Δηλαδη ρε φιλε τουτι την κουβεντα πρεπει να την καμουμε μετα που 2 μηνες μεινε σε ζινα που σου ειπε ο dangerous
πρως το παρον εβρε ε ποδι του λαγου η μια πετσια, και δοστι στο σκυλακι να παιζει μαζι του... μετα χονε του την και τετεια πραματα...
ξεκεινα του τα βασικα κατσε, μινε , πιενε , ελα και αυτα! και περνα οση περισοτερη ωρα με το σκυλο παιζε μαζι του και τετεια απλα πραγματα για να δεθει ο σκυλος μαζι σου!
εγω εβρεχα ελαχιστα το ποδι του λαγου και το ετριφα χαμε μια αποσταση 10 μετρα και σιγα σιγα την μεγαλονα και εκριβα το ποδι, και ο σκυλος μπικε στο νοιμα του οτι επρεπε να ψαξει για αυτο το πραγμα! κουνελι εβαλα του λιγες φορες απλα για να μαθει οτι στο τελος τρεχει κατι και περπει να το πιασει! και μεν φανταστεις εβαλα του το 3-4 φορες!
(ο δικος μου σκυλος οταν ηταν 2 μηνον ειχα την τυχη να ηταν το κυνηγι της τσιχλας , τον επερνα μαζι μου αυτο ουτε να περπατισει καλα καλα δεν μπορουσε, απλα για να συνηθισει τους πυροβολισμους!)
αρα πιασε ενα πιστολουδι με καπσουλια και μεσα μεσα παιζε του καμια στον αερα για να μαθει τον κροτο!