεφαλους καταντας θεατης στα κυνηγια αυτα .
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Σ.
εχει φαση που εθορεισ τον αλλο οτι διποτε και να ειναι μπορει να του ΠΕΙΣ ΠΑΝΟ Σ ΝΑ ΤΟΝ ΞΙΤΙΛΑΡΗΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΙΠΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΘΑ ΤΟ ΕΘΟΡΕΝ ΚΥΝΙΓΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ
Χμμμ... ομολογώ πως από τεχνολογία δεν σκαμπάζω και πολύ.
Μπορώ όμως να φανταστώ σε μερικά χρόνια (20-30 χρόνια πάνω κάτω), κυνήγι με υπέρηθρες ακτίνες, δορυφορικό εντοπισμό του θηράματος (που μάλλον θα είναι ποντίκια μέχρι τότε), σκυλιά με ραδιενεργές μύτες που ιχνηλατούν και φερμάρουν 3 χιλιόμετρα μακρυά, φυσίγγια πολυμορφικά με μικροτσίπ τα οποία θα ανοίγουν αυτόματα την κατανομή τους 2-3 μέτρα πριν καταβάλουν το θήραμα, άλλα φυσίγγια τύπου πυραύλου cruise τα οποία θα κατευθύνονται με ειδικές μικροοθώνες στερεομένες στο καπέλο όπως τους πιλότους των ελικοπτέρων Apache (Integrated Helmet and Display Sight System) και πάει λέγοντας.
Αν ακούσετε τότε (σε 20-30 χρόνια δηλαδή) κανένα γέρο με βραχνή φωνή να φωνάζει "Πάνω σου ρεεεεεεεε" μην με παρεξηγήσετε....
Σ. Μακρής
καλο φιλε σαββα αλλα ακουσα κουβεντα να πηγαινουν καποιοι με θερμικες καμερες οπως αυτες που βλεπουμε στα ντοκιμαντερ να προσπαθουν να εβρουν λαγο
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Εμεις οπως ξαναειπα πιο παλια τους χρησιμοποιουμε για πιο αμεση επικοινωνια και για ασφαλεια στις πυκνες περιοχες οταν καποιος ξεκοψει και δεν μπορει να φωναξει.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Ώρες - ώρες χαίρομαι που διαβάζω τούτο το φόρουμ γιατί όπως λαλεί και η αρφότεχνη μου δεν υπάρχει.......
Που τα σήμερα δεν θα ξαναχρησιμοποιείσω Skype αλλά θα στέλνω "γράμμα" γιατί είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να περιμένεις την πόστα, άμπα και έγραψε σου ο αγαπητικός.
Ούτε κινητό, μόνο περιστερούι, γιατί ξέρεις τι ωραίο είναι να κάθεται στο πεζούλι σου και να ξέρεις ότι "έχεις γράμμα"
Ήντα θα φκάλω και το σύστημα εντοπισμου που το αυτοκίνητο άμπα και γυρεύψει με καμιά φορά η γεναίκα.