ΜΑ ΕΣΙ ΚΑΜΜΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΛΛΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΡΕ BALE MOY!!VALENTINOS έγραψε:Φιλε με τον τροππ που τα ειπες και γαρο να με πεις εν θα σπυ πω τπτ. Με τον κυριο Σαββα εμιλησα και στο τηλ πιο παλια και εν ειχα κατι μαζι του αλλα οπως εγω εν ειρωνευτηκα προηγουμενος καμια δημοσιευση εν του εδωκα δικαιωμα να ειρωνευκεται τες δικες μου. Μολις εβαλα τη τελευταια δημοσιευση επεταχτηκεν σαν τον φαντη μπαστουνι να ειρωνευτει. Οσον για ηλικια δεν με απασχολει. Αμα με ειρωνευυει καππιος το ιδιο θα εισπραξει. Οτι σου καμνουν καμνε και κατζιαν με κρατεις λαλει η παροιμια.
ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!
- KALLITZIA
- Full Member
Re: ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- Savvas
- Full Member
Κάπου τα εσυγχύσετε ή ενν η ιδέα μου
Εν τζαιν εμένα που εννοείται φαντάζομαι
Ίσιες κουβέντες για να έχουμε καλό ξεμπέρτεμα ααααα

Εν τζαιν εμένα που εννοείται φαντάζομαι

Ίσιες κουβέντες για να έχουμε καλό ξεμπέρτεμα ααααα

Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Ρε Βαλεντινο..τουτο το θεμα ανοιξε το καποιος για καποιο λογο..εμπηκες να πεις ξανα για τους μπιγκολ π ταχα εν παλιοσχυλλοι αλλα εχεις μες την ομαδα σου..πιανεσαι μονος σου ειδικα αμαν εβρεις τα 2 στενα..γραψε στο θεμα με τους μπιγκολ η ανοιξε αλλο θεμα με τιτλο "Ο Βαλεντινος και οι αποψεις του"τζιε σιουρα μονος σου εν να μιλας..δαμε οσοι εγραψαν εν εχουν κανεναλογο να το καμουν απλα για να απαντησουν εχουν ολοκληρωμενη αποψη..εν ειναι κεινοι που βαλλουν αγγελιες καθε τρεις τζιε λιο με σχυλλους που οπως ειπες και εγραψες "σκαρτεφκεις" γιατι ο καθε σχυλλος εν παιδι τους..εβρεθηκε κ ο αλλος να μας πει για τους αλουπους..αν εν μπορειτε να τρενερετε καλα τους σχυλλους σας εν σας φταιει με η ρατσα με τα ιδια τα ζωα..και αν τουτες οι αποψεις χαρακτηριζοντε που σενα οι ελιτ των κυνηγων εν επειδη πολλα πρεπει να αλλαξουν στο θεμα κυνηγι της Κυπρου..αν εισαι σε αλλες εποχες κοιταξε το...
οσο για τες χειρονομιες και τα διαφορα σ σχολια ειδικα για συγκεκριμενο ατομο ειμαι ο πρωτος που αντεδρασε γιατι εν εισαι εσυ ανθρωπος να καβλιαζεις ανθρωπους με Α κεφαλαιο..επηες εκαμες τα με τον βοσκο κ εβουρας να σε γλυτωσουν εποκατσε ο βοσκος εγλυτωσαν σε παιθκια που δαμεσα αλλα εξαναρτες με "αστεια"..Αν σε ειρωνευτικε καποιος κ ειδικα ατομα με γνωσεις κ πειρα δαμεσα εν το πιο λιο που μπορεις να εισραξεις με τοσες δημοσιευσεις που εκαμες και τοσα "αστεια"...
Αλλα τα μαθκια του ΚΟΛΙΟΥ τζιαλλα του κουκκουφκιαου......πισω που την οθονη μαγγας
οσο για τες χειρονομιες και τα διαφορα σ σχολια ειδικα για συγκεκριμενο ατομο ειμαι ο πρωτος που αντεδρασε γιατι εν εισαι εσυ ανθρωπος να καβλιαζεις ανθρωπους με Α κεφαλαιο..επηες εκαμες τα με τον βοσκο κ εβουρας να σε γλυτωσουν εποκατσε ο βοσκος εγλυτωσαν σε παιθκια που δαμεσα αλλα εξαναρτες με "αστεια"..Αν σε ειρωνευτικε καποιος κ ειδικα ατομα με γνωσεις κ πειρα δαμεσα εν το πιο λιο που μπορεις να εισραξεις με τοσες δημοσιευσεις που εκαμες και τοσα "αστεια"...
Αλλα τα μαθκια του ΚΟΛΙΟΥ τζιαλλα του κουκκουφκιαου......πισω που την οθονη μαγγας
-
Νομιζω καπου δαμε γυρωφερνει το ¨Καθαροαιμοι VS Ημιαιμοι¨
Ειχε και λιγο καιρο να δω αντιπαραθεση δαμεσα και αρκεψα να αγχωνουμεεε

Ειχε και λιγο καιρο να δω αντιπαραθεση δαμεσα και αρκεψα να αγχωνουμεεε

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- KALLITZIA
- Full Member
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΟ ΛΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΝΤΑΝΟΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΑΡΚΕΠΣΕ ΠΑΛΕ
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο VALE!!! ΑΤΕ ΕΦΚΑΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΟΚΣΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ(((ΛΙΓΗ ΣΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ))) 

