Ρε φιλε ειχες ποτε προβλημα με τα αγρινα? Οι δικοι μου εν πολλα ανυπακουοι στα αγρινα?[/quote]
χαχαχα εχει δυο λυσεις φιλε η παεις σε τοπους που δεν εχει η εκπαιδευκης τα!(καλητερα να παεις σε τοπο που δεν εχει τζαι κανει )
[quote="beaglemania"]Μα ρε φιλε η μιση Παφος εχει αγρινα και ωσπου καλοκαιριαζει τοσο πιο χαμηλα κατεβενουν για να βρουν τις πηγες με το νερο[/quote
τοτε φιλε μονο εκπαιδευση με κολαρα!αλλα φιλε η παφος ειναι επαρχεια με πολλους κυνηγοτοπους δεν χρειαζεται να ρισκαρης!(αν εχεις ξαναπεση σε αγρινα θα ξερεις τη εννοω!)
ατε και εχασες τους πας την καταδιωξη εν να τους εβρεις μεσα στο χωματοδρομο κατω που εν πευκο σε 2-3 μερες και καμε τους μια σουπα με στηθος του κοτοπουλου και θα τους περασει.
dimitris savva έγραψε:ατε και εχασες τους πας την καταδιωξη εν να τους εβρεις μεσα στο χωματοδρομο κατω που εν πευκο σε 2-3 μερες και καμε τους μια σουπα με στηθος του κοτοπουλου και θα τους περασει.
Ρε φιλε εχασα γασκωνη πριν 2 βδομαδες σε αγρινα δεν της ειχα ουτε κολλαρο ηταν ουσιαστικα η πρωτη της καταδιωξη ουτε λαγο ξαναβουρισεν η σκυλα και δεν επεστρεψε ποτε πρεπει να την ακκασε καμια φινα. Το προβλημα φιλε Δημητρη εν να τους εβρεις? το χειμωνα ναι αν δεν φαν καμια ψατζιη το καλοκαιρι με τοσες κουφαες εν λιο δυσκολα τα πραματα. Αμαν βαλουν τα αγρινα εαν ξερεις που πιο παλια την διαδρομη που καμνουν τα αγρινα θα τους εβρεις γιατι καμνουν ΠΑΝΤΑ την ιδια διαδρομη μπορει που χαμηλα να παρουν τους σκυλους μεσα στην καρδια του δασους και που να κουραστουν πολλα οι σκυλοι ξεκινουν για πισω αλλα μεσα στο καλοκαιρι εν πολλα δυσκολα τα πραματα
μεν τους φοβασε και αντεχουν. εγω εχασα τον ενα μεσα στο καλοκαιρι για ενα μηνα και ο σκυλος βρηκε τοπο που ειχε νερο και εμεινε . Ο ιχνηλατης δυσκολα πιανετε απο αλλο κυνηγο. Παρα την ταλαιπωρια του που ηταν εξαντλημενος ο ανθρωπος που τον βρηκε δυσκολευτικε να τον πιασει και του εβαλε φυμωτρο. Φτανει να εχει ενα τηλ στο κολλαρο του για να σε ειδοποιησει καποιος που θα τον βρει η ζωντανο η ψωφισμενο.
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Ρε φιλε ειδοποιησα πανω που 50 ατομα κυνηγους που ξερω ειδοποιησα το δασονομιο το ταμειο θηρας εαν ειναι ζωντανη η σκυλα ολο και καποιος θα την βρει και θα με ειδοποιησει. Να σου πω την αληθεια επαψα να ελπιζω με το που επερασαν 3 μερες αλλα αμαν μου ειπες ετσι εχω καποιες ελπιδες μακαρι να επαλυθευτουν
beaglemania έγραψε:Ρε φιλε ειδοποιησα πανω που 50 ατομα κυνηγους που ξερω ειδοποιησα το δασονομιο το ταμειο θηρας εαν ειναι ζωντανη η σκυλα ολο και καποιος θα την βρει και θα με ειδοποιησει. Να σου πω την αληθεια επαψα να ελπιζω με το που επερασαν 3 μερες αλλα αμαν μου ειπες ετσι εχω καποιες ελπιδες μακαρι να επαλυθευτουν
ANDREASDR ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!