valperik έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Πρόσφατα αγόρασα τα Lowa Hunter GTX Evo Extreme. Είναι ακριβά αλλά είπα να αγοράσω κάτι καλό που θα αντέξει στο χρόνο και θα με προστατεύει. Είμαι και λίγο εύσωμος και πιστεύω ταιριάζουν στον σωματότυπο μου.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την συντήρησή τους:
• Υλικά που πρέπει να προμηθευτώ
• Διαδικασία που πρέπει να ακολουθώ
• Ποσό συχνά πρέπει να ακολουθώ την διαδικασία συντήρησης.
valperik έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα,
Πρόσφατα αγόρασα τα Lowa Hunter GTX Evo Extreme. Είναι ακριβά αλλά είπα να αγοράσω κάτι καλό που θα αντέξει στο χρόνο και θα με προστατεύει. Είμαι και λίγο εύσωμος και πιστεύω ταιριάζουν στον σωματότυπο μου.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την συντήρησή τους:
• Υλικά που πρέπει να προμηθευτώ
• Διαδικασία που πρέπει να ακολουθώ
• Ποσό συχνά πρέπει να ακολουθώ την διαδικασία συντήρησης.
Γιατρός έγραψε:
Κάποιος Πανίκος setter έσβησε με και εξανάβαλε με φίλε μέσα και μάλλον θα τα έκανε μπήλιες
Νομίζω προσπαθεί να με πάρει σε άλλο φόρουμ με σκυλιά
Για τιμωρία μην του πεις τίποτα για την μετανάστευση των Ορτυκιών που δώσατε ραντεβού στα παράλια!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ τα άρβυλα του Στρατού, τα κυπριακά, όχι τα ελληνικά, φάνηκα τυχερός και βρήκα καινούργιο ζευγάρι λίγο πριν απολυθώ, μια χαρά για το κυνήγι για μένα τωρά που είναι σκληρά τα χώματα.
συναδελφε αν θα δωσεις 200 ευρω μην παραγγειλεις απο διαδυκτιο.εγω εχω chiruca και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.οσον αφορα τα αρβυλα του στρατου και το morris παιρνει σε Παφο και το bmw Χ5. οτι δινεις παιρνεις.