-
Οι εν εκαταλαβες καλα,εν κανει που σου αναπτυξαν το θεμα σου(αδε ποσες σελιδες ενει) εχεις και παραπονο???KALLITZIA έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΟ ΛΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΝΤΑΝΟΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΑΡΚΕΠΣΕ ΠΑΛΕ![]()
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο VALE!!! ΑΤΕ ΕΦΚΑΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΟΚΣΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ(((ΛΙΓΗ ΣΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ)))
Ατε τωρααα αν θελεις γνωμες για τα γιουρα να ανειξεις αλλο θεμα,δαμε υπαρχει διαμαχη...θελεις να τη χαλασεις???

ΠΑΝΤΑ αστειευομενος
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- KALLITZIA
- Full Member
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ

-
- Full Member
επιαες το και παεις ρε αχερκωτη εσυ με τον κολιο. Αλλα εν σου τα ειπαν καλα. Το αλλο ο παρεας σου ο κυριος σαββας ηντα εννοια τον εκρατεν να ειρωνευτει το αν πουλω τους σκυλους ;; εσυ δλδ που του καμνεις τον δικηγορο εν εκαταλαβα θεωρεις τον οτι ενηξερει να μιλησει μονος του;; εν τζιαι ειμαι εγω που τον επροκαλεσα.axerkwtis έγραψε:Ρε Βαλεντινο..τουτο το θεμα ανοιξε το καποιος για καποιο λογο..εμπηκες να πεις ξανα για τους μπιγκολ π ταχα εν παλιοσχυλλοι αλλα εχεις μες την ομαδα σου..πιανεσαι μονος σου ειδικα αμαν εβρεις τα 2 στενα..γραψε στο θεμα με τους μπιγκολ η ανοιξε αλλο θεμα με τιτλο "Ο Βαλεντινος και οι αποψεις του"τζιε σιουρα μονος σου εν να μιλας..δαμε οσοι εγραψαν εν εχουν κανεναλογο να το καμουν απλα για να απαντησουν εχουν ολοκληρωμενη αποψη..εν ειναι κεινοι που βαλλουν αγγελιες καθε τρεις τζιε λιο με σχυλλους που οπως ειπες και εγραψες "σκαρτεφκεις" γιατι ο καθε σχυλλος εν παιδι τους..εβρεθηκε κ ο αλλος να μας πει για τους αλουπους..αν εν μπορειτε να τρενερετε καλα τους σχυλλους σας εν σας φταιει με η ρατσα με τα ιδια τα ζωα..και αν τουτες οι αποψεις χαρακτηριζοντε που σενα οι ελιτ των κυνηγων εν επειδη πολλα πρεπει να αλλαξουν στο θεμα κυνηγι της Κυπρου..αν εισαι σε αλλες εποχες κοιταξε το...
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
Τσιαι εγιω ξερω οι αθρωποι με Α κεφαλαιο εν εχουν εννοια να ειρωνευτουν τους μικροτερους τους.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
επιατο κ παω γτ τοτε εν εκαμνες το παλικαρουι οπως καμνεις τωρα κ μασχιεσαι κ καβλιαζεις..δαμεσα ειμαστε μια κοινωνια κυνηγων που οι πιο πολλοι ξερει ο ενας τον αλλο πολλα καλα κ μπαινουμε κ μες τα σπι8κια ο ενας τ αλλου ανετα εν δεχομαι προσωπικα ουτε να προσβαλεις ουτε να καβλιαζεις ατομα που σεβομαι οι μονο γιατι εν πιο μεγαλοι μ αλλα κ επειδη εχουν κ παραπανω γνωσεις π μενα..ειδες αλλον δαμεσα να σκαρκεφκει καθε τρεις κ λιο???κ επειδη σ ειπε εν εγλυτωσαν ουτε τα σερκουτσι να καβλιαζεις???μακαρι να ξεραν γραμματα οι σχυλλοι σ να γραφαν κεινοι αγγελια χαριζεται μαστρος αχαπαρος περκει δουμε ασπρη μερα...
φερτα μιλια σ γραφε σωστα πραματα κ μετρημενα κ αρεσε μ που τον ειπες Κυριο εμπηκες σε πολλα καλο δρομο..απαντω εγω οχι γιατι εν ξερει να απαντησει οχι γιατι ειπε μου αλλα επειδη ξερω τον τοσο καλα που εν θελω να σ απαντησει..εχει γεναικα κ κοπελουθκια κ προτιμω να σου απαντω εγω παρα να συνεχισεις εσυ αστεια κ καβλιασματα κ ναρτουν αλλιως τα πραματα...
φερτα μιλια σ γραφε σωστα πραματα κ μετρημενα κ αρεσε μ που τον ειπες Κυριο εμπηκες σε πολλα καλο δρομο..απαντω εγω οχι γιατι εν ξερει να απαντησει οχι γιατι ειπε μου αλλα επειδη ξερω τον τοσο καλα που εν θελω να σ απαντησει..εχει γεναικα κ κοπελουθκια κ προτιμω να σου απαντω εγω παρα να συνεχισεις εσυ αστεια κ καβλιασματα κ ναρτουν αλλιως τα πραματα...