Εκπαίδευση Κυνηγόσκυλου - Εφ΄ όλης της ύλης
- AndreasDr
Re: Εκπαίδευση Κυνηγόσκυλου - Εφ΄ όλης της ύλης
Πολλά καλά κάμνεις!!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- GiorgosT
- Full Member
εγώ πιστεύω να κάνει μόνο παιχνίδι και πάλι παιχνίδι για 3 μηνών. αλλά μέσα από το παιχνίδι μπορεί να μάθει και να σου φέρνει την μπάλα. Πάνω από όλα είναι και κοινωνικοποίηση με άλλους σκύλους ανθρώπους αλλά και με οικόσιτα ζώα.FRANCHI έγραψε:Παιθκιά τι μπορώ να περιμένω - γενικά - από ένα σκύλλο 3 μηνών να μπορεί να κάμνει ή να μπορεί να εκπαιδευτεί:?:
εγώ πάντα θα έβαζα και κουνέλι για να δω τι ένστικτα έχει το σκυλί.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Anthimos
- Moderator
FRANCHI έγραψε:Παιθκιά τι μπορώ να περιμένω - γενικά - από ένα σκύλλο 3 μηνών να μπορεί να κάμνει ή να μπορεί να εκπαιδευτεί:?:
Φιλε οι καλυτερες βασεις πειθαρχειας μπαινουν σε νεαρη ηλικια.
Μαθε του το κατσε, μεινε που ειναι οι πιο βασικες αρχες πειθαρχειας.
ολη η υπόλοιπη εκπαιδευση πρεπει να ξεκινα απο την θεση κατσε
Ετσι αν το ζωο σου προβουρα ας πουμε μπορεις να του φωναξεις κατσε -μεινε και να μεινει εκει να τον φτασεις κτλ
Επισης να τον ελεξεις στο φαι , απο τωρα οταν το ταιζεις να του πιανεις το μπωλ σαν τρωει να βαζεις το χερι σου μεσα σ αυτο και να τον ταιζεις , Θα δεθεις πιο πολυ με το ζωο αν του δειξεις οτι εσυ οριζει το ποτε και το πως τρωει!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- FRANCHI
- Full Member
Συνονόματε έχω 4 γάτους σπίτι και ώσπου μεγαλώνει γαυγίζει τους παραπάνω αλλά την μια φορά που εκόντεψε ήταν και η τελευταία.. νομίζω πήρε το μάθημα του. Με άλλους σκύλλου εννοείς να το φέρω σε επαφή ή αρκεί που τον παίρνω βόλτα στην γειτονιά και λάσσουν του όλοι οι σκύλλοι που μες τα σπίτια;GiorgosT έγραψε:εγώ πιστεύω να κάνει μόνο παιχνίδι και πάλι παιχνίδι για 3 μηνών. αλλά μέσα από το παιχνίδι μπορεί να μάθει και να σου φέρνει την μπάλα. Πάνω από όλα είναι και κοινωνικοποίηση με άλλους σκύλους ανθρώπους αλλά και με οικόσιτα ζώα.FRANCHI έγραψε:Παιθκιά τι μπορώ να περιμένω - γενικά - από ένα σκύλλο 3 μηνών να μπορεί να κάμνει ή να μπορεί να εκπαιδευτεί:?:
εγώ πάντα θα έβαζα και κουνέλι για να δω τι ένστικτα έχει το σκυλί.
Έχω παιτσιά αγριοκούνελλου και όταν του τη δώσω την δαγκώνει και μου την τραβά όπως κάμνει και με το παντελόνι μου και ειδικά με τα χέρια μου...εκατάφαν με. Σκέφτουμαι για ζωντανό μήπως είναι νωρίς
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- FRANCHI
- Full Member
Anthimos έγραψε:FRANCHI έγραψε:Παιθκιά τι μπορώ να περιμένω - γενικά - από ένα σκύλλο 3 μηνών να μπορεί να κάμνει ή να μπορεί να εκπαιδευτεί:?:
Ετσι αν το ζωο σου προβουρα ας πουμε μπορεις να του φωναξεις κατσε -μεινε και να μεινει εκει να τον φτασεις κτλ
Επισης να τον ελεξεις στο φαι , απο τωρα οταν το ταιζεις να του πιανεις το μπωλ σαν τρωει να βαζεις το χερι σου μεσα σ αυτο και να τον ταιζεις , Θα δεθεις πιο πολυ με το ζωο αν του δειξεις οτι εσυ οριζει το ποτε και το πως τρωει!
