ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!

Απάντηση
nature
Full Member

Re: ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!

Δημοσίευση από nature »

Εν τω μεταξύ βκάλε και να βκάλεις λαούς στα τελευταία ποστ εν να φοούμαστε στο τέλος να μεν φάμε καμιά σιηπεδκιά που την οθόνη σε λίγο.....!!!! :o

Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

δεν έχω ιδέα που ιχνηλάτες αλλα "επαραχεστικε" το πράγμα εδώ αυτές όλες οι φίλες ιχνηλατών dld είναι όλες άχρηστες ρε valentino εσύ άλλαξες ουλές τις φίλες σχεδόν και δεν βρήκες ακόμα σκύλο να σου κάνει νομίζω ότι τελικά έχασες το παιχνίδι εσύ ο ίδιος σεβαστού τουλάχιστον τους ανθρώπους που ασχολούνται χρονια με ιχνηλάτες και πάρε και κάποια ιδέα από αυτούς παρα να κρίνους τους πάντες
EPANIEL POWER
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΦΙΛΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..........ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Ρε ειστε ολοι καλοι κριτες .......μα ποσες φορες να σας το πω να το καταλαβετε;;;; εχω και εγω μπικολ και κυνηγω 2 μαλιστα μεσα στα υπολοιπα σκυλια. Τωρα αν σκαρταρω καποια σκυλια εν αναγκαιο κακο γιατι οπως το ειπετε κ εσεις οι ειδικοι υπαρχουν σκυλια που δεν ειναι καλα κυνηγετικα. Αρα το αν λαλω κατι δσμεσα ειτε για να αστειεψω καποιο ειτε κατι που οντως εγινε κ πικκαρεστε ορισμενοι σαν τα τριχρονα τα μωρα... Εν δικο σας προβλημα κοπελια....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

dimitris savva έγραψε:σε τουτο το post για τους ιχνηλατες απο οτι φαινεται πρεπει καποιος να ειναι τυφλα στο μεθυση και τα εγραψε, λυπουμε τους σκυλους που εκπαιδευει αυτος που τα εγραψε . αλλο απο ασυναρτησιες και λογια ουτε απο ενα τριχρονο ακομη δεν ακους . τι να πουμε , και ευχομαι να μην ξανακαμεις τα σχεδιακια παλε γιατι κανταντας χυδαιος και γελοιος. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει στα ατομα που εχουν αυτη την φυλη η και οποιαδηποτε αλλη. Στο κατω κατω για να υπαρχει αυτη η φυλη σκυλων μεχρι τωρα που εχει χρονια που εγεινε αυτη η διασταυρωση κατι σημαινει.
Ρε φιλε δλδ εσυ αν πεις κατι για μια φυλη σημαινει προσβαλεις κ τα ατομα που την εχουν;; νομιζω εν αλλος που σκεφτεται σαν τον τριχρονο. Καο δοξα τον θεο οι σκυλοι μου ενεν για λυπηση γιατι τουλαχιστον ταιζω τους οχι σαν μερικους που τους βαλλουν και φωτο και φενουνται τα κοκκαλα τους.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Πάρε κόσμε, πάρε πάρε πάρε ...............................

http://www.youtube.com/watch?v=-NOLLkuI50A
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
VALENTINOS
Full Member

APOLLON_1 έγραψε:δεν έχω ιδέα που ιχνηλάτες αλλα "επαραχεστικε" το πράγμα εδώ αυτές όλες οι φίλες ιχνηλατών dld είναι όλες άχρηστες ρε valentino εσύ άλλαξες ουλές τις φίλες σχεδόν και δεν βρήκες ακόμα σκύλο να σου κάνει νομίζω ότι τελικά έχασες το παιχνίδι εσύ ο ίδιος σεβαστού τουλάχιστον τους ανθρώπους που ασχολούνται χρονια με ιχνηλάτες και πάρε και κάποια ιδέα από αυτούς παρα να κρίνους τους πάντες
Φιλε μου αφου δεν κατεχεις που ιχνηλατες ηντα μαραζι σε κρατα αν κρινω εγω καποιους ;; επροσλαβαν σε δικηγορο τους δλδ; και δοξα τον θεο ετσι πληροφοριακα και δκυλους εχω και την δουλεια τους καμνουν μια χαρα και εν σε πολλα πιο καλη κατασταση που αλλους και επιασα τους που κουταβια και εκαμα τους. Εν επηα να γορασω σαν μερικους που ενηξερουν να καμουν ενα σκυλο και εκφερουν και γνωμες.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Με τούτη την εξέλιξη .......... αν έχουμε και το δύναμικό "comeback" .............. εννα θέλουμε 3500000 φρίζζζζζες.

http://www.youtube.com/watch?v=9XA-OIkbZW0

Μα ήντα πράμα αααααα.......
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!! ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΙΟ ΕΝΝΑ ΔΕΡΤΟΥΜΕ!! ΟΠΙΟΥΣ ΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΝΤΕ!!!!ΡΕΕΕ ΑΝΟΙΞΑ ΠΑΣ ΤΑ 25 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ρε Βαλεντίνο εννα μας πελλάνεις κυριολεκτικά, την μια λαλείς προτιμάς τους κάττους παρά τα beagle τωρά λαλε΄ςι ότι κυνηγάς με δύο beagle , προκαλείς και αναστάτωση του κόσμου δαμέσα , τελικά πέ μας να δούμε που θέλεις να καταλήξεις????Γιατί και με την κουβέντα με τον βοσκό που επείες να κάμεις τα αστεία σου ... είδες τι έγινε :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”