Σπυρο εγω ειμαι παντρεμενος με οικογενεια και παιδια και σπιτι και εξοδα και ξερω και γω ιστοριες οπως και αλλοι πολλοι συναδελφοι και οντως ειναι παρα πολλα τα εξοδα για τους σκυλους αλλα θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα αφηνα φιλε μου οσο και αν δυσκολευομουν. Αλλο το κυνηγι με σκυλους φιλε! Και δυστυχως ή ευτυχως οταν μαθεις να κυνηγας με σκυλο δεν τους αποχωριζεσαι ποτε σου!spyrosspyrou851 έγραψε:Συμφωνώ παιδιά, το κυνήγι με σκύλο είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία, την έζησα με σκύλο ενός φίλου για λαγό όμως, πολλά τα έξοδα για ένα κυνηγετικό σκύλο, έξοδα που δεν μπορώ να αναλάβω αυτή τη στιγμή, ελπίζω στο σύντομο μέλλον να μπορέσω.
Απο την αλλη ομως Σπυρο εθιξες ενα θεμα σε αυτο που ειπες, που πρεπει να λαμβανουμε ολοι σοβαρα υποψη και ειδικα καποιοι επιτιδιοι.spyrosspyrou851 έγραψε:Συμφωνώ παιδιά, το κυνήγι με σκύλο είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία, την έζησα με σκύλο ενός φίλου για λαγό όμως, πολλά τα έξοδα για ένα κυνηγετικό σκύλο, έξοδα που δεν μπορώ να αναλάβω αυτή τη στιγμή, ελπίζω στο σύντομο μέλλον να μπορέσω.
σαν το κυνήγι με σκύλλο δεν εχει .και πολλες φορες δεν ειναι τοσο ακριβό να εχεις ενα σκλύλο πχ καπιος αμα καπνίζει ξοδέυει πολυ περισσότερα και μονο κακό κάνει Αλλος εχει οπλο 2000-3000 ε αλλα σκυλ΄λο δεν θέλει γιατι εν έξοδα λέει και αμα παιξει κατι και χασει το παρακαλά τους γυρο του που εχουν σκύλλοKostas M. έγραψε:Σπυρο εγω ειμαι παντρεμενος με οικογενεια και παιδια και σπιτι και εξοδα και ξερω και γω ιστοριες οπως και αλλοι πολλοι συναδελφοι και οντως ειναι παρα πολλα τα εξοδα για τους σκυλους αλλα θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα αφηνα φιλε μου οσο και αν δυσκολευομουν. Αλλο το κυνηγι με σκυλους φιλε! Και δυστυχως ή ευτυχως οταν μαθεις να κυνηγας με σκυλο δεν τους αποχωριζεσαι ποτε σου!spyrosspyrou851 έγραψε:Συμφωνώ παιδιά, το κυνήγι με σκύλο είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία, την έζησα με σκύλο ενός φίλου για λαγό όμως, πολλά τα έξοδα για ένα κυνηγετικό σκύλο, έξοδα που δεν μπορώ να αναλάβω αυτή τη στιγμή, ελπίζω στο σύντομο μέλλον να μπορέσω.
LAGOS έγραψε:Ορίστε κύριοι η κατάντια μας..
Σήμερα το πρώι επαρχία Λάρνακας σε περιοχή που άνοιξε φέτος..
Ευτυχώς χωρίς απώλειες..
Η κατάσταση έχει ξεφύγει.