nature έγραψε:Παιδιά, έλεος κανεί μ******ς, αν μη τι άλλο λυπηθείτε τους σκύλους. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο αφού τόσο ενδιαφέρεστε για τους σκύλους σας.
αυτα δεν τα γραφει σε κανενα βιβλιο φιλε,ανοιγουμε βιβλια και προσπαθουμε να ενημερωνωμαστε καθε λιγο...απλα ειναι παραδωσεις που εγω προσωπικα μου αρεσει να τις μοιραζομε με το σκυλλο μου...απο εκει και περα δεν πιεζουμε κανενα να κανει αυτα που λεμε,ο καθενας κανει οτι γουσταρει......
είναι ότι χειρότερο για τους συντρόφους μας αυτή η κακή συνήθεια και όχι παράδοση φίλε winchester.....και για άλλους λόγους (π.χ. γαστρικά υγρά από τα έντερα) όχι μόνο για αυτούς που περιγράφει το συγκεκριμένο άρθρο. Τώρα να το αναλύσουμε και επιστημονικά δεν το κρίνω σκόπιμο.
nature έγραψε:Παιδιά, έλεος κανεί μ******ς, αν μη τι άλλο λυπηθείτε τους σκύλους. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο αφού τόσο ενδιαφέρεστε για τους σκύλους σας.
αυτα δεν τα γραφει σε κανενα βιβλιο φιλε,ανοιγουμε βιβλια και προσπαθουμε να ενημερωνωμαστε καθε λιγο...απλα ειναι παραδωσεις που εγω προσωπικα μου αρεσει να τις μοιραζομε με το σκυλλο μου...απο εκει και περα δεν πιεζουμε κανενα να κανει αυτα που λεμε,ο καθενας κανει οτι γουσταρει......
είναι ότι χειρότερο για τους συντρόφους μας αυτή η κακή συνήθεια και όχι παράδοση φίλε winchester.....και για άλλους λόγους (π.χ. γαστρικά υγρά από τα έντερα) όχι μόνο για αυτούς που περιγράφει το συγκεκριμένο άρθρο. Τώρα να το αναλύσουμε και επιστημονικά δεν το κρίνω σκόπιμο.
οκ μην το περνεις και οτι κτυπαμε και 20 λαγους το χρονο και του τα δινω ολα τα εντοσθια του σκυλλου μου απλα,τον πρωτο που θα κτυπησω το εχω ως κακια συνηθεια οπως λες να του τα δινω....δεν θελω να χαλασω αυτο το συνηθειο γιατι απο μικρος αυτο εκανα με το παππου μου,αλλα θα το δω ζεστα το θεμα να πληροφοριθω περισσοτερο...νασε καλα!
οκ μην το περνεις και οτι κτυπαμε και 20 λαγους το χρονο και του τα δινω ολα τα εντοσθια του σκυλλου μου απλα,τον πρωτο που θα κτυπησω το εχω ως κακια συνηθεια οπως λες να του τα δινω....δεν θελω να χαλασω αυτο το συνηθειο γιατι απο μικρος αυτο εκανα με το παππου μου,αλλα θα το δω ζεστα το θεμα να πληροφοριθω περισσοτερο...νασε καλα![/quote]
Αν έπιανες 20 λαούς το χρόνο που το σκύλλο σου έπρεπε να του δίνεις ολόκληρο το λαό οη μόνο τα έντερα....και μάλιστα μαϊρεμένο με τα κρομμύδια.
Οντως τώρα που το λες και εγώ θυμάμαι τον παππού μου να τα δίνει στο σκύλο, αλλά τι να κάμουμε δεν τους κάνουμε καλό έτσι. Καλά κυνήγια φίλε.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΜΕΡΑ ΦΕΡΜΑΡΙΜΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΙ ΑΦΙΝΟΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΙ ΤΙ ΚΕΛΕ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΣΕΤΕ Ο ΦΚΙΑΚΑΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΤΑΝ Ι ΚΕΛΕ ΤΟΥ ΣΚΙΛΟΥ ΠΙΣΟ ΤΟΥ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΕΝ ΤΟΥ ΕΣΙΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΚΕΝΕΝ ΙΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΟΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΙΤΑΝ ΧΟΡΑΦΙ ΟΡΓΟΜΕΝΟ
giorgos-zabala έγραψε:ρε κοπελια μπορειτε να μου εξειγησετε την διαφορα του μπρακ με του γερμανικου ποιντερ??
Φιλε το ling κατω θα σε βοηθησει να γνωρισεις την ιστορια του γερμανικου ποιντερ σε λεπτομερεια και μιλα επισης για ενα ενα τα σκυλια που βγηκαν στο να καταλυξει αυτη η φυλη σε αυτο που ειναι τωρα. Το μπρακ, kurzhaar και γερμανικο ποιντερ ειναι το ιδιο πραγμα (βλεπε 2η και 4η παραγραφο).
