δοξαση ο θεος ειπεν 1ς ζινο που εκαρτερουν να ακουσω!christosth έγραψε:Ρε παιδία πάντα μα πάντα είναι η ιδία ερώτηση τη σκυλιά η τη ράτσα είναι η καλύτεροι. Εγώ έχω και ασχολούμαι μόνο με κουρτσχααρ. Γιατί έτσι μου την έδωκε έτσι μου αρέσκει. Όπως του καθενός μας δαμέσα. Όλοι μας μα όλοι μας ξεχνούμε ένα βασικό και το πιο σοβαρό λόγο εκπαίδευση και μόνο εκπαίδευση ότι θέλει ας είναι ο σκύλος. Ότι εκπαίδευσης αυτό θα πάρεις τίποτε θα πάρεις τίποτε λαγό θα πάρεις λαγό περτικο περτικο και πάει λέγοντας .![]()
![]()
![]()
Στο πια ράτσα κάμνει για την Κύπρο και αυτό είναι στα γούστα του καθενός μας.![]()
![]()
![]()

ομως συνφονω και με τον φιλο hunter, φιλε Βαλεντινω δεν σε ξερω προσοπικα αλλα πρην αλαξεις φιλη δες εσυ ως κυνηγος ΑΝ εκανες καποια λαθοι, γιατι αν τα εκανες με τους ηχνηλατες τοτε θα τα καμεις και με τα σκυλια φερμας!
οσον για την αποφαση σου να αλαξεις φυλη και εγω στην θεση σου ετσι θα εκανα, σκυλια φερμας! οχι γιατι ειναι καλιτερα απο τα σκυλια ηχνηλατες αλλα γιατι ειναι καλιτερα για τον τροπο&τοπο που κυνηγο και στο τελος της μερας αυτο εχει συνμασια!