ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
-
- Full Member
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ
Re: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
φιλε κριτικός ιχνηλάτης και να μην αντέξει στην κύπρο παράλογο δεν είναι τα βουνά τις κριτής είναι πιο δύσβατα από τα δικά μας τώρα αν θα σου βγει καλο το σκυλί θα εξαρτηθεί από την δουλειάANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ
- APOLLON_1
ANTREAS KURTSXAAR έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ
2 γνωστοί μου δοκίμασαν αυτή τι φιλί πριν 5-6 χρονια αλλα δεν τους "ικανοπισαν" τώρα τι να σου πω
EPANIEL POWER
-
- Full Member
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ?
- APOLLON_1
όχι φιλε δεν ξέρω για να σου πω ξέρω ότι έφεραν αρσενικό και θηλυκό και οι 2 από ελλάδα τούτο μονο
EPANIEL POWER
-
- Full Member
Μιλώντας με φίλους Κρητικούς κυνηγούς , αρκετά μπασμένοι στα κυνηγόσκυλα, μου ανάφεραν ότι λίγοι είναι εκείνοι που έχουν καλές γραμμές (κυνηγετικές) από κρητικούς ιχνηλάτες. Συνήθως αυτά τα άτομα δύσκολα πωλούν σκυλιά. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι ένας καλός κρητικός ιχνηλάτης είναι πολύ καλό σκυλλί και τρομερά έξυπνο. Αρκετές φορές λόγο της εξυπνάδας τους και της σβελτάδας που έχουν τσιλλούν τους λαγούς στην κούτση. Φυσικά όπως έχω προαναφέρει δύσκολα κάποιος παίρνει καλό κρητικό ιχνηλάτη λόγο του ότι δεν τους δίνουν εύκολα οι Κρητικοί. Προς Θεού δεν θέλω να τους κατηγορήσω τους ανθρώπους , απλά δύσκολα θέλουν να δίνουν τα καλά σκυλιά (όπως όλοι μας)
-
- Full Member
χερετε πεδια . μηποσ γνοριζη κανενασ στο φορουμ καπιον που να ασχολιτε με κριτηκουσ με γενεσ ?????
-
- Full Member
φιλε αντρεα εχεισ μηνυμα
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]