Αυτο που βρηκα πολυ ενδιαφερον ειναι οι αμφιταλαντευσεις που ειχαν οι Γερμανοι για να αποφυγουν καθαρο ασπρο για να μην θυμιζει το αγγλικο ποιντερ και το πως δημιουργηθηκαν τα μαυρα γερμανικα ποιντερ και τα καθαρα ασπρα με καφε που βλεπουμε σημερα και καταρυπτει το μυθο που ελεγαν τοτε οτι το μαυρο γερμανικο ποιντερ προερχοταν απο προιον παρανομης διασταυροσης με μαυροασπρα αγγλικα ποιντερ η με λαμπρατορ. Επισης το American Kennel Club αποκλιει ολα τα σκυλια που εχουν μαυρο η καθαρο ασπρο κατι που δεν συμβαινει στην Ευρωπη!!
Αλλο σχολιο που λεει και το βρισκο ειναι το εξης
Unlike most breeds that were developed by a single person from the get of a single specimen the German Shorthaired Pointer was developed by many people. Each of these original breeders had their own ideas as to what mix of existing dogs should be included. Therefore the dogs looked very different from one another and carried very different genes even though they were all registered as Kurzhaars.
giorgos-zabala έγραψε:ρε κοπελια μπορειτε να μου εξειγησετε την διαφορα του μπρακ με του γερμανικου ποιντερ??
γιοργο εγραψαμε το 100 φορες το μπρακ,το γερμανικο ποιντερ, το τζερμαν ποιντερ ειναι το ενα και το αυτο σκυλι.ο γαλλος το λει αλεμανιαν μπρακ και ο αγγλος τζερμαν .
γιοργο εγραψαμε το 100 φορες το μπρακ,το γερμανικο ποιντερ, το τζερμαν ποιντερ ειναι το ενα και το αυτο σκυλι.ο γαλλος το λει αλεμανιαν μπρακ και ο αγγλος τζερμαν .
Miky55, τζε εμεις φιλε ιπαμεν το 1000 φορες το ντοιτση μπρακ εν ο γερμανικος ιχνιλατις τσε το γερμανικο ποιντερ εν το ποιντερ. αλλον το εναν αλλον το αλλον. ακομα λιον stin kupro εννα μας πιτε οτι το γερμανικο γαουρι αν το γερμανικο ποιντερ. Μικυ ισε τσε εκτροφεας που επρεπε να κατιχες τοθλαχιστον τα απλα.
Miky55, τζε εμεις φιλε ιπαμεν το 1000 φορες το ντοιτση μπρακ εν ο γερμανικος ιχνιλατις τσε το γερμανικο ποιντερ εν το ποιντερ. αλλον το εναν αλλον το αλλον. ακομα λιον stin kupro εννα μας πιτε οτι το γερμανικο γαουρι αν το γερμανικο ποιντερ. Μικυ ισε τσε εκτροφεας που επρεπε να κατιχες τοθλαχιστον τα απλα.
ρε παρεα νομιζω εν εκαταλαβες τι σου ειπε ο μυκι55. η συγκεκριμενη ρατσα ονομαζεται deutsch kurzhaar, στι κυπρο εν ξερω πως, αλλα εκαθιεροσαμε το σαν μπρακ. τωρα τι μπρακ? οποιος το εβρει να μας πει κ μας. απλα οι λοιπες ονομασιες του εν το γερμανικο κοντοτριχο ποιντερ σε αλλες γλωσσες. τωρα εσυ αν τα εσυγχισες με το γερμανικο μπρακ αλλι κουβεντα, διαβαζε πιο προσεκτικα αλλη φορα, η ημιμαθεια εν χειροτερη που την αμαθεια.............
ΛΟΥΣΣΟ φανταζομε το ι ημιμαθεια εν χειροτερη που την αμαθεια............ που αναφερις, μιλας για τον εαυτο σου απο οτι καταλαβαινο μιας τσε αναφερις κατι περιεργα οτι στιν κυπρο το μπρακ εινε το ποιντερ κτλ. μπρακ σιμενι ηχνιλατις στα γερμανικα (αλλον το ποιντερ) το εναν εν κουτσια το αλλον εν λουββια. τσινος που τα εσθχισε πρεπι να ισε εσυ οπος το αναφερις καθαρα. πριν πεταχτις οπος τον πορτον που το ποιναριν μεσα σε μια συζιτισι βαλλε τον νου σου να δουλεπση τσε διαβαζε πιο προσεκτικα αλλη φορα.