Γενική Συζήτηση αναφορικά με τον Όμιλο Κούρτσχααρ Κύπρου

Απάντηση
andreas78

Re: Γενική Συζήτηση αναφορικά με τον Όμιλο Κούρτσχααρ Κύπρου

Δημοσίευση από andreas78 »

christosth έγραψε:Το λοιπόν αποτι φαίνεται καποι ακόμα ανέχονται προσωπικές επιθέσεις.
Εγώ δεν εγραπσα ούτε αναφερτικα προσωπικά σε κανένα που δαμεσα αλλά κατά εξακολούθηση δέχομαι επίθεση από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Και ονομαστικά θέμις πράγμα που εμένα σαν Χρίστο με θιγεί αφάνταστα.
Μαρίνο και Άριστε κάτι ειπεται για αλλαγές στο φόρουμ από ότι φαίνεται πάλε και εσείς εμείνετε στα λογία.
Όπως με κατηγορούν ότι πουττεφκο να απαντήσω εγώ σαν Χρίστος σεβαστικά και σέβομαι τους κανόνες που είπατε να μεν το περνώ προσωπικά και να μεν κατεβαίνω στο επίπεδο καπιον άλλον.
Τώρα θέλετε δεχτιτετο θέλετε μεν το δεχτείτε εδειξεται και εσείς ότι πάλε πίσω από κάθε συζήτησι κρύβονται συμφέροντα και μάλιστα πολλά.
Όσο για τες κατηγορίες που μου εξιστομισαν. Δεν θα κατέβω στο επίπεδο σου γιατί δεν είμαι σαν εσένα. Μείνε αγόρι μου με τους φίλους σου και παράτας μας αφίσμας στην ησυχία μας στα εκλέχτηκα μας σκυλιά. Τζε καλά ρε αφού δεν εσηεις να αποδείξεις σε κανένα τίποτε και δεν σε ενδιαφέρει ο όμιλος γιατί αναφέρεσαι σε αυτόν και σε μένα.
Τζε λεις το επανειλημμένα ότι μιοννο τα σκυλια σου αλοπος εσύ εξιασες τη σκυλια κρατάς και από πού τα πειρες εννα ερτο ρε να κατηγορισο την γεννα που εκαμα . ατε και κανει πολλυ σιμμασια σου εδοκαμε.( Γραπσε ότι θελεις που δαμε τζε να παει.)
Ειπας το πολλες φορες εάν θελεται αποδειξεις για την αξια του οπιου διποτε ζοω τα τερρεν εντζαμε και αποδειχετετο. Λογια λογια λογια εν ετσι που μας κατοιγορειται καμετα και εσεις πραξεις τα δικα σας λογια και μετα ελλα τε να κλαννεται πορτουσ
Κύριοι πάλε ευχάριστο για ότι μου προσφέρεται μέχρι τώρα δεν θα ξαναπάρω.

Φίλε Χρήστο,
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσεις και η αντίδραση σου κατ' εμένα ειναι δικαιολογημένη, αφου έχει διαφανεί ότι έγινε προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο σου.

Κύριε Μιχάλη,
Απο τα λεγόμενα σας τότε θα πρέπει να ζητήσετε απο τον όμιλο σας, να έρθουν Γερμανοί κριτές και να διοργανώσετε δοκιμασίες KLEMMAN, και να παρουσιάσετε τα σκυλιά σας.!!!!
Οι αγώνες πρακτικού Κυνηγίου, αν δεν κάνω λάθος, το λέει το όνομα τους, ένα ζώο που κυνηγά με πρακτικό τροπο και εντός του βεληνεκούς του όπλου, σε καμία περίπτωση ένας κριτής δεν θα βάλει ένα σκύλο φέρμας να αγωνιστεί με τον αέρα πίσω του, εγω προσωπικά το θεωρώ παράλογο, εφόσον ο σκύλος ειναι με αντίθετο άνεμο τότε δεν πρέπει να ιχνηλατησει την περδικα η την φραγγολίνα αλλα θα πρέπει να την φερμαρει.
Αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη για τα λίγα που γνωρίζω.
andreas78

ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ,ΙΣΩΣ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΟΣΚΥΛΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΣ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΓΩΝΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΦΥΛΗΣ.[/quote]

