Καλημέρα σας. Φίλε μου μεν απογοητεύεσαι. Υπάρχουν και σερβιέτες για σκύλους. Έτσι εν έχεις την έννοια να σου γελάσει.marinos.a έγραψε:ώσπου περνούν οι μέρες πιάνει με το άγχος.
Εν την γλυτώνω νομίζω, εννα μεινω χωρίς σκυλο
έλεος...................................
- ΜΑΡΚΟΣ
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: έλεος...................................
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
ΕΖΗΣΑΜΕΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΖΕ ΤΟΥΤΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

- Athos 1978
- Full Member
Αν υπάρχει έτσι περίπτωση είσαι ευπρόσδεκτος για φάσσες, ήσυχα και χωρίς υποψήφιους επιβήτορεςmarinos.a έγραψε:ώσπου περνούν οι μέρες πιάνει με το άγχος.

Open mind for a different view.
φιλε αν θες έλα να πάμε παρέα αν δεν έχεις σκύλο έχω εγώ 7 θα καλύψου το κενό του "δικουσου" εγώ πάω με τον αδελφό μου και ένα ξάδελφο 3 άτομα 7 σκυλιά έλα και εσύ να γίνουμε τέσσεριςmarinos.a έγραψε:ώσπου περνούν οι μέρες πιάνει με το άγχος.
- marinos.a
- Site Admin
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσκλήσεις αλλά δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω την ομάδα μου που παρεμπιπτόντως έχει 5 σκυλιά.
Send via Tapatalk 2
Send via Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΓΓΙΝΗΘΗΚΑenglish setter έγραψε:.

ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΧΑΡΗ.....ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ.. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΜΕ ΤΟΚΟ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Σόλο εμένα γεμώνουν τα μάτια μου όταν θυμάμαι την έκφραση της πρώτης μας σκύλας η οποία πέθανε πριν 5 χρόνια σε ηλικία 12 χρονών.
Υπάρχει μια χαρακτηριστική εικόνα τιπομένη στο μυαλό μου που δεν φεύγει με τίποτε.
Υπάρχει μια χαρακτηριστική εικόνα τιπομένη στο μυαλό μου που δεν φεύγει με τίποτε.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- kanaris
- Full Member
marinos.a έγραψε:ώσπου περνούν οι μέρες πιάνει με το άγχος.

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Φιλε Μαρινο, σε μια αλλη συζητηση εγραφα οτι ενα μειονεκτημα του θυληκου σκυλιου ειναι ακριβως αυτο. Ειδικα οταν εχεις ενα μονο ζωο, υπαρχει παντα ο κινδυνος να μπει σε οιστρο κατα την περιοδο κυνηγιου και δυστυχως ολοι και ολοι δυο μηνες ειναι το κυνηγι μας. Εισαι η επιβαιβεωση. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι αν ειναι τωρα σε οιστρο, κατα την περιοδο κυνηγιου και το ζωο ακουλουθηση τον βιολογικο κυκλο του οιστρου, το προβλημα θα υπαρχει ΣΧΕΔΟΝ καθε χρονο.
Οσο για το καθ' εαυτο θεμα, θα πω την γνωμη μου. Ενα σκυλι καλα κοινωνικοποιημενο, το οποιο εχει αρκετες εξοδους και πραγματικα κυνηγα, μεσα σε 2-3 βδομαδες νοουμενου οτι ο καινουργιος ιδιοκτητης θα του αφιερωσει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩς χρονο και θα του δωσει συναντησεις με θηραματα δεν θα εχει κατα κανονα ιδιαιτερα προβληματα, ειδικα με σκυλια φερμας, τα οποια σαν ζωα ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα. Το μεγαλο ερωτημα ειναι, ο ιδιοκτητης που εμεινε "τελευταια" στιγμη να θυμηθει οτι θελει σκυλο, αρα ο ιδιος δεν εχει καθολου εξοδους, πιθανον δεν εχει ουτε χρονο, ισως ουτε και διαθεση για να θυσιασει χρονο στον "καινουργιο" του σκύλο, πως μπορει να κρινει ποιο ζωο του κανει ωστε να μην "απογοητευθει" απο την αποδοση του καινουργιου του συντροφου και να τον παρατησει στα βουνα, οπως συμβαινει πολλες φορες.
Για καποιο που πραγματικα αγαπα τα σκυλια του και απλα ετυχε να χασει τον συντροφο ουτε απο οποιοδηποτε λογο, (δηλητηριαση, φινα, κλπ κλπ) ο συγκεκριμενος δεν πιστευω να εχει προβλημα νοουμενου οτι τηρηθουν τα πιο πανω.
Οσο για το καθ' εαυτο θεμα, θα πω την γνωμη μου. Ενα σκυλι καλα κοινωνικοποιημενο, το οποιο εχει αρκετες εξοδους και πραγματικα κυνηγα, μεσα σε 2-3 βδομαδες νοουμενου οτι ο καινουργιος ιδιοκτητης θα του αφιερωσει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩς χρονο και θα του δωσει συναντησεις με θηραματα δεν θα εχει κατα κανονα ιδιαιτερα προβληματα, ειδικα με σκυλια φερμας, τα οποια σαν ζωα ειναι πολυ ανθρωποκεντρικα. Το μεγαλο ερωτημα ειναι, ο ιδιοκτητης που εμεινε "τελευταια" στιγμη να θυμηθει οτι θελει σκυλο, αρα ο ιδιος δεν εχει καθολου εξοδους, πιθανον δεν εχει ουτε χρονο, ισως ουτε και διαθεση για να θυσιασει χρονο στον "καινουργιο" του σκύλο, πως μπορει να κρινει ποιο ζωο του κανει ωστε να μην "απογοητευθει" απο την αποδοση του καινουργιου του συντροφου και να τον παρατησει στα βουνα, οπως συμβαινει πολλες φορες.
Για καποιο που πραγματικα αγαπα τα σκυλια του και απλα ετυχε να χασει τον συντροφο ουτε απο οποιοδηποτε λογο, (δηλητηριαση, φινα, κλπ κλπ) ο συγκεκριμενος δεν πιστευω να εχει προβλημα νοουμενου οτι τηρηθουν τα πιο πανω.
-
ΜΑΡΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΥΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ .ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΝΗΓΙ Η ΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ .ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΘΥΜΩΝΕ ΤΟΥ .ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΗ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΗ ΠΟΛΥ.