ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Re: ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΝΑΙ ΤΙΓΡΕ!!! :lol: :lol: :lol:
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:
dimitris savva έγραψε:σε τουτο το post για τους ιχνηλατες απο οτι φαινεται πρεπει καποιος να ειναι τυφλα στο μεθυση και τα εγραψε, λυπουμε τους σκυλους που εκπαιδευει αυτος που τα εγραψε . αλλο απο ασυναρτησιες και λογια ουτε απο ενα τριχρονο ακομη δεν ακους . τι να πουμε , και ευχομαι να μην ξανακαμεις τα σχεδιακια παλε γιατι κανταντας χυδαιος και γελοιος. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει στα ατομα που εχουν αυτη την φυλη η και οποιαδηποτε αλλη. Στο κατω κατω για να υπαρχει αυτη η φυλη σκυλων μεχρι τωρα που εχει χρονια που εγεινε αυτη η διασταυρωση κατι σημαινει.
Ρε φιλε δλδ εσυ αν πεις κατι για μια φυλη σημαινει προσβαλεις κ τα ατομα που την εχουν;; νομιζω εν αλλος που σκεφτεται σαν τον τριχρονο. Καο δοξα τον θεο οι σκυλοι μου ενεν για λυπηση γιατι τουλαχιστον ταιζω τους οχι σαν μερικους που τους βαλλουν και φωτο και φενουνται τα κοκκαλα τους.

μανα μου το καΐμενο φαινοντε τα κοκκαλα του, περιμενουμε τον Βαλεντινο να μας τους ταΐσει. κανενα παντος που τους φιλους του φορουμ που εχει ως τωρα βαλει μεσα φωτογραφια τα σκυλια του δεν ειδα οτι ειναι υποσυτισμενοι. ειναι ολοι σκυλοι καλοαναθρεμενοι κ γυμνασμενοι, οχι σκυλοι για παχυνση και για πωληση.Ειναι ολοι καθε μερα στο βουνο και οχι στο κλουβι και να περιμενει ο μαστρος τους να μαθουν να βγαλουν λαγους.Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες!
Φωτογραφία0458.jpg
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ ? :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

ΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΦΕΝΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗ :D :D
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

admin έγραψε:Ρε Βαλεντίνο εννα μας πελλάνεις κυριολεκτικά, την μια λαλείς προτιμάς τους κάττους παρά τα beagle τωρά λαλε΄ςι ότι κυνηγάς με δύο beagle , προκαλείς και αναστάτωση του κόσμου δαμέσα , τελικά πέ μας να δούμε που θέλεις να καταλήξεις????Γιατί και με την κουβέντα με τον βοσκό που επείες να κάμεις τα αστεία σου ... είδες τι έγινε :!:
Ρε φιλε εξαναειπα σου το κ παλια δκιεβαζε καλα κατι πριν να απαντας μεν βιαζεσαι. Και με την κουβεντα με τον βοσκο εν ειμαι εγω που επηα να τον αστειεψω. Και ο κοσμος δαμεσα ειπα σου απου εσιει μου :idea: γιαν μπυγιαζεται. Ρε φιλε αν θελεις διεγραψε με εν με απασχολει το θεμα γιατι ωσπου εν με διαγραφεις θα μπαινω στον πειρασμο να κατηγορω τα μπικολ και θα αναστατωνεσαι παλε. Δε τα ουσιαστικα θεματα και αφηστον βαλεντινο. Υποστηριζετε ατομα δαμεσα που κυνηγουν με 30σκυλους στο βουνο και 15 και που παν σε περιοχες απαγορευμενες και επειραξεν σε ο βαλεντινος που κατηγορα τα μπικπλ σιορ. Αλλα δυστηχως ετσι νοοτροπια ο κυπραιος που η εννοια του εν να κρινει τα λεγομενα καποιου ετσι μας αξιζει. Ουλοι λογια και φρου φρου κ αρωματα και πετε μου προσωπικα τι εκαμετε για το κυνηγι ουσιαστικο. Να σας πω εγω τπτ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