Κύριε Μιχάλη,
Ξέχασα επίσης να σας πω, πως κατα τη γνώμη μου τα σκυλιά που έχουμε ανεξαρτήτως φυλής, προέρχονται κατα κύριο λόγο απο τα αγωνοσκυλα και τα πρότυπα που επιδιοκουμε να κρατήσουμε τα κληρονόμησαν απο τους κατα καιρούς διάσημους και γνωστούς Γερμανους, Αγγλους, Ιταλους, Σερβους κ.ο.κ. γεννητορες, άρα θα έπρεπε να ακολουθούμε αυτο το παράδειγμα και όχι να το παραβλέπουμε.
Για το εκπαιδευτικό με τον νικητή και για το DVD δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αλλα σας εύχομαι τα σκυλια σας να σας προσφέρουν πάντα χαρές.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΕΔΙΔΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΤΕ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ Η ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΠΕΔΕΥΣΟΥΝ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ .ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΣ.(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ)
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

christosth έγραψε:Το λοιπόν αποτι φαίνεται καποι ακόμα ανέχονται προσωπικές επιθέσεις.
Εγώ δεν εγραπσα ούτε αναφερτικα προσωπικά σε κανένα που δαμεσα αλλά κατά εξακολούθηση δέχομαι επίθεση από ένα συγκεκριμένο άτομο.
Και ονομαστικά θέμις πράγμα που εμένα σαν Χρίστο με θιγεί αφάνταστα.
Μαρίνο και Άριστε κάτι ειπεται για αλλαγές στο φόρουμ από ότι φαίνεται πάλε και εσείς εμείνετε στα λογία.
Όπως με κατηγορούν ότι πουττεφκο να απαντήσω εγώ σαν Χρίστος σεβαστικά και σέβομαι τους κανόνες που είπατε να μεν το περνώ προσωπικά και να μεν κατεβαίνω στο επίπεδο καπιον άλλον.
Τώρα θέλετε δεχτιτετο θέλετε μεν το δεχτείτε εδειξεται και εσείς ότι πάλε πίσω από κάθε συζήτησι κρύβονται συμφέροντα και μάλιστα πολλά.
Όσο για τες κατηγορίες που μου εξιστομισαν. Δεν θα κατέβω στο επίπεδο σου γιατί δεν είμαι σαν εσένα. Μείνε αγόρι μου με τους φίλους σου και παράτας μας αφίσμας στην ησυχία μας στα εκλέχτηκα μας σκυλιά. Τζε καλά ρε αφού δεν εσηεις να αποδείξεις σε κανένα τίποτε και δεν σε ενδιαφέρει ο όμιλος γιατί αναφέρεσαι σε αυτόν και σε μένα.
Τζε λεις το επανειλημμένα ότι μιοννο τα σκυλια σου αλοπος εσύ εξιασες τη σκυλια κρατάς και από πού τα πειρες εννα ερτο ρε να κατηγορισο την γεννα που εκαμα . ατε και κανει πολλυ σιμμασια σου εδοκαμε.( Γραπσε ότι θελεις που δαμε τζε να παει.)
Ειπας το πολλες φορες εάν θελεται αποδειξεις για την αξια του οπιου διποτε ζοω τα τερρεν εντζαμε και αποδειχετετο. Λογια λογια λογια εν ετσι που μας κατοιγορειται καμετα και εσεις πραξεις τα δικα σας λογια και μετα ελλα τε να κλαννεται πορτουσ
Κύριοι πάλε ευχάριστο για ότι μου προσφέρεται μέχρι τώρα δεν θα ξαναπάρω.
οταν δεν μπορουμε να απαντησουμε επειδη οι αλλοι μας εφεραν σε δυσκολη θεση με επιχειρηματα αλλα και αποδειξεις αγαναχτουμε και λεμε για προσωπικες επιθεσεις..αν ειδες ειπα δεχομαι αντιλογο αρκει να ειναι τεκμηριωμενα και να μην υποβιβαζετε νοημοσυνες..λεεις για προσωπικες επιθεσεις και ονομαστικα πως να σε πω αφου το ονομα σου εδω το γραφεις και μονος σου χριστος...???να σε πω χασανη???αν μπορεις που δεν μπορεις ελα με αντιλογο αλλα εσυ κεινο που καμνεις ειναι να ζητας απο διαχειριστες να κλειδωσουν παλι το θεμα πραγμα που οπως ειπες καταφερνουν καποιοι αλλα τελικα δεν το καταφερνει κανενας αλλα ειναι κατι που ζητατε εσεις για να βγειτε απο την δυσκολη θεση..
