ΣΚΥΛΛΟΣ ΦΕΡΜΑΣ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗ?
- andreasana210326
ΣΚΥΛΛΟΣ ΦΕΡΜΑΣ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...ΑΜΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ 2 ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΜΙΑ ΦΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΝΤΑ ΣΚΥΛΛΟΣ ΕΝΝΑ ΦΚΕΙ??????? ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΠΕΛΛΑΝΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΖΕΙΣ ΛΑΓΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ . ΔΗΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΦΚΕΙ ΣΚΥΛΛΟΣ ΜΕ ΜΥΤΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΜΑΡΕΙ..?????????
- Breda Pegaso
Re: ΣΚΥΛΛΟΣ ΦΕΡΜΑΣ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗ?
Φιλε μου κανενας δεν μπορει να ξερει σιγουρα... Θα το αφησεις στην τυχη.
Μπορει να φκουν καποια να φερμαρουν και να δουλευκουν τον αερα, αλλα να ειναι σαν ιχνηλατες αλλα παλε να μην πολλοτραβουν μαλαη, μπορει να φκει τζιαι ενας να τραβα και πολλη μαλαη και στο τελος να φερμαρει...Αλλα που ξερεις...αρα πεζεις με την τυχη.
Αν δεν σε εξυπηρετα κανενα τι θα γινει μετα??? Και αφου τα θελεις για λαο υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να μην βγουν οπως τα θελεις!
Τωρα αν ηθελες γενικα κυνηγοσκυλα θα ηταν πιο ευκολο να τα κρατησεις.
Μπορει να φκουν καποια να φερμαρουν και να δουλευκουν τον αερα, αλλα να ειναι σαν ιχνηλατες αλλα παλε να μην πολλοτραβουν μαλαη, μπορει να φκει τζιαι ενας να τραβα και πολλη μαλαη και στο τελος να φερμαρει...Αλλα που ξερεις...αρα πεζεις με την τυχη.
Αν δεν σε εξυπηρετα κανενα τι θα γινει μετα??? Και αφου τα θελεις για λαο υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να μην βγουν οπως τα θελεις!
Τωρα αν ηθελες γενικα κυνηγοσκυλα θα ηταν πιο ευκολο να τα κρατησεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- andreasana210326
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΟΥΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ....ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΚΕΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΝΑΝ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.
ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΗΜΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ
ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ: ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΑΛΕΞΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΝΑΝ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.
ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΗΜΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ
ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ: ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΑΛΕΞΗΣ
- andreasana210326
αν ξερεισ ρε φιλε......ερωτησα το και εχτεσ αλλα δεν πηρα απαντηση......εχω μια ντραχααρ....εφερα την απο βουλγαρια αλλα χωρισ χαρτια...ηρτε μονο μετο διαβατηριο τησ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΥΠΡΟΥ ΝΤΡΑΧΤΑΑΡ???? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?????? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑ8ΑΡΟΑΙΜΗ?????
- AndreasDr
Φίλε να σου πώ στα γρήγορα λόγο δουλειάς,
τούτο που λαλείς για την σκύλλα σου, να αναγνωριστεί ως καθαρόαιμο με χαρτιά κτλ, ονομάζεται ΒΕΑ και το έκανε ο κυνολογικός όμιλος για να βοηθήσει φυλές που είτε υστερούν σε ποιότητα και ίσως ένα σκυλλί άγραφο να έχει κάτι να πρισφέρει, είτε γίνεται για φυλές που κοντεύουν να χαθούν απο τον τόπο μας λόγο της μανίας του άγραφου σκυλιού. Για να γίνει αυτό πρέπει να δηλώσεις και να κριθεί ο σκύλλος σου απο κριτή ειδικευμένο στην συγκεκριμένη φυλή. ΑΛΛΑ, όταν υπάρχει όμιλος μίας φυλής τότε πρέπει να πάρεις έγκριση απο τον όμιλο. Στην περίπτωση του ντάχτχααρ είναι πολύ δύσκολο διότι σαν φυλή στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί αρκετά με πολύ καλά δείγματα της φυλής και δέν έχει ανάγκη να αναγνωρίσει οποιοδήποτε άγραφο σκυλλί και το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να κουβαλά στο DNA του και να ρισκάρει να χαλάσει και μελλοντικά σκυλιά απο ενδεχόμενη γέννα. Αυτά είναι η γνώμη μου. Μπορέις να απευθυνθείς στο κυνολογικό όμιλο για παραπάνο πληροφορίες. Πάντος αποτι ξέρω ήδη κάποιοι ομίλοι δέν το επιτρέπουν. Για το ντράχτχααρ καλύτερα να απευθυνθείς στον πρόεδρο απευθείας ο οποίος είναι και μέλος του φόρουμ.
τούτο που λαλείς για την σκύλλα σου, να αναγνωριστεί ως καθαρόαιμο με χαρτιά κτλ, ονομάζεται ΒΕΑ και το έκανε ο κυνολογικός όμιλος για να βοηθήσει φυλές που είτε υστερούν σε ποιότητα και ίσως ένα σκυλλί άγραφο να έχει κάτι να πρισφέρει, είτε γίνεται για φυλές που κοντεύουν να χαθούν απο τον τόπο μας λόγο της μανίας του άγραφου σκυλιού. Για να γίνει αυτό πρέπει να δηλώσεις και να κριθεί ο σκύλλος σου απο κριτή ειδικευμένο στην συγκεκριμένη φυλή. ΑΛΛΑ, όταν υπάρχει όμιλος μίας φυλής τότε πρέπει να πάρεις έγκριση απο τον όμιλο. Στην περίπτωση του ντάχτχααρ είναι πολύ δύσκολο διότι σαν φυλή στην Κύπρο έχει αναπτυχθεί αρκετά με πολύ καλά δείγματα της φυλής και δέν έχει ανάγκη να αναγνωρίσει οποιοδήποτε άγραφο σκυλλί και το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να κουβαλά στο DNA του και να ρισκάρει να χαλάσει και μελλοντικά σκυλιά απο ενδεχόμενη γέννα. Αυτά είναι η γνώμη μου. Μπορέις να απευθυνθείς στο κυνολογικό όμιλο για παραπάνο πληροφορίες. Πάντος αποτι ξέρω ήδη κάποιοι ομίλοι δέν το επιτρέπουν. Για το ντράχτχααρ καλύτερα να απευθυνθείς στον πρόεδρο απευθείας ο οποίος είναι και μέλος του φόρουμ.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- andreasana210326
ευχαριστω για το χρονο σου φιλε μου.