Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
istriano ®

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από istriano ® »

dimitris savva έγραψε:
dimitris savva έγραψε:Μπρος γκρεμμος και πισω ρεμα !Αν δεν βγαινουν οι σκυλοι εξω θα δουλευουν τα τέλια τους λαθροθηρες 24 ωρες το 24ωρο. Δεν ειναι μια και δυο φορες που τα ξυλωσα, για αυτο αν θα γινει κατι να γινει για ολα τα θεματα. οχι να βολευονται μερικοι.Δεν σημαινει οτι οποιος βγαλει εξω σκυλους ειναι Ταλιμπαν. Ταλιμπαν ειναι αυτοι που κλεβουν τους κυνηγους και το θηραμα.ενα παραδειγμα αν δεν εχει εξοδους για σκυλους θα γεμισει ο τοπος περιφραγμενες περιοχες για να πληρωνεις να εκπαιδευεις τα σκυλια σου. Το ωραιο που ειπε καποιος ειναι να δει αγωνες με ιχνηλατες. Εδω προσπαθουν να καταργησουν τους ιχνηλατες .Με τι θηραμα θα αγωνιστει ο ιχνηλατης?? Με μια μαλαη που επιανναν και φταναμε σε ιχνη απο τετρατροχες???
ΛΥΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΝΟΝΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Φιλε Ανθιμε για μενα το κυνηγι εχει τελειωσει απο τωρα γιατι βλεπω οτι μπαινουν αλλα συμφεροντα. Τα σκυλια θα μεινουν μεσα για αρκετο καιρο μεχρι να βρω στο μυαλο μου μια λεξη που μπορω να συνδιασω ωστε να εχω ορεξη και μια δικαιολογια να βγαινω στα βουνα.
Σωστός και ο φίλος Δημητρης
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Eίναι όλοι busy στο κατάστημα για την κοπή της βασιλόπιττας
Και στα περιοδικά κυνηγίου σε 5 χρόνια
Θέματα:
'Θυμάσαι γιε μου που είδαμε άγριο περδίκι δαμέ' ;
'Kυνήγι λαγού στην Σερβία'
'Πως έμοιαζε ο λαγός'
'Τζίκλα κτυπά κυνηγό'
'Βρεθηκε χαρτούτσια 6 νο'
'Καταδίωξη σκαντζόχοιρου από λαγόσκυλλα'
κτλ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΘΕΜΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.....ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.
ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ....
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Το διαταγμα με βαση τον νομο εκδιδεται απο τον προισταμενο της υπηρεσιας θηρας. Ποια ειναι η θεση του? Επισημα.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Anthimos έγραψε:
Anthimos έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:Εννοείτε πως θα έχει άτομα που μέχρι τώρα δεν ήταν λαθροθήρες αλλά θα γίνουν θα καμουν εκκαθάριση στα πάντα και άντε να δώ τη Θήρα αν θα ανταπεξέλθει. Έν θα μείνει φτερό .

Ρε Βαλεντινο μου , τουτο το πραγμα πραγματικά εν το κατάλαβα!!

Δηλαδη....... ?...... ειτε επιτρεπεται να βγαινει καποιος "αρρωστος" με τα εκπαιδευτικα εξω οπως γουσταρει αδιαφορόντας αν γινετε ζημια με οποιοδηποτε τροπο - , ειτε γινετε ετσιθελικα τουτο που θελουν αλλιως λαθροθηρια , παρανομια , φκάλλω ταπελλες , ξιλωνω κλουβες κτλ.....???

Ειτε εκπαιδευτικα ειτε ξηλιφκουμεν το φτερωτο ενα πραμα για να μπορουμε να καμνουμε ανενοχλητοι το κκεφι μας.
???
φιλέ μου δεν ειμαι υπερ τετοιων συμπεριφορων προς θεου αλλα εχει ατομα που θα τα καμουν . Και μετα ξεκινουν οι κοντρες με επακολουθο τη διαλυση του κυνηγιου
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Απλή σκέψη που την ξανά διατύπωσα

Παράδειγμα λαγός και λαθροθηρία

Αν επιτρέψουν την ελεύθερη εμπορία και πώληση του λαγού τότε πείτε μου αν ο μάγκας με τη τετράτροχη η τις θυλιες η γενικά ο λαθροθηρας αν θα συνεχίσει να τα κάνει.

