Λοιπόν συνάδελφοι θέλω μια βοήθεια αν μπορεί κανένας
Το Πάσχα και συγκεκριμένα μεγάλη τετάρτη έγινα κάτοχος ενός ημιεμου από πάρα πολύ καλά γαίματα είδα τους γονείς αρκετές φορές στο βουνό και άρεσαν μου
Ο σκύλος τώρα είναι 2 χρονών και μαζί με αυτόν έχω ακόμα ένα σκύλο shar-pei 6 χρονών στο σπίτι
Το πρόβλημα είναι ότι κάθε μέρα που τους αφήνω στην αυλή να τρέξουν λίγο ώσπου να καθαρίσω το κλουβί τους ο ημιεμος παιλλαριζει πάρα πολλά. Βουρα ποδα ποτζι πιάνει τα ρούχα τραβά τα πιάνει ξύλα μπουκάλες ότι εβρι και παίζει και παν στο παιχνίδι του ακκανει τζαι τον άλλο τζαι γιατί ο άλλος έχει τα κιλά του και λιο δυσκίνητος χτερνει τον. Κάποτε δέρνω τον για ότι ακκανει και μετά μετανιώνω το
άμα τον φκαλω μονο του εν σχετικά ήσυχος .
Στο εκπαιδευτικό δουλεύει καλά πιάνει την μαλαι δουλεύει κοντά μου εν καλός
Και η ερώτηση μου είναι. Δικαιολογείται 2 χρονών να πελλαριζει ακόμα η εν κάποιος άλλος ο λόγος που συμπεριφέρεται έτσι.
Δικαιολογείται 2 χρονών
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: Δικαιολογείται 2 χρονών
πολυ πιθανο να ζηλευκει φιλε!!!
- lefteris
- Full Member
Re: Δικαιολογείται 2 χρονών
ετσι εκαταλαβα τζαι εγω ρε φιλε
οταν παω να τζικσω πανω στον αλλο ερκετε οπου τζαι να ειναι και κουντα με τιν κελλε του να μπει αναμεσα στο χερι μου και την κελλε του αλλου

οταν παω να τζικσω πανω στον αλλο ερκετε οπου τζαι να ειναι και κουντα με τιν κελλε του να μπει αναμεσα στο χερι μου και την κελλε του αλλου

- 682 GOLD E
- Full Member