christosth έγραψε:Το λοιπόν αποτι φαίνεται καποι ακόμα ανέχονται προσωπικές επιθέσεις.
Εγώ δεν εγραπσα ούτε αναφερτικα προσωπικά σε κανένα που δαμεσα αλλά κατά εξακολούθηση δέχομαι επίθεση από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Και ονομαστικά θέμις πράγμα που εμένα σαν Χρίστο με θιγεί αφάνταστα.
Μαρίνο και Άριστε κάτι ειπεται για αλλαγές στο φόρουμ από ότι φαίνεται πάλε και εσείς εμείνετε στα λογία.
Όπως με κατηγορούν ότι πουττεφκο να απαντήσω εγώ σαν Χρίστος σεβαστικά και σέβομαι τους κανόνες που είπατε να μεν το περνώ προσωπικά και να μεν κατεβαίνω στο επίπεδο καπιον άλλον.
Τώρα θέλετε δεχτιτετο θέλετε μεν το δεχτείτε εδειξεται και εσείς ότι πάλε πίσω από κάθε συζήτησι κρύβονται συμφέροντα και μάλιστα πολλά.
Όσο για τες κατηγορίες που μου εξιστομισαν. Δεν θα κατέβω στο επίπεδο σου γιατί δεν είμαι σαν εσένα. Μείνε αγόρι μου με τους φίλους σου και παράτας μας αφίσμας στην ησυχία μας στα εκλέχτηκα μας σκυλιά. Τζε καλά ρε αφού δεν εσηεις να αποδείξεις σε κανένα τίποτε και δεν σε ενδιαφέρει ο όμιλος γιατί αναφέρεσαι σε αυτόν και σε μένα.
Τζε λεις το επανειλημμένα ότι μιοννο τα σκυλια σου αλοπος εσύ εξιασες τη σκυλια κρατάς και από πού τα πειρες εννα ερτο ρε να κατηγορισο την γεννα που εκαμα . ατε και κανει πολλυ σιμμασια σου εδοκαμε.( Γραπσε ότι θελεις που δαμε τζε να παει.)
Ειπας το πολλες φορες εάν θελεται αποδειξεις για την αξια του οπιου διποτε ζοω τα τερρεν εντζαμε και αποδειχετετο. Λογια λογια λογια εν ετσι που μας κατοιγορειται καμετα και εσεις πραξεις τα δικα σας λογια και μετα ελλα τε να κλαννεται πορτουσ
Κύριοι πάλε ευχάριστο για ότι μου προσφέρεται μέχρι τώρα δεν θα ξαναπάρω.
οταν δεν μπορουμε να απαντησουμε επειδη οι αλλοι μας εφεραν σε δυσκολη θεση με επιχειρηματα αλλα και αποδειξεις αγαναχτουμε και λεμε για προσωπικες επιθεσεις..αν ειδες ειπα δεχομαι αντιλογο αρκει να ειναι τεκμηριωμενα και να μην υποβιβαζετε νοημοσυνες..λεεις για προσωπικες επιθεσεις και ονομαστικα πως να σε πω αφου το ονομα σου εδω το γραφεις και μονος σου χριστος...???να σε πω χασανη???αν μπορεις που δεν μπορεις ελα με αντιλογο αλλα εσυ κεινο που καμνεις ειναι να ζητας απο διαχειριστες να κλειδωσουν παλι το θεμα πραγμα που οπως ειπες καταφερνουν καποιοι αλλα τελικα δεν το καταφερνει κανενας αλλα ειναι κατι που ζητατε εσεις για να βγειτε απο την δυσκολη θεση..
φιλε μαρινο το θεμα που εγραψε ο lusso δεν ειναι ασχετο γιατι οταν εγραψε ο χριστος πως τα μελη δεν ελαβαν μερος στο σεμιναριο που εγινε πριν 2 χρονια προτεινε να λειτουργισουν καποιοι οπως και στις εκλογες που κατεκλησαν το κεντρο στην Κοφινου για να ψηφισουν ειτε απο επιλογη τους ειτε...κουβαλητοι..αν ειχετε τους κουβαλητους κοντας σας σιγουρα ο ομιλος δεν θα χρειαζοταν στηριξη απο αλλα μελη..
πριν προκαλεσεις για ακομα μια φορα τους διαχειριστες για το θεμα φροντισε να απαντησεις στα θεματα που προηγηθηκαν και ηρταν σαν απαντηση στην αδιαλλαχτη θεση οσο αφορα θεμα τιμης και διεξαγωγης των αγωνων..νομιζω καλυψα ολες τις απαντησεις που επερνα και δημιουργουν πολλα ευλογα ερωτηματα για την αμεροληψια σας...
κατηγοριες δεν ειναι αλλα ευλογα ερωτηματα και υποψιες ειδικα ξαναλεω απο οσες απαντησεις εδωσα που καταλαβαινω εφεραν σε δυσκολη θεση πολλους..εγω δεν λειτουργω με προσωπικο συμφερων και δεν κρυβομαι πισω που το δακτυλο μου.δεν εχω να αποδειξω τπτ σου το ειπα μετα την προσβλητικη σε μενα προταση ελα να σου τους βαλλω που μενα μεσα στον αγωνα..σκοπος του αγωνα κατε σενα ειναι για να αποδειξω σε οποιονδηποτε σε τι επιπεδο ειναι το σκυλλι του οποιουδηποτε?γιαυτο ο ομιλος παει μπροστα λογω του λανθασμενου σας ανταγωνισμου και ο ενας να φαει τον αλλο και η ζηλια..γιαυτο το λογο ναι κατ' ουδενα λογο εν θα εφερνα για να αποδειξω ουτε να δεχτω να με σπονσαρει κανενας..δεν ζητιανευω κατι που μπορει να αξιζω.....
δεν νομιζω να μεν δεχεσαι πως εμειωσες σκυλλια.....εν εχω κανενα ενδιασμο να παρουσιασω συνομιλια μας στην οποια αναφερτηκες σχετικα..τα σκυλλια απο απο και αν τα πηρα σημασια εχει τι εκπαιδευση δεχτηκαν οχι απο που ειναι...επληρωσα τα νομιζω εν μου τα χαρισε κανενας...και αφου εχω χαμηλο επιπεδο που το δειχνω απο τον τροπο που γραφω μαθε πως δυσκολευτηκα παρα πολλα να στρωσω σκυλλι που την γεννα σου που εν θελεις να μειωσεις λογω καλοπροαιρετων προσπαθειων καποιων με κολλαρα ρευματος να χαλασουν το σκυλλι...και ολα αυτα μετα την λαθος επιλογη στο σκυλλι που κρατησες εσυ και προταση που ειχα απο σενα να σου πουλησω πισω το σκυλλι που επιασα και αρνηθηκα....αυτος ειναι ο ομιλος κουρτσχααρ και ετσι λειτουργουν αυτοι που αγαπουν την φυλη κυριοι....οσο για την αντικειμενικη κριση σε αγωνες ουτε λογος..εχουμε και για εκει πολλα για την γουννα σας αμεροληπτοι κυριοι..εδω ειμαι να μπω οσο πιο βαθια θελετε αλλα μην αντιδρατε..απλα συζητατε κ αντικρουστε με αλλα οσο πιο βαθια μπαινει το μαχαιρι ποναει...
επι της ουσιας....εθεσα με επιχειρηματα και αποδειξεις αρκετα...αν ειστε καθαροι δωστε μια απαντηση αλλιως συνεχιστε να ζητατε να κλειδωθει το θεμα και το στομα καποιοων...