φιλε μαρινο το θεμα που εγραψε ο lusso δεν ειναι ασχετο γιατι οταν εγραψε ο χριστος πως τα μελη δεν ελαβαν μερος στο σεμιναριο που εγινε πριν 2 χρονια προτεινε να λειτουργισουν καποιοι οπως και στις εκλογες που κατεκλησαν το κεντρο στην Κοφινου για να ψηφισουν ειτε απο επιλογη τους ειτε...κουβαλητοι..αν ειχετε τους κουβαλητους κοντας σας σιγουρα ο ομιλος δεν θα χρειαζοταν στηριξη απο αλλα μελη..
πριν προκαλεσεις για ακομα μια φορα τους διαχειριστες για το θεμα φροντισε να απαντησεις στα θεματα που προηγηθηκαν και ηρταν σαν απαντηση στην αδιαλλαχτη θεση οσο αφορα θεμα τιμης και διεξαγωγης των αγωνων..νομιζω καλυψα ολες τις απαντησεις που επερνα και δημιουργουν πολλα ευλογα ερωτηματα για την αμεροληψια σας...
κατηγοριες δεν ειναι αλλα ευλογα ερωτηματα και υποψιες ειδικα ξαναλεω απο οσες απαντησεις εδωσα που καταλαβαινω εφεραν σε δυσκολη θεση πολλους..εγω δεν λειτουργω με προσωπικο συμφερων και δεν κρυβομαι πισω που το δακτυλο μου.δεν εχω να αποδειξω τπτ σου το ειπα μετα την προσβλητικη σε μενα προταση ελα να σου τους βαλλω που μενα μεσα στον αγωνα..σκοπος του αγωνα κατε σενα ειναι για να αποδειξω σε οποιονδηποτε σε τι επιπεδο ειναι το σκυλλι του οποιουδηποτε?γιαυτο ο ομιλος παει μπροστα λογω του λανθασμενου σας ανταγωνισμου και ο ενας να φαει τον αλλο και η ζηλια..γιαυτο το λογο ναι κατ' ουδενα λογο εν θα εφερνα για να αποδειξω ουτε να δεχτω να με σπονσαρει κανενας..δεν ζητιανευω κατι που μπορει να αξιζω.....
δεν νομιζω να μεν δεχεσαι πως εμειωσες σκυλλια.....εν εχω κανενα ενδιασμο να παρουσιασω συνομιλια μας στην οποια αναφερτηκες σχετικα..τα σκυλλια απο απο και αν τα πηρα σημασια εχει τι εκπαιδευση δεχτηκαν οχι απο που ειναι...επληρωσα τα νομιζω εν μου τα χαρισε κανενας...και αφου εχω χαμηλο επιπεδο που το δειχνω απο τον τροπο που γραφω μαθε πως δυσκολευτηκα παρα πολλα να στρωσω σκυλλι που την γεννα σου που εν θελεις να μειωσεις λογω καλοπροαιρετων προσπαθειων καποιων με κολλαρα ρευματος να χαλασουν το σκυλλι...και ολα αυτα μετα την λαθος επιλογη στο σκυλλι που κρατησες εσυ και προταση που ειχα απο σενα να σου πουλησω πισω το σκυλλι που επιασα και αρνηθηκα....αυτος ειναι ο ομιλος κουρτσχααρ και ετσι λειτουργουν αυτοι που αγαπουν την φυλη κυριοι....οσο για την αντικειμενικη κριση σε αγωνες ουτε λογος..εχουμε και για εκει πολλα για την γουννα σας αμεροληπτοι κυριοι..εδω ειμαι να μπω οσο πιο βαθια θελετε αλλα μην αντιδρατε..απλα συζητατε κ αντικρουστε με αλλα οσο πιο βαθια μπαινει το μαχαιρι ποναει...
επι της ουσιας....εθεσα με επιχειρηματα και αποδειξεις αρκετα...αν ειστε καθαροι δωστε μια απαντηση αλλιως συνεχιστε να ζητατε να κλειδωθει το θεμα και το στομα καποιοων...
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

αρεσκει μου η προσφωνιση με την οποια ξεκινας αλλα προσπερνω την...

