Εκπαιδευτικα 2014
-
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
Εγώ όσες φορές έγραψα πριν δεν ανάφερα κανένα όνομα μιλούσα γενικά ..... Και ο κύριος χατζηγερου δεν νομίζω να θέλει αππωματα ...αν κάνει καλά τη δουλειά του είναι κάτι που θα φανεί και μπράβο του..
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Ξερω εγω εναν που καθε χρονο την ιδια φαση.VALENTINOS έγραψε:Προσωπικά πέρσι δεν πήγα εκτός περιοχών ..... Πέ μου ένα φίλε μου που εγορασενν σκυλο που τους επαγγελματίες π λάλεις που του εδώκε απόδειξη με ΦΠΑ πάνω;;;;;;
" ρε φιλε μου οι σκυλοι που μου πουλησες εν καμνουν τιποτε ρε....
" απαντηση του εκτροφεα" ενταξη φιλε μου ελα ποδα να σου δωσω αλλο"
καμνει και επιστροφη τουτος

ουτε ο ιδιος του δεν ξερει αν οι σκυλοι που πουλα οχι που εκπαιδευει γιατι δεν το νομιζω τουτο καμνουν για το κυνηγι. Αλλο να το καμνεις για επαγγελμα και αλλο να το κανεις γιατι γεννηθηκες με αυτη την αρρωστια να εκπαιδευεις τους σκυλους σου.Αλλα εξαρτατε και η αντιληψη του καθε ατομου.
-
- Full Member
Δυστυχώς φίλε είπαμε τα άμα μπλέξει στο χόμπι σου σε επάγγελμα έληξε το θέμα ...........πλέον υποστηρίζεις τους μεγάλους και τα μεγάλα συμφέροντα και όχι αυτό που ξεκίνησες με αγνότηταdimitris savva έγραψε:Ξερω εγω εναν που καθε χρονο την ιδια φαση.VALENTINOS έγραψε:Προσωπικά πέρσι δεν πήγα εκτός περιοχών ..... Πέ μου ένα φίλε μου που εγορασενν σκυλο που τους επαγγελματίες π λάλεις που του εδώκε απόδειξη με ΦΠΑ πάνω;;;;;;
" ρε φιλε μου οι σκυλοι που μου πουλησες εν καμνουν τιποτε ρε....
" απαντηση του εκτροφεα" ενταξη φιλε μου ελα ποδα να σου δωσω αλλο"
καμνει και επιστροφη τουτος![]()
![]()
ουτε ο ιδιος του δεν ξερει αν οι σκυλοι που πουλα οχι που εκπαιδευει γιατι δεν το νομιζω τουτο καμνουν για το κυνηγι. Αλλο να το καμνεις για επαγγελμα και αλλο να το κανεις γιατι γεννηθηκες με αυτη την αρρωστια να εκπαιδευεις τους σκυλους σου.Αλλα εξαρτατε και η αντιληψη του καθε ατομου.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Γιατρός
- Full Member
Εκπαιδευτικα 2014
Προσφέρεται τελιασμένο ΔΩΡΕΑΝ 100χ90 μέτρα για να ξεμουδιάζουν οι σκύλλοι σας
8 λεπτά από Λευκωσία
Μόνο σε μερακλήδες για να το φροντίζουν κιόλας
8 λεπτά από Λευκωσία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 12 Ιαν 2014, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Εσυ μας ελειπες να μας ξαφριζεις γιατρεΓιατρός έγραψε:Προσφέρεται τελιασμένο 100χ90 μέτρα για να ξεμουδιάζουν οι σκύλλοι σας
8 λεπτά από Λευκωσία

- Γιατρός
- Full Member
Εκπαιδευτικα 2014
Δωρεάνdimitris savva έγραψε:Εσυ μας ελειπες να μας ξαφριζεις γιατρεΓιατρός έγραψε:Προσφέρεται τελιασμένο 100χ90 μέτρα για να ξεμουδιάζουν οι σκύλλοι σας
8 λεπτά από Λευκωσία
Μόνο σε μερακλήδες για να το φροντίζουν κιόλας![]()
εν να ερθεις αυριο να σε παρουμε εκπαιδευτικο στις τσιχλες?
Πράξεις όχι λόγια

Τώρα να δω διότι μπήκαν σπίννοι χάλκινοι στην επαρχία Λευκωσίας
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
πε τους για σπινους και εν να σε στολισουν καλα.Γιατρός έγραψε:Δωρεάνdimitris savva έγραψε:Εσυ μας ελειπες να μας ξαφριζεις γιατρεΓιατρός έγραψε:Προσφέρεται τελιασμένο 100χ90 μέτρα για να ξεμουδιάζουν οι σκύλλοι σας
8 λεπτά από Λευκωσία
Μόνο σε μερακλήδες για να το φροντίζουν κιόλας![]()
εν να ερθεις αυριο να σε παρουμε εκπαιδευτικο στις τσιχλες?
Πράξεις όχι λόγια
Τώρα να δω διότι μπήκαν σπίννοι χάλκινοι στην επαρχία Λευκωσίας

VALENTINOS έγραψε:Εγώ όσες φορές έγραψα πριν δεν ανάφερα κανένα όνομα μιλούσα γενικά ..... Και ο κύριος χατζηγερου δεν νομίζω να θέλει αππωματα ...αν κάνει καλά τη δουλειά του είναι κάτι που θα φανεί και μπράβο του..

Ετον πίσω σου το Σωτηρακη
-
- Full Member
Τα τελευταια 5 χρονια γιατι ο λαγος ολο και μειωνεται? Παλια δεν ειχε λαθροθηρια?.. Αρχισα να πιστευω πως μεγαλο μεριδιο για αυτη την καταντια φερουν και οι <<λαγοκυνηγοι>>, κοντρες μεγαλες παρεες μια μαντρα σχιλους ολα ανεξελεκτα με σκοπου να μην μας φυγει λαγος!! Σε περιοχες δυσβατες οπου δεν υπαρχουν δρομοι κοντα ουτε καλλιεργιες βλεπεις πριν το κυνηγι ενα σωρο λαγους οταν πας προς το τελως της σεζον νομιζεις οτι εισαι σε αλλο μερος ελαχιστοι εως μηδαμινοι..ποιος τους εφαγεν αυτους ο λαθροθηρας οι, οι ταλιμπαν!! Νομιζω εκτος απο να φωναζουμε για την λαθροθηρια καλο ειναι εμεις οι νομοταγεις κυνηγοι να απαιτησουμε να γινει κατι με τους αλεξελεκτους σκυλους οι οποιοι ειναι πολλοι και ειναι αυτοι που κανουν κακο και κατα την κυνηγετικη περιοδο και στα εκπαιδευτικα και αυτος ειναι ο λογος που αμαυροθηκε η εννοια του ιχνηλατη!!