Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από admin »

Ετήν πομπάν επαγγελματίες εκπαιδευτές ;;;;;; Δηλαδή μόνοι μας δεν μπορουμεν ;;; Αλλά όχι πρέπει να πιάνουν κάποιοι χρήμα.........έτσι είναι δυστυχώς όταν κάποιο κάνουν τα χόμπι τους δουλειά...... Ναι ρε να μας στερήσουν την ελευθερία μας και να βουρουμεν να τσακρουμε δεκαευρα τους δήθεν επαγγελματίες με τα τέλιασμένα τους.... Τι μας λαλείτε ,,,,,,,,, οι νόμιμοι χώροι πρέπει να είναι στη φύση φίλε μου.... Αν για έτσι βάλλω τους και μές την αυλή μου και βουρουν κουνέλια ... Αλλά πάνω από όλα το συμφέρον μέσα τούτο το τόπο . Καλά να πάθουμε[/quote]

Καλά ρε έσχει κόσμο που εν η δουλειά του η εκπαιδευση σκύλλων εν δηλωμένοι σε κτηνιατρικές υπηρεσίες πληρώνουν φόρους και κοινωνικές ασφαλίσεις για να κάνουν αυτή την δουλειά, αν δέν θέλεις να πιένεις να διάς το 10ευρω σου τσαι θέλεις να το βάλεις πεζίνα έχεις το δικαίωμα να το κάνεις 8 μήνες το χρόνο , αλλά δέν σημαίνει ότι μπορείς να βγαίνεις στο βουνό και να κάνεις ότι θέλεις εις βάρος και της πανίδας και άλλων κυνηγών. Δίνει η θήρα μικρέ περιοχές για εκπαίδευση σκύλων δημιουργείτε συνοστισμός και πολλές φορές οι περιοχές εν πιό μικρές απο ότι μερικά παράνομα τελιασμένα και με ποιό λίους λαούς και πάεις άδικα , λένε να κάνουν νόμιμους χώρους για εκπάιδευση ιδιαίτερα την περίοδο που είναι η αναπαραγωγή για να δίνουν μια διέξοδο , βρωμά μας τσαι τσίνο θέλουμε τα ούλα μούχτι και ούλα ανεξέλεκτα
Προσέχουμε...για να έχουμε
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε δεν κατάλαβες σωστά , μέσα στο παιχνίδι της εκπαίδευσης εννοώ των σκύλων να γίνει κάποια μικρή ζημιά είναι λογικό δεν είπα είναι στο παιχνίδι οι λαθροθήρες,[/quote]

Πολύ καλά καταλαβα φιλε Βαλεντινο, αυτά που λες εσύ οτι ειναι μεσα στο παιχνίδι δεν γίνονται μονο απο έναν αλλα απο την πλειοψηφία.
Δεδομένο δε οτι ειναι παρανομία και θεωρείται λαθροθηρια. Λαθροθηρες δεν ειναι μονο αυτοί που βαζουν τελια, που πανε νύχτα κτλ....!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Το σχολιο μου δεν ηταν για τον τοπο που κυνηγας που οντως ειναι πολυ ωραιος. Ηταν γενικο σχολιο και μια φραση που λεω με την παρεα μου οταν μιλουμε για κυνηγοτοπους.

Σιγουρα εχεις παιξει πιολυ πιο πολλους λαγους απο εμενα....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

admin έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:Ευτυχώς που έχει άτομα εδώ μέσα όπως ο κ. Δημήτρης σαββα και άλλοι οι οποίοι αγαπούν αληθινά το κυνήγι έχουν τα ματιά τους ανοιχτά και βλέπουν την αλήθεια όχι σαν μερικούς που βλέπουν τα συμφέροντα τους και προωθούν τις ιδέες των αρμοδίων που μακροπρόθεσμα θέλουν ιδιωτικοποίηση του κυνηγιού;;;; Άκου ιδιωτικά νόμιμα τελειασμένα και της θήρας μάλιστα.... Έχει κανένα άλλο που θέλει να μας αυτώσει;;;;