Δεν είναι μήπως οικονομικό το μεγαλύτερο του κίνητρο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Μα Άνθιμε,
όταν οι αρμόδιοι καταφεύγουν σε ακραία μέτρα (αν τελικά αποφασίσουν παντελή απαγόρευση για 4 μήνες) τότε να περιμένουν την ανάλογη αντίδραση. Δεν δικαιολογώ τους ταλιμπάν για τις αντιδράσεις τους σε καμία περίπτωση αλλά οι αυταρχικές αποφάσεις φέρνουν αυταρχικές πράξεις με τελικό αποτέλεσμα να είμαστε όλοι ζημιωμένοι στο τέλος. Αυτό δεν περιμένω να το σκεφτούν οι ταλιμπάν αλλά τα άτομα που βρίσκονται σε καίρια πόστά και λαμβάνουν αποφάσεις. Οι ταλιμπάν καταπολεμούνται αν επιτέλους πάρεις την απόφαση και τους γαμήσεις στη νομιμότητα.......microchip, βιβλιάρια υγειάς και πολλά άλλα. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν συλλαμβάνεις άτομα μέσα στην απαγορευμένη και μετά τους αφήνεις (έγινε τη τελευταία Κυριακή αυτό στη Λεμεσό).

Δηλαδή τι θα τους πείραζε να ακολουθηθεί η περσινή τακτική συν το 3 μέρες την εβδομάδα και θέλουν ολοκληρωτική απαγόρευση. Ακόμα φίλε πρόσεξε, αυτοί που προτείνουν αυτό το μέτρο είναι τα ίδια άτομα που μερικούς μήνες πριν αποφάσισαν να επιτρέψουν τον ανεξέλεγκτο αριθμό σκύλων στο κυνήγι καθώς και τα εκπαιδευτικά μέσα στη κυνηγετική περίοδο. Τι στο καλό και ξαφνικά και έγιναν τόσο ευαίσθητοι στο θέμα των σκύλων και θέλουν απαγόρευση. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε το γάιδαρο και βαράμε το σαμάρι μήπως; Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε με λίγα λόγια.

Πέρσι τα εκπαιδευτικά ήταν πολύ περιορισμένα (90%) σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Είδατε καμιά διαφορά φέτος; Δεν υποστηρίζω τα ανεξέλεγκτα εκπαιδευτικά σε καμία περίπτωση αλλά η ολοκληρωτική απαγόρευση δεν νομίζω να φέρει θετικά αποτελέσματα. Όσο για τις απαγορευμένες......αστο βαριέμαι να τα λέμε ξανά. Προσωπικά πιστεύω ότι αν η τιμή του λαγού έπεφτε 50% το όφελος θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο και αν είχαμε εκπαιδευτικά σε όλες τις περιοχές.

Τέλος τείνω και εγώ προς την άποψη του φίλου Δημήτρη Σάββα, ότι τελικά το κυνήγι τέλειωσε όπως το ξέραμε γιατί μπήκαν συμφέροντα μεγάλα στη μέση. Τώρα αν οι ρεζέρβες που έρχονται θα είναι η λύση.......

Καλό βράδυ
Petros
Full Member

Δημοσίευση από Petros »

Savvas έγραψε:Το διαταγμα με βαση τον νομο εκδιδεται απο τον προισταμενο της υπηρεσιας θηρας. Ποια ειναι η θεση του? Επισημα.
Φίλε η επίσημη θέση του προϊσταμένου της θήρας στην χθεσινή συνάντηση με την ομοσπονδία ήταν όπως κλειστή περίοδος από Γενάρη μέχρι τέλος Ιουλίου. η θέση της ομοσπονδίας ήταν να μεινουν τα πράγματα όπως είχαν με μόνη αλλαγή ότι τον Οκτώβριο να επιτρέπονται και οι απαγορευμενες για εκπαίδευση, όπως βλέπεις η απόψεις συγκρούονται και δεν υπήρχε κατάληξη.
VALENTINOS
Full Member

Δλδ θα μας καμουν να πηενουμε στα περιφραγμενα παρανομα εκπαιδευτηρια να παρνουμε τα σκυλια μας και φυσικα οι λαοι μεσα θα ειναι αγορασμενοι απο λαθροθηρες αλλα και παλε οι αρμοδιοι δεν εβλεπουν εξω που τους τοιχους των γραφειων τους.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

[quote][/quote]και κατα το κυνηγι τσικλας και φασσα χτυπουν καποιο λαγους περδικες και φραγκολινες. Αρα γιατι να μην απαγορευτουν???????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VALENTINOS την 10 Ιαν 2014, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”