δεν εγραψες καπου φανερα για να κλειδωθει το θεμα και το στομα μου αλλα μεσω προσωπικων μηνυματων και τηλεφωνηματων που ελπιζω να μην το αρνηθεις..φανου μια φορα στο υψος σου τουλαχιστον..ειπα εφερα σε δυσκολη θεση με οσα εγραψα αλλα οχι και να κλεισουμε θεματα και στοματα επειδη δεν μπορουμε να απαντησουμε..
δεν χρειαζονται ανθρωποι που την συνελευση για να πουν την πλευρα τους εν ξερω αν το καταλαβες αλλιως ειπα αν ειχετε την συμμετοχη σε οτι καμετε ακομα και στο σεμιναριο που ειπες που δεν ειχε ανταποκριση να λειτουργησετε οπως και στις εκλογες που ηταν γεματο κοσμο και σιγουρα δεν θα υπαρχει θεμα συμμετοχων.
δεν μπαινω στην διαδικασια να ξαναγραψω οσα εγραψα για να πιασω απαντηση αφου ηδη υπαρχουν εδω δημοσια και σαν εκπροσωπος τυπου αλλα και επιτροπη αγωνων που εισαι μπορεις να δωσεις απαντησεις σε οσα λεχτηκαν επισημα..εν ειναι προσωπικο θεμα για να το καμω αλλωστε..οσο για την προσκληση προκληση εν λιο ματαιη να ερτω να πιασω απαντησεις για αξιοκρατια..οταν καποιοι ειχαν αλλο προσωπο μου εδωσαν αρκετες απαντησεις σχετικα με το θεμα για να ερτω να πιασω..οι μετακινησεις ειναι περιορισμενες και δεν εχω την πολυτελεια να το καμω ειδικα χωρις λογο..τα προφορικα χανονται ενω τα γραπτα μενουν..
ξαναλεω εν ηταν προσωπικο ηταν για οσους θα λαμβαναν μερος και πιστεψε με συζητησα με αρκετους για να ερτουμε μπορουν να το επιβεβαιωσουν κιολας αλλα η τιμη ενοχλουσε και αν ηταν αλλιως ειχαν σκοπο να φερουν και αλλα σκυλλια τους..αρα ναι περνω το στραβα επειδη εν το καμνω θεμα ΜΟΝΟ για μενα..
για τα συμφεροντα....αποδειξεις πολλες και ξερεις το πολλα καλα και λεω για συμφεροντα μπας και μια φορα στην ζωη σας σταματησετε να λειτουργατε με το προσωπικο συμφερων και ωφελος και δειτε λιο την φυλη που υπηρετατε..εισαστε τζιαμε που εισαστε για να προσφερετε και οχι να παρετε...
το τι αθρωπουι ειμαι και ως που μπορουν να φτασουν οι αθρωπιες μου αρκετα ατομα που δαμεσα ξερουν το πολλα καλα για το προσωπο που δειχνω και το πως λειτουργω..κεινο που ειπα ειναι εν εχω κανενα ενδιασμο να δειξω την μειωση που δεχτηκα...εσυ λεεις κατι αλλο που προσβαλει αλλα να σου μω κατι..?ισως εν επειδη ειναι κρυφοι φοβοι και σε καταλαβαινω απολυτα..αν σου εγραψα προσωπικες απειλες οπουδηποτε και για οτιδηποτε σε προκαλω να τις παρουσιασεις δαμε δημοσια να δουν ουλλοι τι αθρωπουι ειμαι...εβαλα ενα ψευδωνυμο που για μενα εν πιο βαρη και που το ονομα μου το οποιο τιμω και παντα θα τιμω..
το να κατηγορας ατομα οπως κεινα που γραφεις εν σε τιμα..οταν εισαι φιλος δεν κατηγορας και τουτα εν ειναι μαθηματα που θα μαθεις που μενα εν θεμα χαρακτηρα..
λεεις περσυ ηταν να ερτεις στα σχιερκα για να με βαλεις σκοπευτη..μαθε να λεεις αληθειες εψαχνετε σκοπευτη και ζητησα να μπω αφου ηθελα να μαθω και να βλεπω τον καθε σκυλλο και τον καθε κυναγωγο και την καθε κριση..ηταν θεση που δεν ηθελαν πολλοι να πιασουν..στους εν λογο αγωνες αντεδρασα ναι και ειχα τοτε υποστηριξη πως ηταν λαθος και επρεπε να πιασω ποντο αλλα μεν ερτεις σε ρηξη με τον προεδρο καποιοι ελεαν..εν να τον χρειαστουμε μετα..επηαμε και σε αλλους αγωνες αν θυμασαι εξω που το τερρεν ειχετε ολοι δεδομενη την θεση που θα επιανα αλλα τελικα.....εμεινετε οι ιδιοι με το στομα ανοιχτο ποσο μαλλον εγω αλλα και εκει σιωπα μιχαλη..στον συγκεκριμενο αγωνα ειχαν γινει πολλα ευτραπελα οσο αφορα κριση και θεσης για να θυμηθουμε ολοι και θυμησω επισης την αμελοληψια και την αντικειμενικοτητα.......
