Μπρακ και καθαρόαιμο μόνο του πάνω στο βουνό δεν θα βρεις ποτέ.VALENTINOS έγραψε:ΑΝ ΕΒΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΚ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΞΑΠΟΛΥΤΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΟ
Ποιός είναι εκείνος που θα έχει καθαρόαιμο σκύλο και θα τον αφήσει ?
Σ. Μακρής
Μπρακ και καθαρόαιμο μόνο του πάνω στο βουνό δεν θα βρεις ποτέ.VALENTINOS έγραψε:ΑΝ ΕΒΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΚ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΞΑΠΟΛΥΤΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΟ
+10000isimerinos έγραψε:παιδκια νομιζωοτι οπως αρεσκει του μερακλι του περτικαρι να παλλουκωσει ο σκυλλος πασ τον περτικο και να μεν τον πεκσει στο σταμα ετσι αρεσκει και του μερακλη του λαγοκυνηγου να ξεδιπλωσει ο σκυλλος του την μαλαη σταδιακα που την αρχη ως το τελος και αν του περασει να τον φκαλει και να τον πεκσει. αν δεν τον πεκσει απολαυσεν τον σκυλλο του ,την αλλην στρατα παλε.
ευχαριστώ για την πληροφορία Αντρέα.AndreasDr έγραψε:Φίλε η γνώμη μου, με τίποτε ή πολλά πολλά δύσκολα θα συνδιαστούν. Το επιχείρησα πιο παλιά και το μόνο που έβλεπα ήταν να αδικείται ένα απο τα δύο σκυλιά ή ακόμα και τα 2.
φιλε η γνωμη μου δουλευκε τους ξεχωριστα και κυνηγα τους ξεχωριστα επισης. για να δουλεπσουν μαζι εν δυσκολο. ουτος η αλλος με εναν σκυλλο εν δυσκολο να φκαλεις ουλλη μερα. και με το draahtaar εννα πεζεις και κανενα περτικουι φερμαριστο που ουλλοι πεθυμουμε τοMarinos έγραψε:Καλησπερίζω.
Κοπελια βρέθηκα σε μια κατάσταση που δεν ξέρω τι να κάμω. Πριν λίγο καιρό έπιασα ένα γκέκα, τώρα 5 μηνών, και ο τζίρης μου, ολίγον ξεροτζεφαλος, επήεν και δίχως να μου το πει έπιασε ένα Drahthaar αναμισι χρόνου (πληροφοριακά, όχι πως με ενοχλεί η ηλικία), με την προϋπόθεση ότι έννα τους παίρνουμε και τους 2 μαζί στο κυνήγι. Είναι σκύλος ξεκινημένος στο κυνήγι με φετινές επιτυχίες σε λαγό και περδίκι, απότι μου είπε.
Έχει chance να κυνηγήσουν σωστά τούτα τα 2 σκυλιά μαζί?
Τι άλλο πρέπει να ξέρω?
Είναι και οι 2 αρσενικοί, σε διαφορετικά κλουβιά.
Που την πρώτη στιγμή εγώ ήμουν εναντίον, και του είπα να σκεφτεί και επιλογή να τον δώσουμε πίσω.
Τι να κάμω? Βοήθεια!!!!![]()
Ευχαριστώ