η αληθκεια εμενα εν με ξανακασεν αλλα πετασεται πανω μου για να του ζησω και παντα εφωναζα του να κατσει και μετα εζηζα του...
μια μερα μολις επεια κατω , τουτος που την χαρα του που με ειδε επεταχτηκεν πανω μου οπως παντα και με την φορα που ερκετουν εμπεικαν μου τα νυσια του μες την ζηλια μου! πολις ο πονος!
σβηνω του 2 πατσαρκες ζε αντακοσα του τες φονες... εν σου ειπα 1000 φορες να καμεις sit αμαν μου κοντεφκεις ρε παλιομαλ@#@??? ζινον ηταν τωρα οπου ζε νανε μολις κατεβω κατω ερκετε ΤΑΠΟΝ πανω μου ζε μολις μου κοντεψει καθεται ζε ερκετε τρυφτος με τον κολο

!!!
που ηταν μωρο μολις τον επειασα 3 μηνων αλοπως επερνα τον μαζι μου στες ζικλες για να μαθει τες σιπεθκιες!
την πρωτη φορα βαλω του αδιαβροχο και εκατσα τον διπλα μου, μεσα στα μεσα της διαδρομις εκαμε το πισινα!
σταματο κατεβαζω τον κατω και αρκεψα του τες φονες σαν εκαθαριζα το αδιαβροχο...
την δευτερη φορα 7 μερες μετα παλε το ιδιο κατεβαζω τον κατω ζιαμε εξω που το περιπτερο πρην μπεις το τσερκου... βαλω την κελε του μες τες κατουρες, διο του και 2 πατσουθκια πας το κολο και αρκεψα του τες φονες! ζινον ηταν ποτε ξανα δεν εκαμε τπτ μες το αυτοκινητο!
τωρα αρκεψεν αλλον αιπην μολις ετρει τεταρτη η κυριακη και γινει 4:30 αρκεφκει και κλαιει/γαβγιζει σαμπος και εχει ξυπνητηρι... εν κανει που ημαστεν μαζοχες εμεις και παμε κυνηγι ετσι ωρες ξυπνα ζε ουλη η γειτονια μαζι μας

ως τωρα ομως λαλω του με το καλο να σκασει/μεν αχονεσαι φιλε και εν να παμε... καρτερα λιο και ερκουμε κτλ κτλ
εχει ακομα 2 εξωρμισης διορια να το κοψει αλλιως ρευμα!