Οσον για τα υπολοιπα κοπελια δαμεσα που η εννοια τους εν η ειρωνεια χερομαι γιατι βλεπω ο νους τους εν σαν την κουρκουνα που οτι δολωμα της βαλεις τσιμπα....... :x :lol: Πολλα ωραια. Α εξεχασα κατι ρε γμτ οι μπικολ πραγματι εν παλιοσκυλοι ....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εχω τους τον καθρεφτη για να σαζουντε το πρωι να φκαινουν ομορφοι στο βουνο, αμπα και δει τους κανενας και πει οτι εν ασαστοι. που να δειτε και την ζυγαρια , εχει ο καθενας μια μες το κλουβι του να ελεχει το βαρος του. :lol:
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝ ΕΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΟΥΛΛΟΥΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

dimitris savva έγραψε:εχω τους τον καθρεφτη για να σαζουντε το πρωι να φκαινουν ομορφοι στο βουνο, αμπα και δει τους κανενας και πει οτι εν ασαστοι. που να δειτε και την ζυγαρια , εχει ο καθενας μια μες το κλουβι του να ελεχει το βαρος του. :lol:
ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΕΓΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ ΕΧΩ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΝΑ ΣΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ :shock:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω Βαλεντινο ενα θα σου πω.

Δεν με απασχολει η γνωμη σου για τα μπηκλ η οποιαδηποτεαλαλο σκυλι, διοτι ειναι γνωμη σου, και δικαιουσε να την εχεις.

Αλλα φιλε,

Μην εκφραζεσε χυδαια και μην λες κουβεντες για ανθρωπους, πολλα πιο μεγαλους σου, που δεν ξερεις, γιατι εχει και μιαν αλλη παροιμια που λαλει '' μεν αναγελασεις τζιε εννα σσιψεις να το πιασεις''

Χυδαια σχεδιακια, που δεν θα εκανες εαν ειχες μπροστα σου καποιον, επειδη δεν θα τολμουσες, να μην χρησιμοποιας.

Οταν εκφερεις γνωμη για κατι να δεχεσε την κριτικη, γιατι αυτο ονομαζεται διαλογος.Δεν χρειαζετε να πεφτεις ομως χαμηλα.

Δικηγορος δεν ειμαι κανενου, ομως τουλαχιστον τζινον τον ανθρωπο που επροσβαλες, εγνωρισα τον και νιωθω τυχερος, και επειδη τον εγνωρισα , μπορω να πω την γνωμη μου, ενω εσυ δεν το εχεις κανει, αλλα τον κατηγορας, απλα για να αμυνθεις, και χωρις ουσιαστικα να σου χει κανει κατι.

Μακαρι να ταιζαμε και να ειχαμε ουλοι τους σκυλους μας, οπως τους εχει εκεινος.

Και εαν αγκριστεις που τουτα που σου γραφω, τοτε δεν μπορεις να κανεις κουβεντα με κανεναν, γιατι σου μιλησα ειλικρινα και χωρις καμια δοση ειρωνιας στα λογια μου, σε αντιθεση με αλλους φιλους που παρασυρθηκαν, απο τον ομολογουμενος καπως ασχημο και καυστικο σου τροπο.

Οσο για την γνωμη σου για το φορουμ και την ελιτ των κυνηγων, ουτε αυτο το σχολιαζω, γιατι οπως ειπα ειναι η γνωμη σου και την δικαιουσε

Να λες οτι θες, ομως μην πεφτεις χαμηλα, διοτι οτι και να εχεις να πεις, αμα το πεις σωστα και τεκμηριωμενα, χωρις ειρωνιες ο αλλος το δεχετε.Αμα ομως πεφτεις χαμηλα, πεφτουν και οι αλλοι εκει για να σου απαντησουν.

ΦΙΛΙΚΑ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
VALENTINOS
Full Member

Φιλε με τον τροππ που τα ειπες και γαρο να με πεις εν θα σπυ πω τπτ. Με τον κυριο Σαββα εμιλησα και στο τηλ πιο παλια και εν ειχα κατι μαζι του αλλα οπως εγω εν ειρωνευτηκα προηγουμενος καμια δημοσιευση εν του εδωκα δικαιωμα να ειρωνευκεται τες δικες μου. Μολις εβαλα τη τελευταια δημοσιευση επεταχτηκεν σαν τον φαντη μπαστουνι να ειρωνευτει. Οσον για ηλικια δεν με απασχολει. Αμα με ειρωνευυει καππιος το ιδιο θα εισπραξει. Οτι σου καμνουν καμνε και κατζιαν με κρατεις λαλει η παροιμια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”