Για χρόνια τώρα ακούω μέσα απο τους κυνηγετικούς κύκλους εάν υπήρχε διαθέσιμο για πώληση το κρέας του λαγού στα κρεωοπωλεία θα μειωνόταν η λαθροθηρία. Σήμερα στη Κύπρο θα υπάρχουν τουλάχιστο καμιά 150-200 παράνομα τελιασμένα με λαγούς που πιάνονται την νύχτα . Αν γινόντουσαν μερικά νόμιμα το πιό πιθανό τα παράνομα να έκλειναν γιατί θα επειρεάζοντουσαν τα συμφέροντα των νόμιμων , μάλιστα τελιασμένα κατά τη πρόταση θα είχαν κάποια εκπαιδευτήρια. Με αυτή την κίνηση μάλλον καλό γίνετε παρά κακό. τώρα όσο για την ιδιωτικοποίηση του κυνηγίου Βαλεντίνο απλά για να γνωρίζεις ο πιό μεγάλος πολέμιος δηλωμένος είναι ο Παντελης Χατζηγέρου αλλά άλλο πράγμα η ιδιωτικοποίηση και άλλο πράγμα το συμμάζεμα ενώς ξέφραγου αμπελιού όπου ο καθένας ότι θέλει κάνει
Φίλε μου οι σκύλοι του Παντελή είναι στη παφο σε άτομα που ξέρω και είναι καθημερινός έξω.......είπα να μην το πω αλλά κουράστηκα να ακούω μ@λ@κ........... Και τα παράνομα γιατί δεν έχει τα Αρχ ... Η Θήρα να τα κλείσει;;;; Οξα έν ξέρουν που είναι;;;; Άτε ρε φίλε και κάνει δουλεμα
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

Προσωπικά πέρσι δεν πήγα εκτός περιοχών ..... Πέ μου ένα φίλε μου που εγορασενν σκυλο που τους επαγγελματίες π λάλεις που του εδώκε απόδειξη με ΦΠΑ πάνω;;;;;;
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ με Παντελή σου ανάφερα με Κωστή , μιλώ για τα νομοσχέδια που εγκρίθηκαν για τους περιφραγμένους χώρους και για την εκτροφή θηραμάτων. Και σου εισηγούμε να μην χρησιμοποιάς ονόματα για να μην βρείς τον μπελά σου πάλε. Εν καλή η κουβέντα αλλά έσχει πρωινό ξύπνημα αύριο
Προσέχουμε...για να έχουμε
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

VALENTINOS έγραψε:Προσωπικά πέρσι δεν πήγα εκτός περιοχών ..... Πέ μου ένα φίλε μου που εγορασενν σκυλο που τους επαγγελματίες π λάλεις που του εδώκε απόδειξη με ΦΠΑ πάνω;;;;;;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΘΗΡΑ???
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
VALENTINOS
Full Member

Και είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει τους 4 μήνες μέσα στη κλούβα εάν δώ ότι γίνεται προσπάθεια έστω να πιαστούν οι λαθροθήρες κλπ.
VALENTINOS
Full Member

admin έγραψε:Εγώ με Παντελή σου ανάφερα με Κωστή , μιλώ για τα νομοσχέδια που εγκρίθηκαν για τους περιφραγμένους χώρους και για την εκτροφή θηραμάτων. Και σου εισηγούμε να μην χρησιμοποιάς ονόματα για να μην βρείς τον μπελά σου πάλε. Εν καλή η κουβέντα αλλά έσχει πρωινό ξύπνημα αύριο
Έσυ είπες το όνομα πρώτος. Εγώ ένα όνομα είπα χωρίς επίθετο..,. :o :o αλλά άμα λέμε αλήθειες ερκονται οι απειλές. Και μεν επίασες τη παλιά κουβέντα και πάρεις ρε φίλε γιατί ξέρεις πολλά καλά τον τύπο τι ήταν ,,,,
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ολοι μα ολοι εχουν λερωμενη την φωλια τους. Απο τους απλους κυνηγους (η πλειοψηφια), τους οργανωμενους κυνηγους (ΚΟΚ) και τα εντεταλμενα οργανα της πολιτειας (Θηρα, Υπουργεια, Αστυνομια κτλ). Δυστυχως θα πρεπει να παρθουν ριζικες και πολυ δυσκολες αποφασεις για να υπαρξει πιθανοτητα καλυτερευσης. Αυτο που με απασχολη ομως περισσοτερο αφορα το ποιος ειναι αυτος ο εντιμος και δικαιος που θα πρωτοστατηση αυτης της τεραστιας προσπαθειας που χρειαζεται να γινει. Μακαρι να εχω αδικο αλλα το κυνηγι πεθανε μαζι με τον μακαριτη το Σαββα, οταν τα συμφεροντα μπηκαν πανω ακομη και απο την ανθρωπινη ζωη.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”