FRANCHI έγραψε:Ξέρει κανένας να με συμβουλέψει στο εξής πρόβλημα που έχω με το σκύλλο μου 2.5 μηνών. Παίρνω τον βόρτα στην χωράφα απέναντι που το σπίτι και έχει ένα τόπο έχει σκατά άλλου σκύλλου υπο μορφή τούρτας μους και αρέσαν του πολλα . που την πρώτη φορά που εδοκίμασε δεν εξίασε τον τόπο. Ούτε μου ακούει βουρά και παει να τα ήβρει να ξαναφάει. Επιασα τον πίσω που την πέτσα όπως τον πιάνει η μάνα του και δεν εμπορούσα να τον κρατήσω για να τον φέρω σπίτι επορτοκλώτσαν. Τι να κάμω
αλλαξε τροφη του σκυλου και δωσε βιταμινες , ισως να ληφκεται κατι.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
μου είπαν ότι δεν είναι η τροφή και ότι μπορεί να
1. έχει κάποιο παράσιτο-σκουλήτσι ο σκύλλος μου και να τον πάρω χτηνίατρο
2. έχει σκύλλους που τα τρώουν. Επίσης αν η μάνα του και ο τσίρης του τα έτρωγαν τότε μπορεί να το κληρονόμησε
3. αν ο σκύλλος που αφόδευσε τράφηκε με τροφή που είναι γλυκιά στη γεύση τότε γιαυτό τα τρώει ο δικός μου
και τώρα που διαβάζω στο ιντερνετ υπάρχουν σκύλλοι που τρώνε και τα δικά τους. Το έχουν στα γονίδια τους.
anyway αγόρασα κι άλλο ασβέστιο να του δώσω πέρκει μου το κόψει
I believe half of what I see and nothing of what I hear
FRANCHI έγραψε:μου είπαν ότι δεν είναι η τροφή και ότι μπορεί να
1. έχει κάποιο παράσιτο-σκουλήτσι ο σκύλλος μου και να τον πάρω χτηνίατρο
2. έχει σκύλλους που τα τρώουν. Επίσης αν η μάνα του και ο τσίρης του τα έτρωγαν τότε μπορεί να το κληρονόμησε
3. αν ο σκύλλος που αφόδευσε τράφηκε με τροφή που είναι γλυκιά στη γεύση τότε γιαυτό τα τρώει ο δικός μου
και τώρα που διαβάζω στο ιντερνετ υπάρχουν σκύλλοι που τρώνε και τα δικά τους. Το έχουν στα γονίδια τους.
anyway αγόρασα κι άλλο ασβέστιο να του δώσω πέρκει μου το κόψει
Φίλε έκαμνεν το και ο δικός μου μέχρι 6 μηνών, μετά έκοψεν το μόνος του
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
pethkia agorasa enan likoskilo 2.5 minwn thelw na mathw an kseri kanenas an mporw na ton mathw na pianei mirothkia tou laou eipan m pos i miti tou likoskilou en mes tes 5 pio dinates mites kserei kanenas ?
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
οκ φίλε ευχαριστω, δηλαδή πρέπει να είμαι ευχαριστημένος που τον έμαθα και κάνει επαναφορά, να κάθεται, να έρχεται όταν του φωνάζω και να φεύγει εκεί που του δείχνω
FRANCHI έγραψε:οκ φίλε ευχαριστω, δηλαδή πρέπει να είμαι ευχαριστημένος που τον έμαθα και κάνει επαναφορά, να κάθεται, να έρχεται όταν του φωνάζω και να φεύγει εκεί που του δείχνω
Φίλε για 3 μηνών εν πόμπα Κυνηγετικά απλά χρησιμοποία κανένα πόδι λαγού, κανένα φτερό κτλ κατά το παιχνίδι.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
έπιασα πετσιά αγριοκούνελλου (γιατί δεν βρήκα πόδι λαγού) και τρίβω πάνω την μπάλα του τέννις και ρίχνω του την και κάμνει πελανίσκει δακκάνει την και αργεί να μου την φέρει θέλει την δική του. Έμαθα τον στην επιβράβευση με φαί που του αρέσει όταν μου τα φέρνει. Ελπίζω να μεν το μετανιώσω