επειδη η θεση εν αβολη που ηρτετε λεεις πως ειχα προσωπικο συμφερων απο τον ομιλο εγω...εγω...πιο συμφερων ειχα???ξαναπροκαλω αφου ριχνεις πυρα να μου πεις πως ειχα συμφερων εγω....λατρεις της φυλης ειμαι γεννηθηκα με γερμανικο δειχτη αγκαλια αντι πουλουκουθκια που ειχαν καποιοι και δεν βγηκα και εγω και αλλοι της "ομαδας" γιατι οπως σου ειπα επηαμε σαν προβατα στην σφαγη..χαιροσουν που ο λεχτηκε πως κατεβαινεις με δικο σου συνδυασμο ενω σου λεγαμε ρε δειξε πως εν εισαι αντιπαλος και συ χαριεντιζεσουν να τους γυριζει εν φκαινουν τα κουκκια τους..ηρταν οι κουβαλητοι και με εκτακτη συνελευση κεκλεισμενων των θηρων που ψηφισετε αφησετε παλια μελη να πληρωσουν 2,5 ευρω αντι 10 τον καθε χρονο για να καλυφτουν τα χρονια απουσιας τους με χαμηλο κοστος..αποτελεσμα εκλογων προεδρος 24 ψηφους χριστος 22 ενω τα υπολοιπα αρνια της σφαγης 8-10-12..αυτα μαλιστα που λεω ειναι λεγομενα φιλων σου οχι μονο δικα μου...ειτε εφκαινα ειτε οχι οι αποψεις μου εν της αλλασω ουτε ηλιοστροφιλιζω για κανενα λογο..οτι καμνω τωρα θα εκαμνα και ξερετε το..λεω τα με το ονομα τους δενκρυφω στην πετσα μου ουτε βλεπω συμφερων..μαλλον γιαυτο εν παω μπροστα αλλα καλυτερα να εισαι καθαρος παρα να εισαι βουτημενος στο ψεμα και την υποκρισια..αν μεινω κοντα ή μακρυα εν που επιλογη μου και θαναι αποτελεσμα των οσων βλεπω και οχι απο συμφερων...
επειδη εχω σε ικανο να το πεις και τουτο δαμεσα επρολαβα σε και ειπα επληρωσα την εν μου την εχαρισε κανενας μηπως και δουμε το και τουτο δαμεσα...εν εχω κανενα λογο να ντραπω οταν εσυ ο ιδιος δεν ντραπηκες να προσπαθησεις να προκαλεσεις ζημια και οταν το καταλαβα τι εκαμνες εκοψες λασπη με τον νουρο μες τα σχιελλια..ωραιος συντροφος..!!!το αν επετας που την χαρα σου εν το ειδα ουτε το εδειξες κεινο που ειδα ηταν να πετασσετε η σχυλλουα και οχι που την χαρα της..ειπες το αρκετες φορες βλεποντας τες μαλιστα και εποφυσουσες...και μετα λεεις μου για φιλιες...
εχω εμμονες λεεις...και λεεις δημοσια πως στην ουσια εκαμες μου χαρηγια την επιλογη..απαντω και μπορω να το τεκμηριωσω και δεν ειναι απειλη αλλα για να μεν λεμε και οτι θελουμε..ειπες μου ελα πιασε και κανονιζουμε τα ενω ηξερες πως δεν μπορουσα για πολλους λογους οχι μονο οικονομικους να πιασω κουταβι..ο λογος ηταν επειδη εμεγαλωσαν και εμειναν απουλητα..οχι γιατι ειχαν κατι αλλα λογω του ιδιοκτητη τους προφανως αφου σε αλλες γεννες με ιδιους γεννητορες εφεφκαν ολοισια..εν τα εφκαλες περα και εδιουσες ποτζι ποδα..μεν λεμε οτι θελουμε..το μονο που ηταν κρατημενο ηταν κεινο που θα κρατουσες εσυ..ο μονος λογος που απαντω ετσι ειναι επειδη εν δεχομαι τα οσα εγραψες προσβαλουν και δεν εχουν το παραμικρο ιχνος αληθειας..
εβουρας με ποτζι ποδα...ηταν κατι που ζητησες λογο ευκολιας επειδη εγω εχω τρολλευ και δεν εμεινα που κατω ουτε εδεχτηκα που κανενα να με βουρα και γω να μεν καμνω τπτ..τους διακανονισμους ξερεις τους αν θελεις γραφω τους κιολας αλλα εν ξερω ποσο εν να σε τιμησει ηδη υπαρχουν πολλα για να μπουν κ αλλα..
χαιρομαι που αναγνωριζεις πως ενα εστω ατομο στο οποιο εμαθες περι κυνηγιου και σκυλλιων ηταν ο γερος (miky55) γιαυτο εν ακκανουμε το σχιερι που μας ταιζει λεει μια παροιμια...

