καλα κυνηγια και πανω απο ολα με ασφαλεια ευχαριστω φιλε Μαρινο

ε φιλε οπως σε βλεπω και γραφις πρεπει να εισαι πολλα τσιακουι πας το κυνηγι!AU-79 έγραψε:lagomania έγραψε:
Εγω προσωπικα απο την 7-8 μηνων που αρχιζω να τους βγαζω στο βουνο προτιμω να τους παρω σε τοπο που υπαρχουν 1-2 λαγοι δυσκολοι ευκολοι δεν εχει σημασια αλλα που γνωριζω οτι δεν θα ερθουν σε οπτικη επαφη η με οζμες οποιοδηποτε αλλου ζωου. Αυτος πιστευω κατα την γνωμη μου ειναι κανονας εως την ηλικια τουλαχιστον 3 χρονων.
Φιλε λαγομανια και ιβηρικος ιχνηλατης ξεκαθαριζω ειναι η ταπινη μου γνωμη σε οτι αναφερα.
εν κάμνεις τιποτε λάθος, αν γινει το ιδιο μες το κυνηγι εν να παιξεις τον λαγο , διωξη γιατι να κάμει????αμα σου τον φκαλει τζαι παιξεις τον τζαι φερει σου τον ...κανει ως τζαμε....αν τον καλλικωσεις τζαι πάει ποιος ο λογος να τον βουρα ο σκυλος ανωφελαsotiris!129 έγραψε:ε φιλε οπως σε βλεπω και γραφις πρεπει να εισαι πολλα τσιακουι πας το κυνηγι!AU-79 έγραψε:lagomania έγραψε:
Εγω προσωπικα απο την 7-8 μηνων που αρχιζω να τους βγαζω στο βουνο προτιμω να τους παρω σε τοπο που υπαρχουν 1-2 λαγοι δυσκολοι ευκολοι δεν εχει σημασια αλλα που γνωριζω οτι δεν θα ερθουν σε οπτικη επαφη η με οζμες οποιοδηποτε αλλου ζωου. Αυτος πιστευω κατα την γνωμη μου ειναι κανονας εως την ηλικια τουλαχιστον 3 χρονων.
Φιλε λαγομανια και ιβηρικος ιχνηλατης ξεκαθαριζω ειναι η ταπινη μου γνωμη σε οτι αναφερα.![]()
εγω εν ασχολουμε με τον λαγο, παρολο που ο σκυλος μου ειναι ημιαιμος ιχνηλατις κυνηγω περδικια-φραγκολινες
ο σκυλος μου κλινει τωρα 3 χρονον βγαζει στα εκπαιδεφτικα σχεδον παντα λαγο, τουλαχιστο τες μισες φορες που τον περνω.
Ομως... πχ σημερα το απογευμα επιρα τον ενα τοπο σχετικα εφκολο βλεπω τον πως πιανει μαλαι και μαλιστα καλι στεκουμε πανω σε μια πετρα πουπανω του στα 5-6 μετρα , περνα μπροστα που μια παλουρα παι που την πισω μερκα της ζε βλεπω τον λαο να πετασεται που την μπροστα μερκα να φεφκει αζινα ζε μετα που 5 δευτερολεπτα να πια ο σκυλος μες την παλουρα που την πισω μερκα ζε να τον γιρεφκει, ελαξεν ετραβισεν να παει ποζι που επιεν ο λαος ζε ελασεν παρολο που δεν τον ειδε αλλα στα 10 μετρα εσταματισε ζε εστραφικε πισο ζε ελασε μου! (εγω που την αρκι εκαταλαβα τον πως εν λαο που εγιρεφκε που τον τροπο που εδουλεφκε την μαλαι)
εχτες το ιδιο εφκαλεν τον εβουρισεν τον 10-20 μετρα ζε εχασεν τον ζε εστραφικε πισω ζε ελασε μας!
καμω κατι λα8ος? γιατι εν τραβα την μαλαι μετα που φεφκει ο λαος? ζε γιατι μου λασει που στρεφετε πισω?