Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
andreas78

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από andreas78 »

Το έχουμε γενικά στο αίμα μας να φωνάζουμε με καθε τι που δεν μας αρεσει προσωπικα, με καθε τι που σπάει, χαλα και διαταράσσει αυτο που θεωρούμε δεδομένο να κανουμε. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να σώσουμε ενα δέντρο αλλα δεν μας νοιάζει τι θα γίνει με το δάσος, θεωρίες ατεκμηρίωτες, του καφενείου και της φαντασίας μας, ειναι αυτα που μας ωθούν να επιμένουμε και να εμμένουμε σε παραλογισμούς.

Η αναφορα για άλλες χώρες και τι κανουν, πραγματικά δεν μας συμφέρει, διότι στις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες, που δίνονται χώροι εκγύμνασης, υπάρχει έλεγχος, υπάρχει σεβασμός προς το θήραμα, σεβασμός προς τους σκύλους, ελέγχονται οι χώροι διαβίωσης των σκύλων και ειναι όλοι εγγεγραμμένοι. Το να παει ενας νομοταγής κυνηγος για να προπονήσει τα σκυλια του, δεν κάνει ζημιά, ζημιά κανουν οι υπόλοιποι που δεν βλέπουν το κυνηγι σαν άθλημα και ενα τροπο όπου ο άνθρωπος γίνεται ενα με την φύση, αλλα το βλέπουν σαν διαγωνισμό για το ποιος απο αυτούς την εχει πιο μεγαλη, αυτοί που βάζουν 10 σκυλια στο κουμασι τους και αμέσως αυτοαποκαλούνται εκπαιδευτές και κλέβουν τους αφελείς κυνηγούς, αυτοί που αναλόγως της περιοχής που θα πανε, πιάνουν κι την αναλογη ματσουκα, αυτοί που βλέπουν το κυνηγι σαν αρηθμιτικη καρπωση........και αλλα πολλα....!!!!!
Όταν η πολιτεία αποβάλει αυτούς τους ανθρώπους απο την κυνηγετικη κοινότητα, τότε θα δικαιούμαστε και χώρους εκγύμνασης, θα κυνηγούμε με τα σκυλια μας πολυ περισσότερο διάστημα, θα διαπιστώσουμε οτι η αλεπου έκανε πολυ λιγότερη ζημιά απο οτι νομίζαμε παρα την έξαρση της, θα διαπιστώσουμε οτι και παλι θα υπάρχουν λαθροθηρες αλλα ταυτόχρονα και θήραμα....!!!

Σήμ. Εχω σκυλιά και θελω πολυ να κανω και εγω την βολτούλα μου, όπως επίσης και να εκπαιδευσω το 6 μηνών κουτάβι μου..!!!

http://www.hunter.gr/index.php?a=5&b=5&c=nomos
Για διάβασμα του Ελληνικού περι κυνηγιου νόμου και Άρθρου 255 : Κυνηγητικοί κύνες.
Δεν υπάρχει λογος να δούμε και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, θα τυφλωθουμε, μας αρκεί των αδελφών εν Ελλαδι...!!!
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Δημοσίευση από alekos_paphos »

ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ,ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΤΙ ΠΡΩΤΑΙΡΕΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ(ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ).Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΕΝ ΤΑ ΠΕΡΤΙΚΟΥΘΚΙΑ,ΕΝ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ,Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟΣ(ΝΕΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ)ΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ,ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ..!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ(ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ)ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΓΕΡΟΥ ΩΠΟΥ ΑΡΧΕΣ Η ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΣΚΥΛΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Πρώτα ξεκινούμε με σωστή και αμείλικτη αστυνόμευση που δεν υπάρχει . Και να ισχύσει το διάταγμα κάποιοι πάλι θα παρανομούν με την κάλυψη θηροφυλάκων και λοιπών παραγόντων. Γιατί να το δεχτώ εγώ αυτό;;;;;;; Που αν πάω θα φάω την 300αρα μου. Ετελειωσεν η κυνηγετική σεζόν έμειναν δυο λαοί σε μια περιοχή Δαμε κοντά έπηαν προψες κάτι λεβέντες και εκτέλεσαν τους. Που ήταν η Θήρα;;;;;;;;; Αν έλασε ένας σκύλος αλήθεια ήταν να κατεβούν μονομιάς. Όταν τα άτομα που είναι ορισμένα να υπηρετούν τον νομό δεν είναι έτοιμα να το πράξουν σωστά και δίκαια καλύτερα να μην υφίσταται ο νόμος καθόλου. Δλδ να περιοριστούν οι νομοταγείς κυνηγοί για να αλωνίζουν πιο καλά οι λαθροκυνηγοι . Φέτος τις ποτιστρες εγεμωσεν τες ένας Μίτσης του κυνηγετικού συλλόγου, φαί δόξα τον θεό μπόλικο από τις σπορες , οι σκύλοι δεν έβγαιναν στη περιοχή του χωριού μου καθόλου, αποτέλεσμα εφανηκαν 5-6 λαοί εκαθαρισαν τους νύχτα και κανένας που έμεινε στην απαγορευμένη έπεξαν τον τώρα μέσα στην άδεια !!!! Και οι αρμόδιοι φυσικά ακόμα έν να ξυπνήσουν...........
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Να κάνουμε το άλλο πείραμα να δείτε πως θα έχει πιο καλό αποτέλεσμα..,,να απαγορευτεί το κυνήγι φάσσας και Τσικλας γιατί εκτελούνται πολλοί λαοί και περτιτσιοι εν ψυχρό και να δείτε διάφορα στο θήραμα. Να γεμωνει η Θήρα τές ποτιστρες και να προστατεύει το θήραμα από τους λαθροθήρες να δείτε εκεί διάφορα που θα υπάρξει......ξυπνάτε ρεεεεεεεεεε δεν είναι οι ιχνηλατες και γενικά οι σκύλοι το πρόβλημα. Εκεί που εκπαιδεύονταν εντατικά πέρσι οι σκύλοι έχει λαγούς ακόμα.....εκεί που είναι μόνιμα απαγορευμένες δεν έχει μαλλί........ας βρεθεί ένας να το διαψεύσει αυτό από τους αρμόδιους.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Δημοσίευση από alekos_paphos »

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ(ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ)ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ,ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ 300 ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΗΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝ,ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εκατσα και σκεφτικα και βρηκα την λυση τουλαχιστο για μενα , αφου εν να τα απαγορευσουν να με περνουν με το αυτοκινητο να με ξαπολουν πανω στο βουνο με τους σκυλους να φευγουν να με αφηνουν, Αφου τουτα τα κοπελια εν της καρεκλας αποκλειετε να ερθουν να με βρουν :lol: :lol: ατε και αν κατεβουν επειδη εν ειναι του βουνου εν να κατρκιλυσουν κατω.... και εν να σπασουν τις σκεμπες τους :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

dimitris savva έγραψε:εκατσα και σκεφτικα και βρηκα την λυση τουλαχιστο για μενα , αφου εν να τα απαγορευσουν να με περνουν με το αυτοκινητο να με ξαπολουν πανω στο βουνο με τους σκυλους να φευγουν να με αφηνουν, Αφου τουτα τα κοπελια εν της καρεκλας αποκλειετε να ερθουν να με βρουν :lol: :lol: ατε και αν κατεβουν επειδη εν ειναι του βουνου εν να κατρκιλυσουν κατω.... και εν να σπασουν τις σκεμπες τους :lol: :lol: :lol:
:D
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
mugen
Full Member

Δημοσίευση από mugen »

Telika pote 8a psifisti na 3eroume??????
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

alekos_paphos έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ(ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ)ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ,ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ 300 ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΗΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝ,ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑΣ ΘΗΡΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!