απολογουμαι σε διαχειριστες και λοιπους αναγνωστες αλλα δεν μπορουσα να μεν απαντησω ειδικα σε τοσο προσωπικα και προσβλητικα σχολια που δεν ανταποκρινουνταν στην πραγματικοτητα..κατανοω την αγανακτηση καποιων οταν δεν εχουμε τι αλλο να πουμε αλλα ολοι μας ζουμε για μια υποληψη και ενα ονομα σε τουτη την κοινωνια..το θεμα ηταν και εκεινο επρεπε να σχολιαστει ηταν η τιμη και οσα απαντηθηκαν πισω για να αντικρουσει τις οποιες δικαιολογιες εφερναν ορισμενοι και αφου δεν μπορεσαμε γυριζουμε το αλλου..
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

ρε παιθκιά αφού έχετε τόσα να πείτε, να ξεκαθαρίσετε και γνωρίζεστε γιατί δεν κανονίζετε να βρεθείτε να τα πείτε/βρείτε από κοντά...εν κρίμα το φόρουμ έτσι που του κάμνετε.. :(
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Συμφωνώ με τον φίλο Franci με το να γράφετε ο καθένας απο ένα κατεβατό δέν νομίζω να οφελέσει είτε τον όμιλο είτε εσάς προσωπικά ερίτε τα μέλη του φ΄ροουτμ που βλέπουν κουραστικούς και μεγάλους διαλόγους που μονο 3-4 άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν παρακαλώ εάν θέλετε να συνεχίσετε αυτήτην συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Ε ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ Γ`ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΚΕΥΤΟΥ ΝΑ ΜΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙ ΑΤΕ
EPANIEL POWER
andreas78

Κύριε AXERKWTI,
Αν και οι αρχικές σας απαιτήσεις ήταν το ύψος συμμετοχής του αγώνα και για τους, χαλαρού τύπου αγώνες, στα λεγόμενα σας διαφάνηκε κάποιου είδους εμμονή για την οποία δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, παρά το ότι έχουν διαφανεί πολλά.

Κύριε Χρήστο,
Αν και είπατε πολλά στα τελευταία σας post, σας συγχαίρω για την υπομονή που δείξατε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”