φίλε το φαί που λέεις πρέπει να το δουλέψω γιατί οτι βρει χαμέ τρώει το και βουρώ να του το φκάλω που το στόμα ειδικά κόκκαλα που βρήσκει. Νομίζω εν καιρός να τον δέσω και να τον τραβώ πίσω. Επίσης όταν του βάλω φαί στο μπωλ στο κλουβί του δεν τον τρώει και αργεί να το φάι δηλαδή μπορεί να φάει το πρωινό για μεσημεριανό. Του βάζω 3 φορές τη μέρα μοιράζοντας το αναλογικά
- marinos.a
- Site Admin
- GiorgosT
- Full Member
για το φαι εβαλες του το και εν αρχισε να το τρωι στα 10 λεπτα και φιε του το.FRANCHI έγραψε:Anthimos έγραψε:FRANCHI έγραψε:Παιθκιά τι μπορώ να περιμένω - γενικά - από ένα σκύλλο 3 μηνών να μπορεί να κάμνει ή να μπορεί να εκπαιδευτεί:?:
φίλε το φαί που λέεις πρέπει να το δουλέψω γιατί οτι βρει χαμέ τρώει το και βουρώ να του το φκάλω που το στόμα ειδικά κόκκαλα που βρήσκει. Νομίζω εν καιρός να τον δέσω και να τον τραβώ πίσω. Επίσης όταν του βάλω φαί στο μπωλ στο κλουβί του δεν τον τρώει και αργεί να το φάι δηλαδή μπορεί να φάει το πρωινό για μεσημεριανό. Του βάζω 3 φορές τη μέρα μοιράζοντας το αναλογικά
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- FRANCHI
- Full Member
είναι επανιέλ μπρετόν αρσενικός. Νομίζω δεν τρώει λόγω του ότι άρχισα να του δίνω επιβράβευση για πράγματα που κάνει σωστά αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται που δεν τρώει. Διαιρωτούμαι, δεν πεινα? Σήμερα π.χ. το πρωί το φαί ήταν όπως το άφησα το βράδυ δεν το αγγιξε. Οκ, όταν δεν το τρώει αμέσως θα του το πιάσω και θα το ξαναβάλω μετά από μισή μέρα.
- GiorgosT
- Full Member
Ε ΟΧΙ μετα απο μιση ωρα την επομενη φορα που θα πρεπει να φαει. ακομα θα πρεπει να μετρας σωστα το φαι του που του βαζεις με την μεζουρα.FRANCHI έγραψε:είναι επανιέλ μπρετόν αρσενικός. Νομίζω δεν τρώει λόγω του ότι άρχισα να του δίνω επιβράβευση για πράγματα που κάνει σωστά αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται που δεν τρώει. Διαιρωτούμαι, δεν πεινα? Σήμερα π.χ. το πρωί το φαί ήταν όπως το άφησα το βράδυ δεν το αγγιξε. Οκ, όταν δεν το τρώει αμέσως θα του το πιάσω και θα το ξαναβάλω μετά από μισή μέρα.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
εχο τζαι εγο ενα επανιελ αλλα ειναι μπα***ρτος τζαι εν τροει ουλο του το φαι τροει τελια λιο τζαι κανειFRANCHI έγραψε:είναι επανιέλ μπρετόν αρσενικός. Νομίζω δεν τρώει λόγω του ότι άρχισα να του δίνω επιβράβευση για πράγματα που κάνει σωστά αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται που δεν τρώει. Διαιρωτούμαι, δεν πεινα? Σήμερα π.χ. το πρωί το φαί ήταν όπως το άφησα το βράδυ δεν το αγγιξε. Οκ, όταν δεν το τρώει αμέσως θα του το πιάσω και θα το ξαναβάλω μετά από μισή μέρα.