ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
-
- Full Member
ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
- virtualgreek
- Moderator
Re: ΚΟΛΑΝΑΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Φίλε Αντρέα,ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
σε ποιά πόλη βρίσκεσαι ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΤ ΣΙΟΠ ΡΩΤΑΤΕ
- virtualgreek
- Moderator
Όντως, τα καλά και μεγάλα Pet Shop έχουν την συσκευή όπου μπορούν να σου χαράξουν τα στοιχεία που θέλεις πάνω σε μικρές ταυτότητες τις οποίες κρεμμάζεις πάνω στο λουράκι του σκύλου.
Οι τιμές είναι γύρω στα 10-12 ευρώ.
Καλό θα ήταν να μην βάλετε το όνομα του σκύλου σας, αλλά το δικό σας και το τηλέφωνο σας.
Σ.
Οι τιμές είναι γύρω στα 10-12 ευρώ.
Καλό θα ήταν να μην βάλετε το όνομα του σκύλου σας, αλλά το δικό σας και το τηλέφωνο σας.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- FRANCHI
- Full Member
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΠΩΣΕΙ ΑΡΑ ΣΤ ΠΕΤ ΣΙΟΠ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΜΟΝΟ
- marinos.a
- Site Admin
εγώ 5-6 ευρώ έφερα 4 με χάραξη και στις δυο πλευρές

http://www.ebay.co.uk/itm/Engraved-Cat- ... 594wt_1163

http://www.ebay.co.uk/itm/Engraved-Cat- ... 594wt_1163
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
πολλά καλό τούτον.
Εμέναν εβρέθηκεν ένας Ντόπερμαν άππαρος στην αυλή μου χτες χωρίς κολάνι αλλά ευτυχώς είχε τσιπ είπαν μου σήμερα που το Δήμο που τηλεφώνησα. Επλήρωσεν νομίζω ο ιδιοκτήτης για να τον πιάσει πίσω.....
Ασε που επιασεν φιλίες με την Ντράχααρουαν μου τσιε εν εξεκόλλαν...... αν γυρίσει τσιε η δική μου σσιήλλα εν να μου γυρίσει άσσιημα
Εμέναν εβρέθηκεν ένας Ντόπερμαν άππαρος στην αυλή μου χτες χωρίς κολάνι αλλά ευτυχώς είχε τσιπ είπαν μου σήμερα που το Δήμο που τηλεφώνησα. Επλήρωσεν νομίζω ο ιδιοκτήτης για να τον πιάσει πίσω.....
Ασε που επιασεν φιλίες με την Ντράχααρουαν μου τσιε εν εξεκόλλαν...... αν γυρίσει τσιε η δική μου σσιήλλα εν να μου γυρίσει άσσιημα

κατι τετοιο σου κανει?ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
3 ευρο το ενα και γραφεις ότι θέλεις.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.