Απλά είναι μια ακόμη απόδειξη ότι οι κυνηγοί στην Κύπρο είναι πολύ λίγοι. Για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας απειλούμε κατά πάντων ακόμη και στο ίδιο το θήραμα που υποτίθεται επιθυμούμε να το δούμε να αυξάνεται. όταν μας πούν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για το καλό του θηράματος αμμέσως είμαστε με την δικαιολογία στο στόμα μα αν δέν πάω εγώ εννα πάει τσίνος με τα τέλλια μα αν δέν πάω εγώ εννα τους φάνε με τα αυτοκίνητα, εννα παλαβώσουν οι λαοί τσαι να στέκουνται να τους παίζουν ακούσαμε τα ούλα. Για να εξηγούμε και εγώ επιθυμώ να πηγαίνω εκπαιδευτικά ιδιαίτερα Ιανουάριο-Φεβρουάριο αλλά΄όταν ακούω κάτι ψευδοαπειλές και ψευδοδικαιολογίες τότε αντιλαμβάνομαι ότι το κυνήγι στην Κύπρο καταστράφηκε απο τους ίδιους αυτούς που ονομάζονται κυνηγοί. Εκείνοι που θα τους παίζουν την νύχτα να πληρώνουν τα εξώδικα του χρόνου στο κυνήγι εννα παίζουν τσαι τα σχείλη τους που εν θα βρίσουν μαλαή και δέν θα χρειάζεται αν πηγαίνουν και εκπαιδευτικά καλά πόσο βλάκας μπορεί αν είναι κάποιος να λέει τέτοιες κουβέντες?? Διαβάζοντας αρκετά που γράφονται σε αυτή την ενότητα εκείνο που διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο την πάρτι τους. Εγώ να κάμνω το κέφι μου και ότι θέλει ας γίνει. Ένας λαλεί μου εχτές καλά εγώ που θα πηγαίνω μόνο με ένα σκυλί έξω τι ζημιά κάνω? Αν ο σκύλος δώσει πάνω στην φωλιά της περτιτσιάς τον Απρίλη και σπάσει τα αυγά της εννά του πείς κάτσε σάστα ή μόλις εξαφάνισες ένα αλλάϊ περδίκια? ή μήπως η απάντηση που λένε πολλόι ξυλιμμό η παλιοπέρτιτσι? Κοπέλια το κυνήγι έφτασε σε οριακά επίπεδα και είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να παρθούν και κάποιες ριζοσπαστικές αποφάσεις εάν θέλουμε να έχουμε λίγε ελπίδες αναστήλωσεις. Φυσικά οι αρμόδιοι πρέπει να βρούν τρόπου να μπορεί ο κόσμος και να εκπαιδεύει και να ευχαριστιέται τα σκυλιά του . Να εφαρμόσουν μέτρα αλλά παράλληλα να καταπολεμήσουν τσαι τσίνους με τα κοπάθκια , τσαι τσίνους με τους ξαπόλυτους στις μάντρες, τσαι τους λαθροθήρες για να γίνει δουλειά . Αν έχουν τέτοιες βλέψεις εγώ δέχομαι ότι μου πούν αν όμως είναι μόνο για να γεμώνουμε κόλλες στα χαρτιά και να πιάνουμε κανένα φουκαρά που και πού ......
Προσέχουμε...για να έχουμε
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

παιδκια τα πολλα λογια εν φτωχεια. οταν κατι δεν παει καλα βρισκεις το λαθος και το διορθωνεις. οταν δεν μπορεις να το διορθωσεις και εφαρμοζεις αλλα μετρα για να ριξεις σταχτη στα μαθκια του κοσμου τουτο ειναι περιπεξιμο. μερικα ερωτηματα προς απαντηση
περσι που με την αυξηση των προστιμων επεριοριστηκαν τα εκπαιδευτικα σε μεγαλο βαθμο γιατι ειχαμε την χειροτερη χρονια και σε περδικα και σε λαο?
εκεινοι που επαρανομουσαν περσι και εφκαιναν εκτος ζωνων εκπαιδευσης φετος εν θα πηαινουν παλε?
ποιος θα επωφεληθει που τες απαγορευσεις? ρητορικο ερωτημα γιατι η απαντηση ειναι γνωστη> οι λαθροθηρες φυσικα
γιατι καποιοι εν προβληματιζονται? διοτι θα καμνουν ενα τηλεφωνο και θα πιαινουν παλε και αν εσχι τιποτε πιανεις με ρε φιλε
και προς τον φιλο ανδρεα 78> ειμαστε νομιμοι κυνηγοι και δικαιομαστε να διαμαρτυρομαστε φιλε μου για τα πραματα που εν μας αρεσκουν και οσο οφορα για την ελλαδα ξερεις το νομιζω οτι εχουν περιπου 50 εξορμησεις ενδημικο και καθε μερα τζικλα μπεκατσα οποτε οι εξορμησεις τους ειναι οσα ειναι εμας κυνηγι εκπαιδευτικα μαζι. οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης . ακομα λιγο εννα νιωθουμε και τυψεις που παμε κυνηγι ετσι οπως μα τα λετε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”