ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
Εδώ μπορείτε να γράφετε ότι σας ενδιαφέρει σχετικά με σκυλιά φέρμας
Προσέχουμε...για να έχουμε
Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
ε κοπελια εν καλα αμαν διας την πετσια του λαου στο σκυλλο να την φαι?
- APOLLON_1
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΟ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΠΕΞΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΜΝΙ ΖΙΜΙΑ Ι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΙ ΠΙΣΟ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΙΣsotiris!129 έγραψε:ε κοπελια εν καλα αμαν διας την πετσια του λαου στο σκυλλο να την φαι?
EPANIEL POWER
εγω ακουσα ΔΕΝ λεω πως ειναι σωστο γιαυτο και ροταω δαμεσα που εν πολες οι αποψεις!
πως "διας του κινιτρο"!
πως "διας του κινιτρο"!
- tracker686
- Full Member
εγω του δινω τα εντερα του λαου και δεν παθενει τιποτε.....η γνωμη μου εινει οτι γινετε ενα με το λαγο ο σκυλλος οταν του δινεις κατι να φαει απο αυτον και ξερει το σκοπο του/στοχο/θηραμα που πρεπει να κυνηγα....sotiris!129 έγραψε:εγω ακουσα ΔΕΝ λεω πως ειναι σωστο γιαυτο και ροταω δαμεσα που εν πολες οι αποψεις!
πως "διας του κινιτρο"!
εδοκα του τα ζεγω 2-3 φορες αλλα νεκατσια τα ...θελει την πετσια 

- tracker686
- Full Member
μακαρι να πιανει λαους συνεχεια και η πετσια ειναι το λιγοτερο...sotiris!129 έγραψε:εδοκα του τα ζεγω 2-3 φορες αλλα νεκατσια τα ...θελει την πετσια
-
- Full Member
ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΤΕΣ ΠΕΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΕΚΑΜΝΑΝ ΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ,ΤΑΧΑ ΝΑ ΛΙΓΓΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥΤΟ ,ΜΕΤΑ ΕΦΚΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΕΧΙΝΟΚΟΚΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ,ΕΓΩ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ .ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.
-
- Full Member
εχινοκοκκος?δλδ? 

-
- Full Member
EE ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΑ ΩΜΑ ΚΡΙΒΟΥΝ ΤΕΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΙΝΟΥΣ ,JiniosEmba έγραψε:εχινοκοκκος?δλδ?