παιδες σας χαιρετω..
θα ηθελα τη γνψμη σας για τα springel spaniel δεν γνωριζω τιποτα το ιδιαιτερο γιαυτα τα σκυλια και ετυχε να δω ενα dvd ελληνικο και μου εκανε τρομερη εντυπωση...δουλευαν πολυ ορεα το φτερωτο ακομα και την τσικλα εκανε τρεμερα ξεπεταγματα απο τα πυκνα και μετα απο ολα αυτα δουλευε με παρα πολυ παθος μεσα στο πυκνο τα κουνελια..τρομερη ιχνηλασια και παθος με παρα πολυ ευκολο ξεπεταγμα..αλλωστε ειναι σκυλια ξεπεταγματος και επαναφορας..ερωτηση??θα μπορουσε στη κυπρο να εχει καλα αποτελεσματα στο λαγο΄??αφου εχει τοσο ευκολο ξεπεταγμα..παντος οπου θελει ας ειναι τρυπωνει και δεν το νοιαζει τιποτε..ενας παραγοντας που θα με προβληματιζε να αγοραζα ετσι σκυλο πραγματικα τοσο πολυ τρυπωνει οπου νανε που ειναι πολυ επικινδυνο απο τις φινες στους τοπους μας...αναμενω σχολια και αποψεις
dangerous έγραψε:παιδες σας χαιρετω..
θα ηθελα τη γνψμη σας για τα springel spaniel δεν γνωριζω τιποτα το ιδιαιτερο γιαυτα τα σκυλια και ετυχε να δω ενα dvd ελληνικο και μου εκανε τρομερη εντυπωση...δουλευαν πολυ ορεα το φτερωτο ακομα και την τσικλα εκανε τρεμερα ξεπεταγματα απο τα πυκνα και μετα απο ολα αυτα δουλευε με παρα πολυ παθος μεσα στο πυκνο τα κουνελια..τρομερη ιχνηλασια και παθος με παρα πολυ ευκολο ξεπεταγμα..αλλωστε ειναι σκυλια ξεπεταγματος και επαναφορας..ερωτηση??θα μπορουσε στη κυπρο να εχει καλα αποτελεσματα στο λαγο΄??αφου εχει τοσο ευκολο ξεπεταγμα..παντος οπου θελει ας ειναι τρυπωνει και δεν το νοιαζει τιποτε..ενας παραγοντας που θα με προβληματιζε να αγοραζα ετσι σκυλο πραγματικα τοσο πολυ τρυπωνει οπου νανε που ειναι πολυ επικινδυνο απο τις φινες στους τοπους μας...αναμενω σχολια και αποψεις
Χριστο ειχα και εγω την ιδια απορια και με ερωτισεις σε φιλους που εχουν τετια σκυλια,αλλα και που ετυχε να δω ,αποτι φενετε ειναι πααρα πολυ καλη η ιδεα στο να κυνηγα καπιος με τετιο σκυλακι,ειναι ενας τελειος βοηθος για τον κυνηγο! απλα εγω μελετω τωρα λιο το μπρετον γιατι φερμαρει θεμα! αλλα τα σπρινγκερ σπανιελ απο οσους ειχαν και εχουν μονο καλα λογια ακουω για ολα τα θηραματα ακομα και τον λαγο.Ρωτα τον Κυπρο να σου πει την γνωμη του.
dangerous έγραψε:παιδες σας χαιρετω..
Φιλε μου κυνηγω εγω φετος με σπριγγερ σπανιελ αλλα δεν τον βοηθουν οι θερμοκρασιες λογο τριχοματος , οσπου ειναι πρωι και γλυκασια δεν του ξεφευγει μυρωδια ,κυνηγα κοντα ειναι υπακουος και αμαν καταλαβει οτι δυσκολευομε να περασω απο καμια δυσβατη περιοχη σταματα και με περιμενει. σαν πρωτος του χρονος τον βρηκα και αρκετα καλο στην επαναφορα.
Picture 001.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΟΝ (ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΕ!!!! )
ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΑΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?ΘΥΛΥΚΟ Η' ΑΡΣΕΝΙΚΟ? ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ. ΕΨΑΞΑ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΓΟ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΟΣ...
κυριακο εσυ που δουλεψες καπως αυτη την φυλη πιστευεις πως εχει την προοπτικη να εξελιχθει και καλο λαγοσκυλο συν των αλλων ολων΄?δεν σου λεω να κανει ιχνηλασια αλλα εχει τα φοντα να παιρνει ευκολα τη μαλαη του λαου οταν βρεθει κοντα του??η εχει ταση προς το φτερωτο΄??παντος οπως ειπα και πριν στο βιντεο που ειδα εδουλευκαν πολλα τα κουνελιαα...
νικολη μου πιστευω πως ειναι προταιρημα για τα επανιελ το οτι φερμαρουν αντι τα σπρινγκελ..εξαρτατε ομως τι εχεις στο μυαλο¨?αν κυνηγας περισσοτερο το λαγο πιστευω το σπρινγκελ εννα σε βοηθησει καλυτερα..για εμενα το επανιελ ειναι καθαρα πουλοσκυλλο
dangerous έγραψε:φιλε γιαννη καλα επανιελ εχει ελλαδα και ειδικα ορεστιαδα απο τι ξερω...αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για επανιελ μπορεις να το ψαξεις και εκτος κυπρου..
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΕΤΤΕΡ ΚΑΙ ΣΠΡΙΓΚΕΛ ΣΠΑΝΙΕΛ.
ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.
Yiannis έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΟΝ (ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΕ!!!! )
ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΑΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?ΘΥΛΥΚΟ Η' ΑΡΣΕΝΙΚΟ? ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ. ΕΨΑΞΑ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΓΟ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΟΣ...
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΙΓΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΜΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙ ΚΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ 3 ΤΟΥΣ ΕΠΕ3Α ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΤΟ ΜΑΘΙΣ ΕΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΣΕΤΕΡ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΠΡΑΚ ΠΟΙΝΤΕΡ ΒΙΣΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΙΛΟΥΣ ΦΕΡΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΙΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑ3Ο ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΠΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΙΓΙΣΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΠΙΟΣ ΔΙΠΟΤΕ ΣΙΝΘΙΚΕΣ ΙΤΕ ΖΕΣΤΙ ΙΤΕ ΚΡΙΟ ΙΤΕ ΒΟΥΝΑ ΙΤΕ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΙ ΦΕΡΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ ΣΚΕΥΤΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΓΙΚΕ ΠΑΝΓΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΑΟΥΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΛΟΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΠΕΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΙ8ΙΣΟ ΑΝ ΘΕΣ